• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    M1C4A1Sebevědomí - jak ho získat, nacvičit, trénovat
    Sebevědomí může znamenat:
    * v běžné řeči povahový rys člověka, který si cení sebe sama a obvykle to i dává najevo svým jednáním a pod.
    * ve filosofii skutečnost vědomí sebe sama, sebereflexi.

Diskuze by měla sloužit k debatě o tom, jak sebevědomí získávat, jak ho používat ve společnosti, jak se dá trénovat, jak ho používat.
    Nebráním se širokému záběru rozpovídání, nicméně ten základ (sebevědomí) by měl mít v diskutování kořeny.
    rozbalit záhlaví
    ARIA
    ARIA --- ---
    CYBERKOTLIK: a muzu si to na tobe vyzkouset?
    TRUE_DESIRE: tak to se nejak domluvime .)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    CYBERKOTLIK: muzes to priblizit? jako ze ho odstrcit, rict neco (podle situace, co jha vim, neves se na me, odsedni si, vypadni) ?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ARIA: paku na prsty, dupnuti na nart a loket do brady zvladnes i se 47kg:)

SHEALA: tecku rovnou nemusis, zaklad je udrzet distanc a dat DURAZNE (aby to doslo i opilymu vesnicanovi) najevo, ze se k tobe nesmi priblizt. rika se tomu STOP EFEKT a zaroven te to psychologicky pripravuje na to, dat mu tu tecku, kdyz to nerespektuje:)
    SIVER
    SIVER --- ---
    já ji tomu buzerantovi taky nevypálil když sem byl asi týden v praze a šahal mi v metru na zadek nakej uchyl:)))),ale rekl sem jeste jednou a pozna boží ruku :))))))))
    TRUE_DESIRE
    TRUE_DESIRE --- ---
    SHEALA: no já si to asi trošku mohu dovolit... nevypadám zrovna jako křehká dívka (ale rambo snad také zrovna nejsem), ale sílu celkem mám, ... no tak myslím, že kdyby třeba v tom vlaku ještě pokračoval, či mě opravdu plácnul přes zadek, jedna by mu stopro přilétla, že by ani nemrkl
    ARIA
    ARIA --- ---
    SHEALA: mám 164 cm a 47 kg.. to jedině rovnou ..víte kam .)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ELIZHANNAH: ten prvni byl psychotik, ty sou vetsinou neskodny, jeden si me chtel vzit.
    TRUE_DESIRE: me doporucil znamy jim dat facku, jenze chapes, ja mam vysku 192 cm, coz je ponekud odstrasujici ale fyzicku vuberc nemam, tak taky nevim, jestli jim dat tecku.
    TRUE_DESIRE
    TRUE_DESIRE --- ---
    ARIA: fakt jo? no to je síla, bohužel je fakt, že dnes si chlap kolikrát nebere servítky holce jednu ubalit... :o(
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    SHEALA:
    ARIA:
    TRUE_DESIRE:
    mně se to stalo i normálně na ulici, jakože nějakej debil prohlašoval, že jsem podobná jeho zemřelé manželce a pak zase že Panně Marii a kdesi cosi, nedal se odehnat, ať už jsem reagovala, nebo nereagovala, šel za mnou přes půl města :-/ Nebo jsem jednou stála na přechodu a čekala na zelenou a vedle mě si stoupnulo jakýsi individuum a "máš pěkný prsa" ... jsem se v duchu zděsila, ježiš, co chce, protože bylo poměrně už tma, a jak padla zelená, tak jsem vyrazila pryč, jako by mi za patama hořelo.. Dalšího úchyla jsem potkala na jedné ze svých prvních diskoték, nejdřív se jako úchyl nejevil, ale pak mi třísknul hlavou o stěnu, když najednou cosi (co asi) začal chtít a já opravdu nebyla pro... pak se naštěstí odrovnal sám, protože tam stál s lahví v ruce a neustále z ní upíjel... prostě usnul a odpadnul a byl pokoj, ale teda brrrr....
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    HONZAF: to byl vyzkum, ne skutecny rozhovor, myslim ze to visi nekde v HR sekci about.com. Jakoze ja su rectruiterka, tak se o to zajimam, ale nedelam si vlastni vyzkum, normalne se to nedela/nema se to delat.
    (pak nabrali vsechny uchazecky do cehosi, bez ohledu na vysledek)
    ARIA
    ARIA --- ---
    SHEALA:
    TRUE_DESIRE: vážně? Možná dřív.. ale dnes jsou lidi víc agresivní .)) Zrovna nedávno jsem se o tom s někým bavila.. když jsem se jednou ozvala.. výsledkem byl zub venku .. můj :(
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    SHEALA: jasne. proto se rika ze muzi jsou z marsu, a zeny jsou z venuse. nicemene ehm. na pritele/prtelkyni se dneska pri pohovorech pta? respektive dovoluje ptat, a ocekava odpoved?
    TRUE_DESIRE
    TRUE_DESIRE --- ---
    ARIA: no pane, to by mu bez řečí jedna přilítla....
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ARIA: jakoze v MHD se mi to nestalo, nebo tak normalne.. jen na akcich.
    ARIA
    ARIA --- ---
    SHEALA: TRUE_DESIRE: mě zas jeden v metru přímo ve vagonu chytnul ze zadu za prsa.. .) Přiznám se, že jsem nevěděla co dělat .)) Ale už je to pár let, teď se tvářím nepřístupně a mám relativně klid. .D
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    _BENNY: no tohle leto, ten protivin, to byl jeste vetsi mazec vlastne ... to chtelo hodit na youtube !
    tohle leto takovy extra ulovky nemam, jen typka co si na me sedl na mobiu, a druhyho co se mi na flede povesil na krk , oba dva jsem ze sebe setrepala
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SHEALA: ja, na nej si zive pamatuju ;))
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ARIA: proste se na nej vyseru. Jakoze ted jsu v praci, tak mne chyta takovej ten styl fungovani mrdkovaty :-)
    jinak to co popisuje true desire se mi stalo dvakrat ted v lete, asi to leto nejak nakopava chlapum hormony (myslim ze mi byla neprijemna neci pozornost) pokud bude cas popisu.
    TRUE_DESIRE
    TRUE_DESIRE --- ---
    to mi připomíná mou nedávnou situaci... ač nejsem nějak úchvatně krásná holka, tak i mně se stalo, že mi něčí pozornost byla nepříjemná ... viz [ TRUE_DESIRE @ Hlašky v MHD ]
    ARIA
    ARIA --- ---
    SHEALA: hezký termín "opustim komunikaci" .)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    imho si muzi a zeny navzajem spatne interpretuji signaly co vysilaji, v jednom HR clanku bylo, ze zeny reaguji na otazky, ktere jim zalezaji pod nehty (otazky s narazkami typu mate pritele pri job interwiev a podobne) usmevem (zeny se usmivaji z nervozity) kdezto muz to pak interpretuje (ten usmev)jako sexualni zajem. Jak tato situace muze eskalovat, muzeme si predstavit. Rozhodne tim nechci rict abysme se neusmivaly :-)
    Ale ja se neusmivam kdyz ma nekdo neprijemne narazky/otazky, poslu toho cloveka do patricnych mezi nebo prinejsmensim hodim neprijemny oblicej, v nejhorsim opustim komunikaci.
    ARIA
    ARIA --- ---
    _BENNY: a co když opravdu jsou .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam