• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BEDUANFREEZE FEST aneb KULTURA JINAK xx.-xx. 202x ?? !!
    AMORFITA
    AMORFITA --- ---
    TWILIGHTZONE: to ne, já bych mu nevyhrožovala...Docela slušně bych mu napsala, co si myslím o postarších zapšklých lidech, sedících na majetku a hmotě a nepřejících mladým trochu té zábavy. Nevím kolik si řekl za pronájem, ale věřím že na tom vydělal spoooustu peněz. Takže bych mu taky poděkovala, že dá možnost příště zase vydělat někomu jinému - i když mohl mít aspoň jednou za rok jistej slušnej příjem..
    DUB
    DUB --- ---
    TWORBO: nevim jak to meli vymysleny, ale co sem tak koukal tak moc mista na zaparkovani krom travy sem tam nevidel
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    a neslo tam z jeho strany vo nasrani z toho, ze se nedodrzelo predem domluvene? auta parkovala na trave, systemy to naschval kotlily ze to rusilo ve vesnici apod?
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    AMORFITA: hm ten napad s kontaktem neni tak zlej..... mohl by mu nekdo treba tyden v kuse po hodine ve dne v noci posilat sms s vyhruzkama, jako to delal on cely 3 dny vsem organizatorum... :))
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    a kolik elektroniky tim vypínaním zničil?
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    (ale když by se to řešilo, mohl by rovnou přivést nějaký vodky)

    Jinak tady na nyxu kdysi někdo zmiňoval takovej humornej fekální experiment, pro případ, že by někdo někoho potřeboval vytrestat a spočívá to v tom, že se dá droždí do jímky a všechno nabere na objemu stylem hrnečku vař

    za tu stovku by se dala pořídit slušná cihla droždí
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    TWORBO: mozna jo, ale plánovat to tuto možnost není rozhodně tak zábavné jako vymýšlet plán A :)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    TYCZKA: a nevyjde levnejc se slozit na najemnyho vraha z ukrajiny?
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    já sem slyšela zas o guerillovym plánu vysrat se mu doprostřed na jednu hromadu a do každýho hovna mu zapíchnout srovolaný kilo :))
    DUB
    DUB --- ---
    nekdo mi tam rikal ze je snad ve smlouve stovka za kazdy hovno co najde, by mozna stacilo tak za mesic se mu tam dokola projet s otevrenym hovnocucem a pokropit mu ten kruhac .)
    FDM_NACELNIK
    FDM_NACELNIK --- ---
    AMORFITA: ja sem pro lincovani tehle smejdu ma mixak.
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    SUOTAM: Chapu li to spravne, nebyt demence jednotlivych stagei, kdyby se drzeli hlasitosti, tak by problem nebyl tak velikej?
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    CROME: dragoon nebo pan majitel? :))
    CIL
    CIL --- ---
    díky všem za super víkend , freezefest jo!
    DRAGOON
    DRAGOON --- ---
    preesne..podekovani by byla slusnost)) urcite org.diky za to ze tuhle akci delate, a to myslim celkove vsechny rocniky, holt se obcas neco posere.. a at to vyjde pristi rok zas lip, bylo by skoda to zabalit
    AMORFITA
    AMORFITA --- ---
    SUOTAM: nestálo by za to zveřejnit nějakej ten kontakt na majitele? aby jsme mu všichni mohli poděkovat ;) jinak díky za vysvětlení - ne že by jsme netušili, že to takhle nějak bylo... a bylo to super!
    ZIP79
    ZIP79 --- ---
    Opět to bylo fajn. Freezefest je akce na kterou se těším tak půl roku předem. Je super, že dokáže tolik lidí fungovat bez security, bez nějakejch výrazně nalajnovanejch mantinelů v pohodě i když jsou někdy řádně vyndaný. Viděl jsem spoustu štastnejch lidí, hromadu pěkný práce a to mně fakt baví. Opravdu klobouk dolu před zabydlením celýho arealu, hromadou instalací a vůbec tomu, že to celý existuje. Skvělej, zajimavej a různorodej víkend. A prostor kina jsem si prostě zamiloval. Díky.
    CHESUS
    CHESUS --- ---
    SUOTAM: dik za skvelou akci a hodne stesti pri reseni s tim zmrdem.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    do Milovic ted pry zakazali vstup uplne coz me docela stve, leta tam jezdim hrat airsoft, chodim na kalby, jezdim na kole, prolejzam co se da a nejakej kokot to zazdi...pry ma cele sidliste noveho majitele na 10 let (nevim co je na tom pravdy) ale kazdopadne ten dotycny nechal zatarasit vsechny bocni cesty, ktere vedou z te hlavni tze tam uz je s festakama asi nadonro konec....mozna jeste tak opileckej Votvirak ze projde. Ani tekkno se odtamtud nejakej patek uz neozyva:-(
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KONA: ztraty a nalezy a misto pro linky na fotky a videa je tady : http://piratepad.net/freezefest2012
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam