• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    M1C4A1Sebevědomí - jak ho získat, nacvičit, trénovat
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    HONZAF: to byl vyzkum, ne skutecny rozhovor, myslim ze to visi nekde v HR sekci about.com. Jakoze ja su rectruiterka, tak se o to zajimam, ale nedelam si vlastni vyzkum, normalne se to nedela/nema se to delat.
    (pak nabrali vsechny uchazecky do cehosi, bez ohledu na vysledek)
    ARIA
    ARIA --- ---
    SHEALA:
    TRUE_DESIRE: vážně? Možná dřív.. ale dnes jsou lidi víc agresivní .)) Zrovna nedávno jsem se o tom s někým bavila.. když jsem se jednou ozvala.. výsledkem byl zub venku .. můj :(
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    SHEALA: jasne. proto se rika ze muzi jsou z marsu, a zeny jsou z venuse. nicemene ehm. na pritele/prtelkyni se dneska pri pohovorech pta? respektive dovoluje ptat, a ocekava odpoved?
    TRUE_DESIRE
    TRUE_DESIRE --- ---
    ARIA: no pane, to by mu bez řečí jedna přilítla....
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ARIA: jakoze v MHD se mi to nestalo, nebo tak normalne.. jen na akcich.
    ARIA
    ARIA --- ---
    SHEALA: TRUE_DESIRE: mě zas jeden v metru přímo ve vagonu chytnul ze zadu za prsa.. .) Přiznám se, že jsem nevěděla co dělat .)) Ale už je to pár let, teď se tvářím nepřístupně a mám relativně klid. .D
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    _BENNY: no tohle leto, ten protivin, to byl jeste vetsi mazec vlastne ... to chtelo hodit na youtube !
    tohle leto takovy extra ulovky nemam, jen typka co si na me sedl na mobiu, a druhyho co se mi na flede povesil na krk , oba dva jsem ze sebe setrepala
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SHEALA: ja, na nej si zive pamatuju ;))
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ARIA: proste se na nej vyseru. Jakoze ted jsu v praci, tak mne chyta takovej ten styl fungovani mrdkovaty :-)
    jinak to co popisuje true desire se mi stalo dvakrat ted v lete, asi to leto nejak nakopava chlapum hormony (myslim ze mi byla neprijemna neci pozornost) pokud bude cas popisu.
    TRUE_DESIRE
    TRUE_DESIRE --- ---
    to mi připomíná mou nedávnou situaci... ač nejsem nějak úchvatně krásná holka, tak i mně se stalo, že mi něčí pozornost byla nepříjemná ... viz [ TRUE_DESIRE @ Hlašky v MHD ]
    ARIA
    ARIA --- ---
    SHEALA: hezký termín "opustim komunikaci" .)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    imho si muzi a zeny navzajem spatne interpretuji signaly co vysilaji, v jednom HR clanku bylo, ze zeny reaguji na otazky, ktere jim zalezaji pod nehty (otazky s narazkami typu mate pritele pri job interwiev a podobne) usmevem (zeny se usmivaji z nervozity) kdezto muz to pak interpretuje (ten usmev)jako sexualni zajem. Jak tato situace muze eskalovat, muzeme si predstavit. Rozhodne tim nechci rict abysme se neusmivaly :-)
    Ale ja se neusmivam kdyz ma nekdo neprijemne narazky/otazky, poslu toho cloveka do patricnych mezi nebo prinejsmensim hodim neprijemny oblicej, v nejhorsim opustim komunikaci.
    ARIA
    ARIA --- ---
    _BENNY: a co když opravdu jsou .)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ARIA: muzska intuice ;D

deje se to porad. kdejaka fiflena si stezuje, ze jsou chlapi oplzli atd, kdo by to neznal...
    ARIA
    ARIA --- ---
    _BENNY: vážně a jak jsi to takhle zjistil? .)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ARIA: spis bych rekl ze zensky maji potrebu se neustale predvadet jak jim to hrozne moc slusi a pak se hrozne moc divi tomu, ze si toho nekdo (nepravy) vsiml.
    ARIA
    ARIA --- ---
    _BENNY: vážně? No jestli to ono úzce nesouvisí s úrovní zájmu toho dotyčného.. Neb není zájem jako zájem .)))
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    fascinuji me ty narky zen, ktere se vyfiknou a jsou nastvane, ze si jich vsima prvni kteryho nechteji misto druhyho, o kteryho stoji. ten prvni je pak nechutnej slizak a ten druhej nechapavej hnup :))
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MAJKA: jo :-) jakoze visco ja sem nechiodila na koupak protoze sem byla hnusna. tedka se na me da koukat, nebo uz to tolik neresim, spis me jde o muj vlastni pocit :-)
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    vony si budou hezky holky jeste stezovat, ze jsou hezky, no to je vrchol ;]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam