• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    M1C4A1Sebevědomí - jak ho získat, nacvičit, trénovat
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    fascinuji me ty narky zen, ktere se vyfiknou a jsou nastvane, ze si jich vsima prvni kteryho nechteji misto druhyho, o kteryho stoji. ten prvni je pak nechutnej slizak a ten druhej nechapavej hnup :))
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MAJKA: jo :-) jakoze visco ja sem nechiodila na koupak protoze sem byla hnusna. tedka se na me da koukat, nebo uz to tolik neresim, spis me jde o muj vlastni pocit :-)
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    vony si budou hezky holky jeste stezovat, ze jsou hezky, no to je vrchol ;]
    ARIA
    ARIA --- ---
    ELIZHANNAH: taky jsem pár let nechodila třeba na koupaliště o sukních, tílkách a čemukoliv s výstřihem ani nemluvě .))
    ARIA
    ARIA --- ---
    TRUE_DESIRE: hezky jsi to napsala .)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    TRUE_DESIRE: jj, přesně tak
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ARIA: k obtěžujícím otravům... jo, to věřím, dokáže to potrápit, taky jsem zažila pár slovních i fyzických obtěžování... ble :-) ...jo, a pak buďte hezkýma holkama, cítíte se sice na jednu stranu pak dobře, ale na druhou stranu špatně, protože si někteří úchvatní jedinci pak myslí, že všechno můžou a že je tím snad i provokujete, neb jste se asi oblékly hezky kvůli nim, abyste je mohly provokovat (neuvěřitelný kec) ... mám to v sobě taky nastavený divně, na jednu stranu se chci líbit, na druhou stranu radši ne... měla jsem období, kdy jsem kvůli jednomu chlápkovi začala oblíkat téměř jako chlap, aby mi dal pokoj
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    SIVER: no to jo, praktikoval sem to ale spis na veci :)
    SIVER
    SIVER --- ---
    MUCKER: v jednoduchosti je krasa se rika ne? :o)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    takze nejjednodussi to maji obycejne prumerne?
    za a) nikdo takovej neexistuje, za b) takova jednoduchost stoji za prd
    SIVER
    SIVER --- ---
    SIVER: sivere hod se do klidu odkdy má auto duše:))
    SIVER
    SIVER --- ---
    krásné duše? jo znám krásné duše třeba na nákém bavoráku vytuněném :)
    TRUE_DESIRE
    TRUE_DESIRE --- ---
    ARIA: vím, že to také nemáš snadné, velmi pohledné dívky a zase příliš ošklivé to nemají jednoduché... pohledné proto, že je o ně přílišný až nepříjemný zájem a hodnocení pouze vzhledu, nikoliv duše, a ošklivé se potýkají s předsudky a odsuzováním... a plno lidí pak nemá možnost poznat, jaké jsou třeba krásné na duši...
    SIVER
    SIVER --- ---
    FANAE: :-Dne tobe uz nic:)
    FANAE
    FANAE --- ---
    SIVER: Jeee, rekni, jak se citim uvnitr ? :) ten tvuj minuly odhad me celkem pobavil a ted by se hodilo neco veselyho na ukraceni pracovni doby :DDD
    SIVER
    SIVER --- ---
    ARIA: "Njn, když ono to jak se člověk cítí vevnitř je vidět."
    tak stimhle musim souhlasit...
    SIVER
    SIVER --- ---
    ARIA: :o)
    FANAE
    FANAE --- ---
    HONZAF: To jo, bylo to celkem... Tesny :D
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    FANAE: btw, uz jsme si to projel. usekovy radar tam neni :) ale odhaduju ze v te zatacce jsme nekomu mohli pres svodidla skoncit v pokoji
    FANAE
    FANAE --- ---
    HONZAF: Nojo, ted jsem to chtela napsat, ze jsem byla opojena tou jizdou :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam