• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BEDUANFREEZE FEST aneb KULTURA JINAK xx.-xx. 202x ?? !!
    FREEZE FEST aneb KULTURA JINAK je festival, který je zaměřen na alternativní umění a neprofesionální uměleckou scénu. Tvůrčí svoboda je nabídnuta všem, a to bez zásadnějších hmotných či časových investic. Úmyslem je zapojit širokou veřejnost, neopomínaje studenty uměleckých škol, začínající talentované umělce, neprofesionály, nadšence ... vždy s důrazem na originalitu tvorby a vyloučení bezduchého kopírování aktuálních trendů.

    Více informací naleznete na našem webu WWW.FREEZEFEST.CZ
    rozbalit záhlaví
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    YARRDESH: jo ty byly od igiho. dneska ho uvidim,tak mi posli cislo. neni na nyxu
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    ke zkratum a zhoubnym nalezum, zustal mi od nejakych dobrodincu pujceny džin tvaru extra zvonovitého. byli to lide, kteri stvorili sochu "miloše", zleho to motorkare na freak stagei, lec vice nevim. tedy staci se ozvati
    ABU
    ABU --- ---
    nejvic me sralo to cely po dvou dnech bourat, to je fakt...
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    MOMENT:
    BERRY: to se snazim prosadit,jednou se k tomu dopracujem.)

    uz ted tam byl mejdan od patku do pristi nedele,akorat ve dvaceti lidech,priste to bude ve ctyriceti a pak to nenapadne prejde v prodlouzenej freez.)

    blby je,ze po prazdninach uz nema nikdo dovolenou,takze to tam nemuze jet naplno tejden,ale alespon castecne to jednou pujde.

    napr ten Fusion v nemecku,kterej je zalozenej na podobnym konceptu, bezi od ctvrtka do pondeli a je to tak akorat,ze si clovek zvykne na prostredi a zacne si vsimat detailu.
    BERRY
    BERRY --- ---
    MOMENT: pravdu díš, byl sem sobota/neděle/pak středa až neděle
    a stejně mi to bylo málo

    to org: nejde to tam mít rozjetý už od čtvrtka do pondělí? :)
    ATYKIN
    ATYKIN --- ---
    BREBER: A! To by mohly být ony!
    VETE
    VETE --- ---
    v čítárně byl nalezen svazek klíčů s quiksilver přívěškem... kdyby jej někdo postrádal, nebo snad znal někoho, kdo jej postrádá, dejte vědět....
    SKYPPER
    SKYPPER --- ---
    Tak já byl na Freezu poprvé, líbilo se mi jak výtvarně, tak hudebně, ale je pravda, že jsem od festivalu čekal poněkud větší hudební rozmanitost, než jen různé směry elektroniky (ale byl jsem od soboty od večera, tak jsem možná jinačejší produkci propásnul)
    Největší mínus, co jsem zaznamenal, ale se kterým asi moc organizátoři dělat nemůžou, byli idioti, co se proháněli v autech po letišti a já v noci čekal, kdy mi přijede do stanu návštěva.
    Jinak díky všem, co si dali s přípravou práci a Beduanovi za možnost zahrát si na Wonderlandu.
    Kdyby měl snad někdo video nebo foto ze sobotního hraní Sukulentu, byl bych vděčen, zrovna jsme neměli žádného dokumentaristu a z téhle akce bych nějakou vzpomínku měl rád :)
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    chtela by jsem podekovat vsem ucastnikum naseho Camera obskura workshopu za hojnou ucast, doufame ze jste si workshop uzili a na pamatku mate znalosti jak si zhotovit fotacek z krabcky od sirek. Tem kteri budou mit zajem o vyvolani nafoceneho filmu napiste mi do posty. Az se nam sejde vice filmu budeme je vyvolavat a skenovat.

    Jinak si myslim, ze vsichni co se na Freeze festu angazovali udelali opet maximum a timto vsem dekuju za letosni freeze a spolupraci.
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    policajti tedko bohužel kontrolujou i při výjezdu z privátu o padesáti lidech, neni to žádná novinka, tak by se na to měl každej připravit si myslim...
    PICAZSOO
    PICAZSOO --- ---
    Z mého pohledu moc pěkná akce - je fakt, že celou páteční noc jsem strávil v kině, ale kdo viděli Love Exposure (bylo nás tak 5-10?), tak určitě nelitují. Bludiště taky super - nejdřív jsem si vůbec nevšiml těch skládanejch místnůstek. Celkově atmosféra velice přátelská a prostředí inspirující. Hudba se mi taky líbila - ale faktem je, že nejsem žádnej fajnšmekr.

    Jediná připomínka co mám je tak trochu nápad na příště - myslíte, že by nebylo dobrý mít u vjezdu/výjezdu nějakej alkoholmetr? Já vim, každej by si to měl hlídat sám, ale stejně jsem byl nervózní, když jsem v neděli kolem druhý odjížděl. Byl jsem se i podívat po těch policajtech, že bych si dejchnul na zkoušku, ale tam, kde byli v sobotu, jsem je nenašel a tak jsem to vzdal.

    Ad Policie:
    Nakonec jsem samozřejmě nenadejchal, ale i tak z nás pan policista nebyl nadšenej. Neměl jsem zelenou kartu - páč mi jí snědla mentálně postižená ségra - když si to pan policista v hlavě srovnal a řekl si, že to zní jako docela rozumná výmluva, začal říkat něco o pokutě. Tak jsme se v autě sebrali a zjistili, že máme dohromady 34 korun a 200 euro. Pan policista tedy vzal moje doklady a poprosil mě ještě o občanku (to už šlo dle mého do tuhého - byla 2 měsíce prošlá) a někam odskotačil, že si mě prolustruje. Pak se vrátil, dal mi doklady a řekl ať jedem. A BTW, že prý máme pichlý zadní kolo.

    Takže i tadyta stránka věci mě nakonec docela nadchla...
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    Vetsina zde zminenych problemu tkvi v kratke dobe trvani festivalu. Clovek nevi kam driv, ale chce toho stihnout co nejvic; kazdy rika neco jineho, kazdy treti ma v sobe vic, nez jen alkohol a thc.
    Zmatek a randal, protoze honem honem hrr, zejtra uz jedem domu.
    navic; tolik prace a pak jen jeden den a dve noci, ktere vycerpaji mnohdy natolik, ze ten den zmizi v odpocinkove letargii nebo rovnou v blahodarnem spanku.

    Mym snem je freeze, co trva aspon tyden.
    Jezdil bych klidne z prahy nakole pres vlak i jenom kvuli jednomu pivu. Clovek by si mohl odpocinout a opravdu peclive vybrat, co ho bavi a zajima.

    A kdyby byli vsichni do jednoho spokojeni, asi bych dostal strach a na freeze uz nikdy nejel.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    HONCKA: tak to je sikovna. snad by to nikdo nenicil, ale melo to vyhodu i v tom, ze tlumeny neprimy osvetleni nedela siluety.

    NONOBODY: byl tam jeste workshop na vyrobu fotaku z krabicky od sirek, jsem docela zvedavej na to, az se tu z nich objevi prvni fotky :) a pak taky DIY vyroba placek + moznost si vzit barvy a neco zmalovat ... vic uz by toho ani neslo stihnout :)
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    Děkuju všem, kteří se podíleli na přípravávh a chodu festivalu.
    Jsem ráda, že jsem se mohli opět zůčastnit. Moc jsme se pobavily.
    My jsme stály celou dobu u Freak stage a naprostá spokojenost. Hudba opravdu pestrá, střídání s kapelama osvěžující.


    Na ostatních stagích sem se jen párkrát mihla tak hudebně nezhodnotím.
    Páč sem si odbourala nohu.
    Takže bych akorát poprosila propříště obejít aspoň ty nejhorší díry, který se v areálu nacházej a něčím je zakryla.
    Myslím, že je to i pro dobro organizátorů, aby je pak nějákej magor nežaloval.

    Víc platzu mezi stagema, by určitě prospělo, ale zas tak zlí to nebylo.
    žonglovací show mě osobně totálně nadchla.
    Labyrit taky skvělej.

    Z mýho pojledu tam mohlo bejt víc workshopů.
    Krom našeho sejta a plachet jsem našla jen sítotisky, transfer, žonglování a ty neziskovní - výrobny meruny a tibetskou dílnu, což není nějá extra paleta, na to co se dá všechno dělat.

    HONCKA
    HONCKA --- ---
    JAZZZ: Delala to Hany, prej kdyby to bylo normalne dostupny, tak by to rychle zmizelo :)
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    SUOTAM: sorry, dlouho jsem tu nebyl
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    tjn ten clovek co vymyslel neprimy osvetleni zpod podlahy je koumak :)
    MARCHELKA
    MARCHELKA --- ---
    teda řeknu vám, že ty záchody byly epesní;)..DÍKY*
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    divit se že na festivalu bude hrát hudba je trochu mimo.
    chtělo to vyřešit umístění, dětský koutek, psí a divadla měli být rozhodně mimo,
    protože na tak malém prostoru mezi stagema by nebyl klid ani kdyby se hrálo z bedniček od pc. okodom byl dost nahlas, na žongléřské stage řval odposlech přímo u hlavy a stejně to bouchalo odjinud. stan jsem měl taky schovaný až za žongl stage a poslouchal okodom.

    Jinak rozhodně chci poděkovat lidem co se zasloužili o přípravy, big up!
    Příjemná akce a pohodový lidi, rozhodně jsem si to užil.
    SHM8
    SHM8 --- ---
    DYS_X: to kyselo je málo kyselý! .)
    DYS_X
    DYS_X --- ---
    koukam na vsechny lineapy neni tam ani minuta vypnuti je to narvany od rana az do rana to jste nejak nedomysleli ty divadla kdyz bylo jasny ze hudba pojede nonstop
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam