• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    M1C4A1Sebevědomí - jak ho získat, nacvičit, trénovat
    TRUE_DESIRE
    TRUE_DESIRE --- ---
    ARIA: vím, že to také nemáš snadné, velmi pohledné dívky a zase příliš ošklivé to nemají jednoduché... pohledné proto, že je o ně přílišný až nepříjemný zájem a hodnocení pouze vzhledu, nikoliv duše, a ošklivé se potýkají s předsudky a odsuzováním... a plno lidí pak nemá možnost poznat, jaké jsou třeba krásné na duši...
    SIVER
    SIVER --- ---
    FANAE: :-Dne tobe uz nic:)
    FANAE
    FANAE --- ---
    SIVER: Jeee, rekni, jak se citim uvnitr ? :) ten tvuj minuly odhad me celkem pobavil a ted by se hodilo neco veselyho na ukraceni pracovni doby :DDD
    SIVER
    SIVER --- ---
    ARIA: "Njn, když ono to jak se člověk cítí vevnitř je vidět."
    tak stimhle musim souhlasit...
    SIVER
    SIVER --- ---
    ARIA: :o)
    FANAE
    FANAE --- ---
    HONZAF: To jo, bylo to celkem... Tesny :D
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    FANAE: btw, uz jsme si to projel. usekovy radar tam neni :) ale odhaduju ze v te zatacce jsme nekomu mohli pres svodidla skoncit v pokoji
    FANAE
    FANAE --- ---
    HONZAF: Nojo, ted jsem to chtela napsat, ze jsem byla opojena tou jizdou :D
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    ARIA: v aute to byl spis adrenalin, ci nejake takove hormony :)
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    AXTHEB: chyba, i kdyz je hodnoceni pozitivni?
    ARIA
    ARIA --- ---
    FANAE: tak pokud jsi pila už když jsem sedala do auta .) pak ano..

Hele, a nevyvracej mi to pořád! Já to tak cítila a celkem pochybuji, že jsem byla jediná. .))
    FANAE
    FANAE --- ---
    ARIA: Nojo, byl tam alkohol :DDD
    ARIA
    ARIA --- ---
    FANAE: a myslím, že jsi k sobě moc kritická.. třeba v so jsi byla velmi příjemná společnost a už jsem někde psala, že jsi svítila jako sluníčko .)

Njn, když ono to jak se člověk cítí vevnitř je vidět.
    ARIA
    ARIA --- ---
    AXTHEB: souhlas. .)
    FANAE: nevěřila bys jak já momentálně trpím tím, že jsem pro většinu jedinců "POUZE pohledná ženská".
    A co jsem si užila někdy v 18 letech a dál.. než jsem se s otravama, kteří mě obtěžovali a to nejen slovně ale i fyzicky. .třeba v metru nebo na koupališti dokázala alespoň trochu v sobě vypořádat .))))
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    no a jakym zpusobem je ohodnotis? ja treba mam jednoho kamarada, ktery je opravdu hodne osklivy... no a nemyslim si, ze bych ho v duchu tim, ze je osklivy, nejak shazovala, proste je to fakt a ma jine prednosti, za ktere ho mam rada. vzhledove ohodnoceni samo o sobe neni nic spatneho, pokud na zaklade toho cloveku neublizis
    ARIA
    ARIA --- ---
    SHEALA: tak jsem to myslela, ne to, že je někdo malej-velkej, vychrtlej-tlustej (i když tam zrovna mám blok po tatovi :( či s vyrážkou aj. .)
    FANAE
    FANAE --- ---
    ARIA: No nejhorsi je, ze ja sama jsem dost zanedbana a fakt ne zrovna dobre vypadajici a vubec vsechno ale hodnotici tendence mam taky , ty si to aspon muzes dovolit .)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ARIA: Hodnotit ostatni neni chyba. Chyba muze nastat az v okamziku, kdy to tomu ohodnocenemu predhodis:)
    ARIA
    ARIA --- ---
    SIVER: rozumím a máš můj dík za to, že jsi "normální". .)
    SHEALA: a možná, že právě ony jsou v pohodě.)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ARIA: True true. Jakoze k jinejm se snazim chovat ze jejich vzhled nehodnotim. Ale sou veci ktery neodignoruju, jako treba nejaka vyrazna zanedbanost, schatralost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam