• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    M1C4A1Sebevědomí - jak ho získat, nacvičit, trénovat
    Sebevědomí může znamenat:
    * v běžné řeči povahový rys člověka, který si cení sebe sama a obvykle to i dává najevo svým jednáním a pod.
    * ve filosofii skutečnost vědomí sebe sama, sebereflexi.

Diskuze by měla sloužit k debatě o tom, jak sebevědomí získávat, jak ho používat ve společnosti, jak se dá trénovat, jak ho používat.
    Nebráním se širokému záběru rozpovídání, nicméně ten základ (sebevědomí) by měl mít v diskutování kořeny.
    rozbalit záhlaví
    FANAE
    FANAE --- ---
    KVITKO: Spis pocit, ze na me vsichni koukaji stylem "dela ze sebe neco co neni" :)
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    FANAE: myslíš jako že si to s malováním třeba přehnala? mě je naopak vždycky lépe když se hezky oblíknu a namaluju, ale zase to nepřeháním .. :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    FANAE: nemusis to popisovat, prozila jsem si to :-))
    FANAE
    FANAE --- ---
    SHEALA: jj, proste se necitim... jako ja :)) Nevim jak to popsat, ale je to neprijemny :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    FANAE: jo tohle znam. proste ten pocit ze nejak nezapadam do svy image, ta nejistota v tom novym oblecenio, etc.... uz mi to zmizelo. Freud by rekl ze je to "zakazana slast", ja si myslim, ze proste je to uzkost mnavic kterou resis v ten dany moment
    LOBOTECH: jako bisexualka kdyz vidim hezkou slecnu dobre oblecenou, mam to dvakrat tak tezke... bych chtela slecnu i obleceni co ma na sobe :-))
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    FANAE: Presne vim jak to myslis :) Kdyz si pak uvedomis kolik potizi s krcni pateri si zpusobyla chlapum, kolik zenskejch ma z Tebe po zbytek dne deprese, kdyz vedi, ze tak pekne nevypadaj a kdyz po tobe bisexualky chtive koukaj, tak z toho bych mel asi taky deprese :P Tolik zla co za sebou zanechas!!! :P :DDD
    Ja sem zase zjistil, ze jit po venku s nadherne oblecenou a namalovanou slecnou, me sebevedomi naopak zvysuje :))))
    FANAE
    FANAE --- ---
    Tak jsem vcera prisla na to , ze opravdu kdyz vyrazim nekam ven nejak lip oblecena/namalovana atp., tak mi to sebevedomi naprosto snizuje a zvysuje deprese jeste vic, nez kdyz jdu normalne, misto naopak, aby mi to sebevedomi zvedalo, coz by asi melo
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    EMPIRICUS: ted meles kraviny
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    EMPIRICUS: ale to si pis ze to je o sebevedomi...
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Já se dřív vyhýbal zastávkám, protože tam čekali lidi a nechtěl jsem, aby mě viděli. :-) Tak jsem občas radši šel oklikou.
    No naštěstí už je to sociální fóbie z větší části za mnou. :-)
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    EMPIRICUS: jak ktery clovek jak ktery clovek ...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    EMPIRICUS: nejsem clovek :-))

Jinak dneska haluz ... pani ktera me v podstate chtela vyhodit z bytu... se se mnou ted bavi a pomahala mi prat pradlo... az nebudu tak nevyspana rozepisu se vic. sebevedomi se da natrenovat, ovsem ja to mam fakt tezce vydreny... ve 14 jsem si nedokazala koupit v obchode zrmzlinu.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    tyjo v posledni dobe bych brala njaky vztah bez sexu :-)
    jinak proste... vetsinou ta druha strana chce neco vic. ovsem znam holku ktera je schopna mit vztahy zalozeny na sexu, ta druha strana nemusi bejt vzdycky jen ten chlap.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    FANAE: Tak ono se může stát, že prostě na začátku to je jen o sexu a sklouzne to k něčemu víc, horší je, když je to jen jednostranný.
    Nicméně já jsem kdysi pár takovej úletů, kdy se po mně nic jinýho nevyžadovalo, zažil. Takže to prostě jde i takhle bez lásky. :-)
    FANAE
    FANAE --- ---
    M1C4A1: asi dva mesice tvrzeni, ze vztah je jen o sexu a pak naprosty oboustrany zamilovani :)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    FANAE: Důvod?

EMPIRICUS: No to taky, ale že je někdo drzej, ještě neznamená, že má vysoký sevevědomí, nebo snad ano?
    FANAE
    FANAE --- ---
    M1C4A1: Na vztahy jen na sex od jiste doby neverim :)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    HAWRAN: Tak samozřejmě namachrovaní týpci, co se tváří, že jsou ti nej, nejsou sympatičtí ani mně. Samozřejmě to chce tu zdravou dávku sebevědomí.
    HAWRAN
    HAWRAN --- ---
    M1C4A1: ono s tou aplikaci sebevedomi je potreba davat bacha a neprehnat to, protoze pak to ma na holky presne opacnej ucinek ;) tzn odpuzujici, stejne jako nizke sebevedomi
    GAF
    GAF --- ---
    M1C4A1: bych řekl že právě naopak. Že jeho pouhá přítomnost umožňuje existovat si rád, dobře, nebo já nevim, úspěšně nebo užitečně nebo atd...
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    HAWRAN: Netýká se to přímo sebevědomí, ale aplikace sebevědomí. O sebevědomí se sice hezky povídá, ale jako takový je samotný na nic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam