• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    M1C4A1Sebevědomí - jak ho získat, nacvičit, trénovat
    JOHY
    JOHY --- ---
    jo, lenost v tom je taky!
    SIVER
    SIVER --- ---
    lenoši:)
    ARIA
    ARIA --- ---
    SIVER: u mě to takhle nefunguje.. Vzhledem k mému studiu psychologie.. si to takhle "nalhat neumím". .)
    FANAE
    FANAE --- ---
    Tak v tom bych se skoro videla taky, jenze jsem proste usoudila, ze je to neprekonatelna lenost :) Taky jsem mela i obdobi, kdy jsem se ani k tomu ucesani nedokopala, kdyz jsem nemusela. od doby co chodim do prace to je trosku lepsi, ale taky jak nemusim nic delat , tak proste nedelam... Treba vim o spouste veci, co bych mohla delat, chtela zkusit jenze se proste nijak nedokopu zadnym myslitelnym zpusobem a uz vubec ne sama.
    SIVER
    SIVER --- ---
    ARIA: tak hledat tu motivace v něčem jiném,motivace je dobrá věc,ale musíš vidět výsledky,pak lze se dále a více motivovat..
    ARIA
    ARIA --- ---
    SIVER: a když není odkud brát? :)
    SIVER
    SIVER --- ---
    JOHY: já se taky bál,jdi do toho nemáš co ztratit...
    SIVER
    SIVER --- ---
    ARIA: motivace musí byt...
    ARIA
    ARIA --- ---
    SIVER: tak to já dělám už několik let, ale pomalu opouštějí síly a motivace .)
    JOHY
    JOHY --- ---
    SIVER: dalo, jasně že jo...ale nějak se toho bojim.

TRISSIE: asi to spolu souvisí....

ARIA: taky mám pocit, že jsem na to sám...
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    JOHY: ne. prasky jsme pak vysadil (dosli mi .. ) a za nejaky cas jsme mel ty 3 tydny dovolenou kde jsem si .. proste odpocinul ..
    do te doby .. jsem nikam sam nechodil.. krome do prace .. od rana do vecera vecer domu .. pracovat z domova vytuhnout s ntb na brise ... rano se tak probudit .. a do prace ..
    SIVER
    SIVER --- ---
    ARIA: já nedávno podnikal taky ranec věcí sám a i tak jeto fajn nekdy
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    JOHY: jo ja se toho taky bal :( ale nakonec to nebylo zas tak spatny. dokonce mi i prislo, ze jsem zpozoroval kdy zabraly. vylozene mi to prislo jako zmacknuti cudliku. rozhodne to byly nejake z novych modernich AD. takze jsmenepozoroval zadne utlumy nic ...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JOHY: no, tak přesně s tímhle se většina těch lidí kolem mě léčila s depresema...
    ARIA
    ARIA --- ---
    SIVER: tak já to tak mám taky sice jako stav po nemoci, ale dost plíživej .( Každopádně ono kdyby bylo s kým, tak by to třeba i šlo..
    SIVER
    SIVER --- ---
    JOHY: bez neco delat dokopej se...nemyslis ze by se to dalo se donutit neco jit delat? kino,auto,fitko,micove hry,cestovani,fotogravovani,cokoliv
    JOHY
    JOHY --- ---
    TRISSIE: spíš si myslim, že u mě to ani nejsou tak deprese, jako absence vůle, nějakýho vnitřního řádu, kterej by mi řekl: hele konečně se seber a přestaň marnit čas....
    JOHY
    JOHY --- ---
    HONZAF: po těch prášcích si nemusel tři týdny vůbec nic dělat, nebo jsem tě špatně pochopil??? toho se chci zbavit...
    TRISSIE:
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JOHY: co je špatnýho na antidepresivech? Nesmíš při nich chlastat, to je pravda, ale jinak je to lék na chemickou nerovnováhu organismu - když jsou potřeba, tak jsou potřeba stejně jako diabetik potřebuje inzulin a není kvůli tomu méněcenný...
    to už mi přijde horší se v tom plácat bez pomoci jen proto, aby člověk sám sebe neorazítkoval jako "divnýho" - ale dělá to jen sám sobě, nikdo jinej s tím problém mít nebude...
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    JOHY: bez k psychatrovi i psychologovi ja to teda zvladnul v obracenem poradi..) nejake prasky sice hodne zabraly , ale co mi nakonec pomohlo, bylo, ze jsem 3 tydny lezel v posteli, a nemusel VUBEC NIC (no dobre .. oslavili jsme vanoce..)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam