• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BEDUANFREEZE FEST aneb KULTURA JINAK xx.-xx. 202x ?? !!
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    Ahoj lidi, pokud jste byl někdo v sobotu v noci na vystoupení Arte Levite (šály + fireshow + LED show) v katedrále a máte to nafocené / nafilmované, můžete mi prosím něco poslat? Díky moc. Jinak opravdu krásné místo, moc jsme si vystupování užili!
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    TWILIGHTZONE: diks;)
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    GULAZ: uz to jde :)
    YOZHIN
    YOZHIN --- ---
    OTZ: doporucuju prolezt jeste jednou celej areal, je tam hodne der, jimek a sachet schovanejch v krovi.. panovi co tam bydli, tam uz jednou jeho pes zahucel a nasel ho jenom podle knuceni.
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    TWILIGHTZONE: jsem jedinej komu to nejde editovat?
    KLAROCKO
    KLAROCKO --- ---
    Uffff, sedim sice v práci, ale myšlenkama sem pořád na dubwise conference.. Za mě fakt asi mejdan roku (a to sem byla i na Uprisingu), výbornej celej FREEZE! díky, jste borci :)
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    Dík moc, bylo to bezvadný. Prostor, ač malej, tak krásnej, především katedrála!
    LOGICMASTER
    LOGICMASTER --- ---
    - Ještě teď úplně zfreezováno ;-). Super akce a výborné počasí objednáno během sobotního dne. Díkes. Žonglím a kultuře Zdar.
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    jinak ten kdo tu psal o ztrátě psa, tak min. do středy tam někdo bude. Zajet tam a pokus se ho najít, možna byla vystrasena a nekde zalezla!!! nebo min. vylep po libusene plakaty
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    TAdy máte tabulku na ztráty a nálezy - je to asi přehlednější než tady v diskuzi ;)
    My se tam také pokusíme sepsat, co se našlo

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ak0PouByBg5TdHN5RE5aTUVxV001WGhMa2plazZvOGc#gid=0
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    hledam cerno sedivy batuzek, je to naseho kytaristy... takze nevim co v nem vsechno ma, ale asi nejaky hadry atd nic cennyho (snad)
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    a mensi prostor = min stagi (pokud k tomu teda nebyly jiny duvody nez prostorovy).
    ale na pocet stagi si rozhodne stezovat nechci... na me jich bylo tak akorat :-)
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    R0C3S3K: bylo to dobry, ale myslim, ze vetsi a clenitejsi prostor by se hodil vic... na druhou stranu pres silnici byl jeste dalsi areal, co vypadal opustene, tak by se to v pripade potreby snad dalo spojit dohromady :-) kazdopadne me na freezu driv dost bavilo to pobihani a nocni bloudeni po neznamejch lesech a krovich, behem kteryho jsem postupne objevoval kde je jaka stage nebo instalace, letos to bylo jasny po par minutach od prijezdu :-)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    freaky dome byl moc peknej

CHAPADLAFIALOVY
    CHAPADLAFIALOVY --- ---
    OTZ: zrovna tenhle pes tam behal celou patecni noc od mista k mistu, evidente byla pekne vydesena a zmatena a nechtela k nam vubec jit, zkouseli sme to nekolikrat.. fakt nechapu proc takovouhle fenku beres na party, kdyz se tam o ni ani nedokazes postarat
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Velmi výživná a inspirativní akce, díky za ní :) Kdyby náhodu někdo našel zelenou taštičku přes rameno (s klíčema, peněženkou atd), půllitr a khaki palestinu (vše pravděpodobně u sebe) prosím pošta.. Taky telefon starší Nokia (ztracen zvlášť, v taštičce nebyl) a ještě bambusovou brumli postrádám.. krom brumle je to všechno někde v lese, kt. se táhne podél silnice směr Libušín...
    OTZ
    OTZ --- ---
    jinak teda velkej dik za ten bambusovej stroj na muziku, celou sobotni noc sem u nej uzitecne stravil s x dalsima spoluautorama ve velice pozitivni atmosfere:)

jenom poznamka ke konstrukci-lepsi by byly instrumenty (teda kontrolery) na pevnych stojanech (ne zavesenych). nebo urcite pady - totiz, kdyz do nich na jedny strane nekdo rezal, na druhy strane se skoro nedalo trefit do klaves, jak to kmitalo. a taky bych premapoval knoby u synthu, aby se daly kroutit rovnou oscilatory apod. naopak 8 efektu u toho snad ani byt nemusi. a dalsi detaily. samozrejme to rikam jako clovek, kterej se tomu nejak venuje. jestli to ma stacit jako edukacni pomucka, tak ok:)
    OTZ
    OTZ --- ---
    hodim to i sem: ztratila se mi tam netradicne fena, uz v patek v noci odesla. kdyby mel nekdo info (treba za ji videl v sobotu/nedeli nekde) nebo lip ji mel snad dokonce u sebe, prosim do posty, diky.

foto
    CONSPIRA
    CONSPIRA --- ---
    Po dlouhe dobe vynikajici akce od a az do z :)

Jen mam malej problem ztratil jsem cerno/modrou zimni mikinu Represent pres hrudnik je mory pruh uvnitr je zimni bila vycpavka a v zadu na kapuci nasita nasivka,znak cikus alien-(skeleton)
    Kdyby ji nekdo nasel prosim ozvete se dekuji
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Velmi veselá akce to byla, děkuju!

Jinak, ztratil jsem tam zelenou nepromokavou bundu Envy, uvnitř je oranžová. Kdyby ji někdo našel, tak pošta prosím, děkuji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam