• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BEDUANFREEZE FEST aneb KULTURA JINAK xx.-xx. 202x ?? !!
    FREEZE FEST aneb KULTURA JINAK je festival, který je zaměřen na alternativní umění a neprofesionální uměleckou scénu. Tvůrčí svoboda je nabídnuta všem, a to bez zásadnějších hmotných či časových investic. Úmyslem je zapojit širokou veřejnost, neopomínaje studenty uměleckých škol, začínající talentované umělce, neprofesionály, nadšence ... vždy s důrazem na originalitu tvorby a vyloučení bezduchého kopírování aktuálních trendů.

    Více informací naleznete na našem webu WWW.FREEZEFEST.CZ
    rozbalit záhlaví
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    PACHOLEQ: jop, to byla v kine jedina zmena programu, za kterou se omlouvame, nicmene po Bold Native zavladla nalada na neco veselejsiho, tak se to vyresilo takto... film o opicakovi je kazdopadne ke stahnuti a videni tu http://www.greenthefilm.com/ (jinak v kine bylo neustale kafe, caje, tousty, dokonce polivka v jednu chvili... v sobotu kolem ty druhy treti rano tam kazdopadne tusim nebyla uz ani obsluha :)

    jinak dik vsem kdo se v kine objevili (tem co se prisli jen vychrapat i tem co prisli na film i tem co kino s prekvapenim objevili v nedeli odpoledne) a kdo se podileli na jeho priprave (Q59), letos to byla parada, prakticky furt tam bylo v prumeru 20 aktivnich divaku, zaznelo nekolik spontannich potlesku po filmu... feer!
    par lidi se pak zpetne ptalo na patecni a sobotni noc, taaakze: v patek bezelo Love Exposure (http://www.csfd.cz/film/256074-pod-vlivem-lasky/), v sobotu Renesance (http://www.csfd.cz/film/222866-renesance/)

    za me nejvetsi zazitek freezu vesmirny talire, obrazovka s bezicim pornem na strome a skupinka divadelnich klaunu rozeseta po prostoru v sobotu
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    ja taky diky, bylo to pekny.

    nejaky postrehy:
    tabor radosti byl super, ale nedalo se v tom domu dejchat pres ten silenej mlhostroj.

    dost me bavila freakstage, ktera tam vizualne naprosto sedla a 8bit hudba s paradni projekci nemela chybu :) .

    na dubstepu byla hrozne promenliva kvalita projekce, na cemz cela ta stage vlastne stala a padala, jednu chvili tam treba jely od kohosi uplne genialni veci, nacez to proste utli, zabalili a promitalo se jmeno dje na discopozadi, ale i tak tam casto byla naramne zabavna zombie atmosfera.

    kino v sobotu vecer nejak nejelo podle programu, tesil jsem se na ten pribeh o te opici a misto toho se promitalo provarene up in the smoke. jinak bylo pekny, jen by se tam pro priste mohly podavat nejaky regulerni napoje, klidne zparodovat takovou tu vyzivu z multiplexu, byla tam k dostani akorat voda, zato ale z a d a x :)

    jo a krkonossky pohadky v sobotu v okodomu byly za +1, mrzi me ze jsem nestihl vic divadla...
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    NONOBODY: jj i touhle cestou lze udelat cameru obskuru, ale u nas si mela moznost si udelat funkcni mini fotacek s filmem, ja jsem zas moc nestihla prijit za vama, tak taky snad priste :)
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    MOMENT: jo protáhnout to na tejden by bylo ideální.
    tak kdyby se to šouplo na poslední tejden prázdnin, tak si myslím, že yb se to chytlo, nic takovýho v čechách neníí, a dalo by se tvořit fakt pořádně.

    například naše plachty lidi zajímaly, ale nikdo nechtěl strávit půlku Freezu malováním.
    což chápu, ale bylo nám to krapet líto, když jsme to už připravily.

    BARCIA: máš recht, cameru sem zahlídla, ale už sem nebyla schopná se tam dobelhat:)
    na to sem byla zvědavá, dělali jsme jí ve škole, ale osvicovali jsme teda přímo papír, ne film.

    placky mě osobně moc neberou, stejně jako transfer,
    ale Vega mě nachla-skvělý motivy a hlavně si ty transfery tisknou sami, ne jako ty frajeři, co pečou jeden staženej rádobyteknomotiv za druhým a nechávaj si to tisknout někde ve firmě.
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    SWO: asi tak nějak :) se tezko eviduje :)
    SWO
    SWO --- ---
    můžu se optat, jaká byla asi návštěvnost freezu? já jsem na místě odhadoval tak dva tisíce
    ROBICK
    ROBICK --- ---
    ROBICK live jungle drums on FREEZEFEST 2011 Milovice - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=ul-KLDKt7zg&feature=share
    PAINKILLER23
    PAINKILLER23 --- ---
    DUB: na to, ze to probihalo takhle i u nas, byly nakonec vysledky vsude vic nez uspokojive ,))
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    ztráty a nálezy | Freeze festival aneb kultura jinak
    http://www.freezefest.cz/novinky/ztraty-a-nalezy
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    jak v nedeli probihal boj o drevo, tak si nekdo priozil i asi ctyricet nasich bambusu. ty ale k rozebrani nebyly,takze pokud jste nekdo videl nekoho jak si je odvazi, nebo to byl nakej znamej,tak dejte prosim vedet, rad bych je mel zpet

    dik
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    YARRDESH: jo ty byly od igiho. dneska ho uvidim,tak mi posli cislo. neni na nyxu
    DUB
    DUB --- ---
    PAINKILLER23: no to makani, vrt, rez, cigo, kaficko, brcko, cigo, vrt, cigo, pivko...
    PAINKILLER23
    PAINKILLER23 --- ---
    SUOTAM: pravda pravda .. moc si to nedovedu predstavit v tech malo lidech, co tam pres tyden makali .. navic ti, co zustat nemohli, ale chteli, tak bud byli v praci bo dojizdeli kazdy den do Milo a o vikendu byli hotovsoni
    ale samozrejme dik za art vyradeni .. rekla bych, ze kdo chtel prostor, mel toho az az ,)
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    ke zkratum a zhoubnym nalezum, zustal mi od nejakych dobrodincu pujceny džin tvaru extra zvonovitého. byli to lide, kteri stvorili sochu "miloše", zleho to motorkare na freak stagei, lec vice nevim. tedy staci se ozvati
    ABU
    ABU --- ---
    nejvic me sralo to cely po dvou dnech bourat, to je fakt...
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    MOMENT:
    BERRY: to se snazim prosadit,jednou se k tomu dopracujem.)

    uz ted tam byl mejdan od patku do pristi nedele,akorat ve dvaceti lidech,priste to bude ve ctyriceti a pak to nenapadne prejde v prodlouzenej freez.)

    blby je,ze po prazdninach uz nema nikdo dovolenou,takze to tam nemuze jet naplno tejden,ale alespon castecne to jednou pujde.

    napr ten Fusion v nemecku,kterej je zalozenej na podobnym konceptu, bezi od ctvrtka do pondeli a je to tak akorat,ze si clovek zvykne na prostredi a zacne si vsimat detailu.
    BERRY
    BERRY --- ---
    MOMENT: pravdu díš, byl sem sobota/neděle/pak středa až neděle
    a stejně mi to bylo málo

    to org: nejde to tam mít rozjetý už od čtvrtka do pondělí? :)
    ATYKIN
    ATYKIN --- ---
    BREBER: A! To by mohly být ony!
    VETE
    VETE --- ---
    v čítárně byl nalezen svazek klíčů s quiksilver přívěškem... kdyby jej někdo postrádal, nebo snad znal někoho, kdo jej postrádá, dejte vědět....
    SKYPPER
    SKYPPER --- ---
    Tak já byl na Freezu poprvé, líbilo se mi jak výtvarně, tak hudebně, ale je pravda, že jsem od festivalu čekal poněkud větší hudební rozmanitost, než jen různé směry elektroniky (ale byl jsem od soboty od večera, tak jsem možná jinačejší produkci propásnul)
    Největší mínus, co jsem zaznamenal, ale se kterým asi moc organizátoři dělat nemůžou, byli idioti, co se proháněli v autech po letišti a já v noci čekal, kdy mi přijede do stanu návštěva.
    Jinak díky všem, co si dali s přípravou práci a Beduanovi za možnost zahrát si na Wonderlandu.
    Kdyby měl snad někdo video nebo foto ze sobotního hraní Sukulentu, byl bych vděčen, zrovna jsme neměli žádného dokumentaristu a z téhle akce bych nějakou vzpomínku měl rád :)
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    chtela by jsem podekovat vsem ucastnikum naseho Camera obskura workshopu za hojnou ucast, doufame ze jste si workshop uzili a na pamatku mate znalosti jak si zhotovit fotacek z krabcky od sirek. Tem kteri budou mit zajem o vyvolani nafoceneho filmu napiste mi do posty. Az se nam sejde vice filmu budeme je vyvolavat a skenovat.

    Jinak si myslim, ze vsichni co se na Freeze festu angazovali udelali opet maximum a timto vsem dekuju za letosni freeze a spolupraci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam