• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BEDUANFREEZE FEST aneb KULTURA JINAK xx.-xx. 202x ?? !!
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    vysvetleni problemum s hlukem a pronajimatelem:

    na miste jsme byli dohromady 11 dni a byla to supr dovolena.)

    stavba probihala v pohode, svitilo slunicko a vypadalo to, ze se snad nakonec vsechno povede ( to ze bude problem s pronajimatelem sme ocekavali, ale vse se zatim zdalo ok.)
    ve stredu zacalo na dva dny prset, takze se nedalo delat, celej areal byl plnej vody a bahna a zacalo se to pomalu srat: prvni zvesti o prohibici, takze uz sme dopredu pocitali s prodelkem, ve ctvrtek o pulnoci sms od pronajimatele, ze nesmime parkovat na trave ani mimo areal, takze uz dopredu pocitame s porusenim atd..

    v patek zacala slusna honicka, stavelo se vsude o sto sest a majitel zacal pomalu prudit. nejdriv za nama behal asi ctyri hodiny at odparkujem z travy, to uz tam stalo ale cca 50 aut a naky presuny nebyly realny.

    kdyz se nam podarilo mu vysvetlit, ze s tim nic neudelame, zacla nekonecna pruda s hlukem (ta zkoncila v nedeli ve dvanact dopoledne.)

    prvni pulku noci jsem stravil tim, ze jsem s nim behal porad dokola po vsech stagich, do vesnice, za starostovou atd, abych predesel problemum, ktery nam diky naprosto nevyhodny smlouve hrozily (bohuzel jsme ji museli podepsat, jinak by se freez nekonal).

    kdyz to ale trvalo asi pet hodin, co sem travil veskerej cas s nim a nestih sem si ani s nikym pozdravit, dodelat nasi instalaci atd, tak sem ho poslal nekam a prestal hlasitost resit. (ve vesnici nebyo skoro nic slyset a pruda byla fakt zbytecna, ani policajti si nestezovali).

    bohuzel pak nektere stage okotlili zvuk natolik, ze to zaclo lidi ve vesnici rusit, az to dopadlo tak, ze nepricetnej pronajimatel v sest rano obeh vsechny stage, donutil je vypnout a zacal mluvit o okamzitym vypovezeni smlouvy,pokutach atd. takze jsme delali co sme mohli, abychom nemusleli jet domu.za to ze bylo nakou dobu ticho se omlouvam, ale jinak by sme uz vecer pravdepodobne nepokracovali.

    dohodli jsme se na kompromisu, ze budem hrat natolik potichu, aby to nebylo do vesnice slyset,ale pote co nam zacli chodit sms s pokutama (dohromady asi za 140 000), zacal odpojovat stage atd, tak sme se na to vykaslali a hralo se nahlas az do rana.


    celkove se to jinak myslim povedlo, diky moc vsem,kdo se zapojil a podporil nas, bylo vas hodne.)

    priste snad najdem misto, o ktery se nebude starat curak, na freez sem se tesil dost a rozhodne sem si ho nepredstavoval tak, ze ho stravim z vetsi casti resenim takovejch nesmyslu.

    takze jeste jednou dik vsem co pomahali a omlouvam se tem, ktery sme byli nuceni omezovat pri hrani, nebo je dokonce vypinat. delali jsme co sme mohli..
    DRAGOON
    DRAGOON --- ---
    WLADO -- souhlas, jenom stacilo napsat na web ze je tahle situace a ze to bude potichu anebo vubec, to by me prislo fer, tenhle pristup ale trochu zavani..
    DRAGOON
    DRAGOON --- ---
    DRIXIS-- tak nevim ale na b.. vypadas spis ty , ja tady nikomu nenadavam, jenom sem napsal co bylo spatne)
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    TWILIGHTZONE: Areál v Milovicích (a zbytky výzdoby po Freeze Festu) jsem ukazoval kámošům někdy v červenci či v srpnu...a kromě stop od aut /jezdí se tam amatérská rally/ se tam vůbec nic nezměnilo.
    LESH
    LESH --- ---
    E2E4: z elektrárny v milovicích sešlo ihned po změnách v dotacích. jak jinak...
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    postradam bilej delsi prodluzovak s psem na konci s napisem SJZD. nekde u okodomu, u slona nebo u dodavek ste ho nekdo nezbalil?

    kdyztak posta dik
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    SHAMI: a navíc tam byla ta houpačka z řetězu :-)
    SHAMI
    SHAMI --- ---
    INK_FLO: a zvukove byla freak st. take krasne silna.. dik vsem .)
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    E2E4: jasne, ale mam pocit, ze tam jsou docela velke protesty v ramci obce, takze to s tou vystavbou nebude tak horky

    mimo to ta firma, ktera to ma ted v najmu mi vubec prijde docela divna. Ihned po freezu zmizel dosavadni jednatel, zrejme i s nasi kauci :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TWILIGHTZONE: no o Milovicích se dlouho říkalo že tam "něco bude" a že tam už žádné akce nepůjdou dělat.. naposledy ta solární elektárna.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    KOOTCHA: já jsem byl jen na páteční noc, takže jsem si uchoval asi hezčí vzpomínku, než kdybych to viděl třeba v neděli ráno :-)
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    INK_FLO: no na mě to spíš ve finále působilo jak smeťák :)
    VOTA
    VOTA --- ---
    Díky za výbornou akci a přeji organizátorům, aby vše dobře dopadlo ...
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    E2E4: ja nevim, kde vznikla ta fama, ze to v milovich byt nemuze...

    impuls byl spis z nasi strany. Jednak se novy majitel projevil taky jako totalni curak a do ted nam nevratil kauci, na kterou jsme meli narok a jednak jsme chteli zmenu...ktera se nam skutecne vyplatila :))
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Z jineho soudku: jak je to vlastne ted s Milovicema? Uz je tam ta solarni elektrarna CEZu?
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    ještě musím pochválit náměstíčko s posezením pod ponorkou....vůbec to tam celé působilo barevněji a útulněji než v Milovicích
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    LAYUP: psy-chicky

    LAYUP
    LAYUP --- ---
    TOOMUCH: ty voe nepripominej mi to prosim.. 3 hodiny snaseni kulometny 230 BPM sbijecky v 9 rano fakt nebylo okay.. ten clovek musel bejt regulerne psychicky narusenej a pokud tam nekdo "tancil" tak taky.
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    INK_FLO: "nová úroveň šílenství a děsu"
    WLADO
    WLADO --- ---
    Jestli ta "smlouva" byla alespoň trošku podobná těm, co byli na akce před Freezem... Tak byla docela sebevražda to tam vůbec dělat.... Ale jestliže jí dostali měsíc před akcí, tak už nemohl bejt čas hledat jinačí plac.... Asi takhle to vidim...
    Jináč výborná práce a nenechte se odradit neúspěchem a už vůbec né urejpanejma lidma ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam