• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XBRIM07VŠEM
    XBRIM07
    XBRIM07 --- ---
    NIKI_21: jo tak něco podobného znám, ikdyž tvé podání bylo dotažené do větší dokonalosti než to mé:)) tak snad budou fpoho;)
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    no já sem ochodila celou školu že jo a pak sem pohořela na jedný zkoušce kvůli který mě vyhodili takže mám vše hotové :-))
    XBRIM07
    XBRIM07 --- ---
    NIKI_21: Myslím, že něco kolem měsíce... Ale teda sedmnáct předmětů se mi zdá fakt nějak hodně:) Rozvrh sice máš danej, ale pokud ti uznaj nějaké předměty z modulů, které jsou v prváku, stejně budeš mít individuální studijní plán a ne danej rozvrh... Proto je pak docela blkbý, když jim to déle trvá... No každopádně hodně štestí při uznávání:)
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    XBRIM07: VOŠ informačních služeb, podnikový informační systémy, shoduje se mi asi 17 předmětů...tak uvidíme no já rozvrh v prváku mám danej, poslala sem to tam poštou tak uvidíme, jak dlouho to trvalo?
    XBRIM07
    XBRIM07 --- ---
    H0ANG1: Ciao Hoane:) Jakpak žijem? Už jsi přestoupil na denní? Jinak hospodářka docela shit, hlavně si projdi kritéria vstupu do EMU;)
    XBRIM07
    XBRIM07 --- ---
    NIKI_21: Ahojky, to uznávání alespoň v mém případě byl docela složák... Trvalo jim to strašně dlouho a navíc mi neuznali třeba nějaký předmět, který byl podle mě naprosto evidentně shodný s předmětem na Všem a naopak něco co jsem vysloveně střelil od boku tak vyšlo... Každopádně jsem to řešil strašně dlouho a docela mi to pak i dělalo problémy se sestavováním rozvrhu, když jsem nevěděl na čem jsem... A co se týče orazítkování anotací, tak to určo být nemusí... Btw: kam jsi chodila na školku??:)
    VOLODJA
    VOLODJA --- ---
    je tu nekdo z PPE1?
    H0ANG1
    H0ANG1 --- ---
    to NIKI: myslim, ze ne

    nepsal jste nekdo uz test z Hospodarsky politiky?
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    H0ANG1: museji bejt ty anotace orazítkovaný?
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    jj to mi psala jedna holčina tady z nyxu, žádala sem už v nějakým tom formuláři co je na webu, ještě ale musím do bejvalý školy pro ty anotace
    H0ANG1
    H0ANG1 --- ---
    jo, uz jsem to delal, je to docela jednoduchy
    1) udelas si tabulku, kde na jedny strane budou predmety, ktery chces uznat z minuly skoly, na druhy strane by mel byt vzdycky predmet z vsem, ktery by tomu tvemu predmetu mel byt podobny
    2) k tomu prilozis anotaci predmetu z minuly skoly.
    3) to cely posles myslim na studijni s pozadavkem, ze to chces uznat
    oni ti odepisou, ze to poslou nekam vejs

    no a pak cekas
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    žádali jste někdo o uznání zkoušek?
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    ahoojjjjjj tak od 4.10. budu novou studentkou tak doufám že to konečně vydržím a dostuduju :-)hele jak moc se tam musí chodit, upřímně přiznám že se mi tam moc chodit nechce, chci to spíš řešit formou samostudia
    XBRIM07
    XBRIM07 --- ---
    Tak koukám, ze je konečně založená má vysněná místnost:))) Tak doufám, že se tu najde pár lidiček, co navštěvujou tuhle instituci a dáme dohromady nějaké tipy jak to trošičku wochcat;-) Každopádně já na tuhle školu chodim a jsem s ní docela spokojenej, takže kdybyste někdo potřeboval nějaký info, žádnej problém..:))
    FOGLIK
    FOGLIK --- ---
    SEDNA: no ja myslel spis podsveti nyx.cz, aby se zaregistrovala jako, ale byť na VŠEM nechodim, asi na tom fakt neco bude:)

    jinak zena chodi na Podnikovou Ekonomiku, myslim.. :)
    SEDNA
    SEDNA --- ---
    podsvětí VŠEM...jo to sedí :D
    FOGLIK
    FOGLIK --- ---
    Jee, moje laska chodi ted cerstve na VSEM, to bude mit radost (az to tu trochu ozije:)
    no asi uz je nacase, konecne ji poslat pozvanku tady do toho podsveti;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam