• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XBRIM07VŠEM
    jak si jen to studium ulehčit...;-)
    rozbalit záhlaví
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    PAJOVA: vubec ne, je to totiz jeste lepsi... :-D
    EZT je termin elektron. zkouskovy termin, je to nova forma zkousky, test a- d vice moznosti spravnych, abys prosla musis mit nad 51 bodu z max. 100bodu.
    EZT je momentalne kazdy den, vsedni myslim od 12-18 a o vikendech so,ne 9-15.
    Je to ucebna vybavena pocitacema, takze se prihlasis na zkousku kterou chces a jdes, nepotrebujes ucitele, vsechny dilci zkousky jsou pisemne, obhajoba urcite ne a u statnic si nejsem jista. Po absolvovani EZT ti hned vybehne vysledek, takze hned vis na cem jsi :-)
    Kazdy trimestr ´je tzv. modul, ktery se sklada z trech predmetu, z kazdeho predmetu je zkouska a z celeho modulu je povinost napsat seminarku.
    A posledni vyhoda, statnice si lze rozlozit na dve casti. Takze po nejaky dobe nastevovani skoly uz mas za sebou predmety ze kterych je cast statnic, kdyz mas z techto predmetu hotove ty dilci zkousky a seminarky, muzes se prihlasit na statnice a mit pulku za sebou.
    Aby jsi postoupila do dalsiho roku nemusis mit nic splneno, vsechno musis mit hotove do ukonceni standartni doby studia nebo platis prodlouzeni k tomu aby sis to dodelala.
    Coz je na jednu stranu vyhoda, na druhou stranu moje spoluzacka ( jsem ve tretim rocniku ma zatim jen 2 hotove dilci zkousky a vlastne ani nevi jestli za vsechny ty penize co do toho nacpala ty zkousky dodela...je to proste trosku demotivujici.

    A pozor, je pravda ze jsem matiku na stredni sice moc neresila, a prave proto mi predmety z matiky a statistiky daly celkem zabrat...je pravda ze hodne lidem se to libi, hodne lidi to zkusi a hodne lidi to vzda...nic mene muzu doporucit
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    ADLETA: ups, jeste zajimavejsi.. Takze vyucujici vypisou terminy a kdo se prihlasi, tak se prihlasi.. A jen je treba asi drzet nejaky pocet kreditu za urcite obdobi?
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    PAJOVA: prednasky nejsou povine a na zkousku muzes jit jeste pred prednaskou ;-)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    XBRIM07: jo jeste koukala jsem na ing prednasky a opravdu to sranda neni...takze opatrne...
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    XBRIM07: jo to tak ze je otazka a pak a) - d) - moznost vice spravnych odpovedi - pokud ti neco zakrouzkovaneho chybi tak dostanes aspon nejakou pomernou cast bodu, pokud ti prebyva bere se to jako cela otazka spatne...takze opatrne - EZT jsoou momentalne kazdy den takze naprosta bomba, ale upravi to podle navstevnosti, ktera bohuzel v tydnu neni tak vysoka....
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    XBRIM07: aha a ten vzorovy rozvrh ala 3 predmety na trimest tedy plati a pak si jen dohaduji, kdy pujdu na zkousku po probehle prednasce (na dalkovem)?
    XBRIM07
    XBRIM07 --- ---
    PAJOVA: na této škole není klasické zkouškové, ale zkoušky děláš v průběhu studia jak potřebuješ, samozřejmě pokud máš dané předměty zapsané... ;)
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    pls zkouskove je vzdy po trimestru?
    XBRIM07
    XBRIM07 --- ---
    ADLETA: pokud jsem dobře informovaný, je EZT formou testových otázek - a),b),c),d),e). Jen by mě zajímalo, jestli je jen jedna možná odpvěď správná, nebo jich je víc možných, snad jsem to popsal lépe... :) dodělal jsem bc, kde ještě nebyly EZT, ale OZT a teď se chystám na ing, tak abych vědl co mě případně čeká... :)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    XBRIM07: pardon ale nerozumim otazce :-)
    XBRIM07
    XBRIM07 --- ---
    ADLETA: můžu se optat, zda na EZT jsou varianty typu jedna až všechny možné, nebo jen jedna správná...??
    MICH_ELLE866
    MICH_ELLE866 --- ---
    tak to naštve, já se odhodlávám k prvnímu testu a furt si nedokážu vybrat termín :D
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    k nastvani dostala jsem na svem prvnim EZT 50bodu...ugh...z cehoz vyplyva...opravdu si neprochazet test znovu...vim ze jsem zmenila jen jednu odpoved a to na spatnou :-)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    MICH_ELLE866: vzhledem k tomu, že to dopadlo jako vždy pokus přesunut na příští týden...
    MICH_ELLE866
    MICH_ELLE866 --- ---
    ADLETA: tak dej pak vědět, jsem zvědavá :)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    tak jdu ve čtvrtek prubnout náš nový EZT...
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    MICH_ELLE866: super, posli prosim
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    pls snazim se zorientovat na strankach, jak vlastne vypada kombinovane studium. To jede na trimestry? Sice je v utery den otevrenych dveri, ale bohuzel me nepusti z prace:(

    konkretne me zajima kombinovan forma studia marketingu
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    no to se zeptej v auditku danaru...ale nevim jak je to s tou pripravou na budouci povolani...najdes to i v danovm zakone...
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    takže i když je mi 28 tak si to můžu dát do daní?
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    MICH_ELLE866: dane ano ale isic ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam