• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BEDUANFREEZE FEST aneb KULTURA JINAK xx.-xx. 202x ?? !!
    MARCHELKA
    MARCHELKA --- ---
    teda řeknu vám, že ty záchody byly epesní;)..DÍKY*
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    divit se že na festivalu bude hrát hudba je trochu mimo.
    chtělo to vyřešit umístění, dětský koutek, psí a divadla měli být rozhodně mimo,
    protože na tak malém prostoru mezi stagema by nebyl klid ani kdyby se hrálo z bedniček od pc. okodom byl dost nahlas, na žongléřské stage řval odposlech přímo u hlavy a stejně to bouchalo odjinud. stan jsem měl taky schovaný až za žongl stage a poslouchal okodom.

    Jinak rozhodně chci poděkovat lidem co se zasloužili o přípravy, big up!
    Příjemná akce a pohodový lidi, rozhodně jsem si to užil.
    SHM8
    SHM8 --- ---
    DYS_X: to kyselo je málo kyselý! .)
    DYS_X
    DYS_X --- ---
    koukam na vsechny lineapy neni tam ani minuta vypnuti je to narvany od rana az do rana to jste nejak nedomysleli ty divadla kdyz bylo jasny ze hudba pojede nonstop
    DYS_X
    DYS_X --- ---
    myslim ze uz se zde resi hovdiny misto toho by jsme meli pochvalit lidi kteri postavili bludiste a ruzne dekoroce okolo dalo jim to urcite par deni praci. a ponauceni do priste nezvete soundy ktere maji prez 1 KW jinak nikdy nebudete mit klidne spani.)
    CROME
    CROME --- ---
    PECH: deti maj v noci spat
    PECH
    PECH --- ---
    ano, celou noc jsme v detskem koutku poslouchali pračku.
    SHM8
    SHM8 --- ---
    HONCKA: je fakt, že to bylo nešťastný.. těch možností bylo víc kam hrát, jak to postavit.. ten okodom hrál taky na dětskej koutek, vedle kterýho jsem spal..vzhledem k síle toho zvuku to taky nebyla žádná výhra.. a nehledě na sílu zvuku, bylo podle mě zbytečně nahlas..
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    BERRY: kdyby to dali obracene, tak to hraje primo na detskej koutek
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    DYS_X:
    FUNLOCO: ja myslim ze tuhle kapitou uz sme davno uzavreli ne?
    TULEN
    TULEN --- ---
    BERRY: protoze by jsme nemeli zadny zazemi na vystopeni a auta ktery tam museli stat. takze proto sme to nakonec otocili proti. ktrome toho sem nikdy nerekl ze budeme stat tak jak pises, ale mlvil jsem o tom jako o jedne z moznosti.
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    DYS_X: vzhledem k tomu, jak to tahle komunita ma, tak nakonec jsme vyuzili my je, nikoli oni nas. A ty penize nebyly v rovine sponzorstvi, ale jejich dotace, takze jsme se jim krome loga k nicemu nezavazali. Samozrejme ctim uhel pohledu, kazdy to vidime jinak.
    DYS_X
    DYS_X --- ---
    FUNLOCO: ja si myslim ze si pred dvouma lety sel na free z festak kterej by podle miho nemel sponzorovat tvuj oblibenej operator.)
    DYS_X
    DYS_X --- ---
    ja jsem si sobotni vecir uzil moc mozna jsem jester madej kakafonik ale v okodomu hrali prijemne technicko (acid apdob,) na dub kdyz jsem sel kolem tak hraly UK dub house coz neni uplne spatny styl galerce to taky nebylo spatny kdyz si odectu 30 bpm je to jen vo tom jak je kdo dobre nalazen a podlazen

    BERRY
    BERRY --- ---
    CMAN: s tou žongl. stagy nevim co je to pak napadlo obrátit na nás, když potom co přijeli sem se snima dohodnul, že to daj obráceně :/
    BREBER
    BREBER --- ---
    ATYKIN: takove ouzké širší s červenými nožičkami se povalovaly v okolí okodombaru při úklidu, ale kam přišly nakonenec nemám tušení
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    CMAN: ja myslim, ze to bylo kvuli spacebaru, asi zaplatil sponzorskej balicek :)
    CROME
    CROME --- ---
    ja byl evidentne uplne nekde jinde
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    Byl jsem po dvou letech a zadna velka zmena. Pres den jsem toho bohuzel moc nestihnul, ale pusobilo to barevne a rozmanite, to je alespon pro me ta lepsi stranka. Vecer, a v tom jsem uz asi paprda, i kdyz na to jeste nemam vek, jsem hodne postradal vetsi variabilitu hudebniho vyziti. Nefrcim moc na novejch elektronickejch trendech a nevadi mi, jenze bych mel mit trochu na vyber. V centru arealu jsem v nejednu chvili poslouchal z dub stage nejaky trhani na kusy, z freak stage depresivni temnotu a z galerie zbijecku. Chapu, ze dneska je kazdej dj a chce se predvest, ale z myho pohledu na tom freeze hodne trati. Tyhle kompromisy totiz vetsinu lidi akorat vyzenou a pred kazdou scenou se pohupuje akorat banda skalnich fanousku a kamosi vod fochu.
    Kdyz k tomu jeste pripoctu juggling a okodom, na par metrech ctverenich bylo 5 systemu, ktery uprosted deni vytvarely tu nejsilenejsi zvukovou kakofonii. V tom byl Czechtek, dramaturgove prominou, hudebne milosrdnejsi a pestrejsi.
    ATYKIN
    ATYKIN --- ---
    Ztratila jsem dioptrické brýle, kdyby nějaké někdo náhodou našel, ať se prosím ozve.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam