• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BEDUANFREEZE FEST aneb KULTURA JINAK xx.-xx. 202x ?? !!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    RADDINO: heleď, můj dóm pořád může být buď bar u hlavní stage, nebo kino :) ale nechci už letos řešit zvuk ani projektor a plátno, a popravdě tedy - asi ani dramaturgii.

    ale kino asi líp funguje v tom podzemí, stejně. střecha má smysl spíš nad frontou u baru.
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    RADDINO: napis id heinzz dik
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    pokud se létos bude dělat kino jako minule, mam v kompu cca 50Gb graffiti/streetart filmů a dokumentů, takže můžu klidně poskytnout. Minule sem v kině byl docela často a myslim, že se fakt povedlo.
    CMAN
    CMAN --- ---
    kdo tam prijede neco delat tak samozrejme vstupa platit nebude to je jasny ne? :)
    SINC
    SINC --- ---
    ja teda kdyz nekam jedu, tak bud pomuzu s pripravama, nebo kdyz neni cas ci chut, tak rad pomuzu financne vstupnym/prizpevkem, protoze chapu ze priprava vseho stoji penize
    je to mozna tim, ze ve svete kde ziju ja vsechno neco stoji - od hrebiku, benzinu, po cokoli jinyho, nevim teda jak jinde
    a taky rozhodne netrpim pocitem ze kdyz za neco dam penize, tak to v tu chvili okamzite stoji za hovno a bude to horsi nez kdybych je nedal

    a hlavne kdyz teda nejsem za neco ochotnej dat dve kila za neco, tak je to asi proto, protoze to za nic nestalo a v tom pripade teda nevidim duvod tam jet i kdyby to bylo zadarmo

    ACIDACID: ve chvili, kdy kazdej z organizatoru dava do freezu nejaky svoje penize (uz tim ze tam zadaco maka pres tejden na pripravach), tak vstupny spis rozdil mezi organizatorem a navstevnikem maze :)
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    DLOUHA_POTVORA: když ti připadaj zisky tak nereálný, nechápu, jak si můžete "dovolit" pronájem letiště.Jestli už neni chyba v prvopočátku a pak už se jen vybírá menší zlo pro poplacení.

    nehodlám o tom nějak hluboce teoretizovat.Jen mi přijde úsměvný to následný "překvapení" s provarem, kterého je (nejen) těsně po freezu vždycky víc, než dost všude.
    ANS
    ANS --- ---
    jeste ze to aspon letos kompenzujou ty kluci zlinsky na dubstepu .D
    ACIDACID
    ACIDACID --- ---
    ... dva ročníky freeze festu a z pilířů festivalu (... # Smazávání hranice mezi umělcem a návštěvníkem ... ) se staly obyčejné floskule...
    ... mě je to naštěstí fuk, protože už minulý rok jsem tuhle akci prokouknul jako pražácký výmysl...hawk
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    KOOTCHA: realny zisky z ceho jako :D jediny, na cem se tam doted dalo vydelat, byly bary a spousta lidi si taky na festak priveze autem svuj chlast zeano. nevim, jak vybirani vstupneho podryva politiku "kazdy ucastnik je soucasti festivalu". kdyz jedes s kamaradama na kalbu, tak taky zaplatis neco na sloz, protoze vsechno proste neco stoji. vybirat dve kila (coz je ve srovnani pomeru kvalita/cena vuci ostatnim festakum v cr uplna pohadka) je mozna jeste lepsi, nez bejt zavislej na grantech nebo sponzorech; proste pokud chceme peknej mejdan, tak do toho "kazdy ucastnik, ktery je soucasti festivalu" vrazi naky penize a cely si to zacvakame sami.
    CMAN
    CMAN --- ---
    pouze bary to nepoplatej proste
    CMAN
    CMAN --- ---
    jinak se prachy vybiraj na pronajem, eletriku, logistiku a neco malo navic aby byla rezerva... ucinkujou vsichni zadax opet...
    CMAN
    CMAN --- ---
    to knourani mi taky leze na nervy...
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    TYCZKA: jestli by nebylo lepší si naplánovat reálný zisky a od toho odvíjet složení účinkujících.Nasmlouvat si kdekoho a pak s brekem chodit, že se provařilo umí každej Alois.Promiň.
    Další rok se sponzorama k poblití a dneska bez sponzorů za peníze.
    200,- mi rozhodně přijde dobrá cena, jen jsem trochu alergickej na to vaše kňourání s provarama.Buď to chci dělat úplně volně a budu tak k tomu přistupovat a nebo si za to nechám zaplatit a bude to podle toho vypadat.S politikou "každý účastník je součástí festivalu" a volnomyšlenkářskym přístupem mi to vybírání vstupnýho přijde jako plivání do obličeje sobě samému.Každopádně lepší, než ty sponzoři.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SUOTAM: hele, mě baví dřevo. a protože vázání provazů je únavný, tak na jednorázovou akci by nebylo od věci to prostě ztlouct z hřebíků. nemám konkrétní nápad (nebo možná mám, ale nechci ho prozrazovat). taky jsem dost amatér, který toho zatím moc nepředvedl. ale viděl jsem fotky z Burning Mana a líbí se mi jejich styl a myslím, že by to šlo nějak doplnit o "ekologický rozměr" (třeba že se to nespálí, ale že si to dříví pak rozložím, rozřežu a odvezu domu na topení v krbu :-)) samozřejmě žertuju - můžete to klidně i zapálit nebo trvale vystavit, likvidaci pro vlastní spotřebu nabízím jen jako volitelný bonus :-)
    BOREC
    BOREC --- ---
    XCHAOS: my mame takovej stan zelenej, už proverenej, ale muzem to spojit a udelat z toho tvyho domu prostor na odpocinek
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    XCHAOS: presne proto delame ten work kemp, kde se budou stavet prave takovy nesmysly. drevo se shani, uvidime jak to dopadne,ale urcite bude.

    budu jeste informovat jaky materialy muzem nabidnout a jaky si mate pripadne privezt
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BOREC: můžete udělat čajovnu v mým dřevodómu, ať se využije :-) mě by popravdě asi bavilo ho na začátku postavit a na konci zbořit, ale většinu času nemuset nic řešit.
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    BOREC: jednu cajovnu udela v chilloutu shkrk, tak myslim ze druha komorni nebude na skodu. vic v poste
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ... nebo jinak... jak je to s tím materiálem (vloni spousta dřeva ?) asi by mě bavilo přijet o něco dřív a postavit z toho dřeva nějaký monstrózní nesmysly ve stylu Burning Mana...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SUOTAM: na pořádný kino nemám dost velký plátno, dost dobrý projektor ani dost kvalitní zvuk. takže jaký tam bude přesně využití, to nevím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam