• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BEDUANFREEZE FEST aneb KULTURA JINAK xx.-xx. 202x ?? !!
    M0R
    M0R --- ---
    SALE: nechtěl bych bejt v kůži bezďáka, kterej si chrápe v boudě na zastávce, když tu náhle přiletí molotov..
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    SALE: supr:)


    jinak všichni kdo ste mi hlásili do pošty vaše projekty, sepište mi k tomu prosím nějkou omáčku, nejlépe i s ilustrační kresbou nebo fotkou ať to můžu dát na web.

    Díky!


    další návštěva areálu bude nejspíš v úterý
    SALE
    SALE --- ---
    EXKREMENT- akce S.R.A.T.

    NASRAT KOMERCIONALIZACI SUBKULTUR

    Exkrement je první přímou akcí tvůrčí buňky S.R.A.T.

    Tentokrát jsme se zaměřili na čím dál tím populárnější taktiku vyprahlejch kreativců co nám neustále kradou nápady a zasíraj ulice. "Cool" akcička chmelovýho patoku se převlékala za umění ve veřejném prostoru a proto od města taky dostala k užití plochy na několika místech nejen v Praze. Pod rouškou bohulibé činnosti, která však byla sprostou reklamou, tak nejen v Praze vzniklo několik kýčovitých maleb s tvarem lahváče. Nejde nám ani o to, že to byly nevkusný dekorace, ale spíše o fakt, že vyprahlý pankáči z reklamek přejeli legendární piecy, dostali za to zaplaceno a když jim je někdo pokydal, tak se začli chovat jak bonzácký svině a jako uražený fakani začali lustrovat a udávat. Je vidět, že kluci jsou už daleko od cesty štrýtu a spíš než pouličním kreditem se můžou ohánět smradlavejma bankovkama a komerčníma subjektama v zádech.

    Tomu říkáme na-S.R.A.T.! Vaše zkorumpovaný móresy sou stejnej shit jako fašo-mafiánská společnost dnešního Kocourkova a my proti vám budeme bojovat všemi prostředky!

    EXKREMENT- akce S.R.A.T.
    http://vimeo.com/71735696
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    Ahoj občané freezefestu. :)
    Mám pro Vás vynikající zprávu. Letos jsme dali opět dohromady Chalupářskou band stage a jelikož jsme na dramaturgii makali opravdu poctivě celý rok byla by škoda Vás nenamlsat a nedat Vám ochutnat alespoň trochu z připravovaného programu.

    Dosti plků a vybal kdo tam bude!

    Tak tedy od pátku Vás v následujícím sledu obšťastní kapely SUKULENT SOUND - https://www.facebook.com/pages/Sukulent-sound/48262837536 , DUB ARTILLERY - https://www.facebook.com/pages/Sukulent-sound/48262837536, následovat budou tři ostřílené elektronické kapely PEDROZAKATCHKU - https://www.facebook.com/pedrozakatchku, VLOŽTEKOČKU - https://www.facebook.com/vloztekocku a KLUCI Z MARMELÁDY - https://www.facebook.com/klucizmarmelady.
    V průběhu noci Vám zahraje Mikim a MC TURNER, kteří zakončí náš páteční lineup. Program bude plynule pokračovat do sobotního dne chillout hudbou v podání Chalupářů a jejich hostů a po poledni na něj navážou kapely VTLAKUKOLA - http://vtlakukola.cz/, POHŘEBNÍ KAPELA - http://bandzone.cz/pohrebnikapela, JAZZ BALK - https://www.facebook.com/JazzBalk, EL GAUČO - http://www.el-gauco.cz/, AKCE PRAHA - http://bandzone.cz/akcepraha, VYČŮRAT A SPÁT - http://www.vycurataspat.cz/, VYCHCANÝ KNDELÍKY - http://www.vychcanyknedliky.wz.cz/, PLEASE THE TREESE - http://www.pleasethetrees.com/, THE TCHENDOS - http://www.thetchendos.cz/, KAPITÁN DEMO - https://www.facebook.com/demokapitan a v závěru živého programu vystoupí BOSOZOKU - https://myspace.com/bosozokumhd.

    Je možné, že dojde k dílčím změnám, ale doufáme, že to nebude nic dramatického. Podrobný lineup se objeví co nevidět.

    Zachovejte nám přízeň a uvidíme se na freezu!
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Tenhle industrial je super, už se těším na moje narozky :) Asi si dám ještě den volno poté v práci :D
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    budem na miste od 7.9. nonstop
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    LUCKY_MAN: zahranicni festival misto freezu? to je svatokradez:D

    jedna otazka, v jakym terminu se vyrazi na "zdobeni mista"?
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    je to tam pekny no:)
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Kamarád mě skoro ukecal na jeden zahraniční festival, bohužel v době konání Freeze festu. Když ale vidím ty fotky, začínám váhat, zda nebudu litovat, tyhle industriální prostory vypadají hodně zajímavě sakra!
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    :)



    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    Ta poslední fotka je prostor kde bude divadlo takže to už je zabrane ;) apokud by mel nněkdo zájem o ty barely tak majitel je chce prodat cca 500 za ks. Ale jsou od oleje...zájemci když tak pošta
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    pár fotek pro představu, jaké místa jsou k dispozici

    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    zítra v deset hodin máme prohlídku místa. kdo ste mi psal do posty, ze byste si rádi vybrali místo pro svůj projekt, tak je zítra možnost.

    kdyžtak pošta
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    fotka z místa pro predstavu.

    kdyby nekdo poznal,tak si to nechte pro sebe


    stale je jeste dost volnych vnitrnich prostoru na ruzne instalace, takze se kdyztak ozyvejte. mame i nejake drobne na proplaceni nakladu


    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam