• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BEDUANFREEZE FEST aneb KULTURA JINAK xx.-xx. 202x ?? !!
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    JASONEKK: rekl bych ze proto, ze nejsi v Nemecku.
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    K těm čorkám. Sere mi, že v jiný zemi lze ponechat i vybaveni na stages a nic se neztratí :/ Mluvim o Německu. Proč to u nás nejde taky?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Ono kolikrát stačí, že tam někdo vůbec je..
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    DUB: to neuhlidas. to proste nejde. kdyz tam budou dva lidi cumet furt na plac, tak to neuhlidaj - to bys to nemoh proste delat.. corka je schopna ti vyndat penezenku z kapsy ani nevis. ja vlastne nevim proc se ti to snazim vysvetlit. mozna proto ze me urazilo narceni z "debilnich vymluv".
    DUB
    DUB --- ---
    JARDAK: Neberu :)
    Pokud neco pujcujes, hlidej si to. Vzpomen na min freeze kde bylo hrozne okradenejch lidi. Jestli pujcujes cajky za 20k a nehlidas si to je tvuj pristup k veci, muj pristup je ze neverim nikomu jen nejblizsim v rodine a tak 3 kamaradum. Ted mi mizete vy slunickovy z vas zas dat minusy
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    DUB: tak to nesouhlasim. to rozhodne neni vymluva a uz vubec ne debilni. problem neni v tom ze to nehlidame, ale ze tu jsou zmrdi kteri to ukradnou - to je ta prava pricina. jasne ze se nemuzu divit kdyz vim kde ziju a jaky ty lidi tady u nas jsou, ale ja nejezdim na freeze hlidat veci. ja tam jedu v prvni rade abych ostatnim neco predal a zaroven si uzil to co nabizej ostatni. jestlize delame zongl. workshop, tak tam vytahnu hracky za dvacitku a uhlidat to fakt nejde. lidi prichazi, odchazi, pujcujou si a ti slusni to vraci na misto kde si to vzali. s tvym pristupem bych jim to pujcoval za podpis predavaciho protokolu a to se fakt radsi smirim s tim ze tam prijde zmrd a neco si odnese.

    pamatuju si na posledni milovice kdyz jsme v noci cumeli na nejakou projekci na hangar a prisli tam typci a zacli tam to zarizeni nejak montovat. v tu chvili je zacali okrikovat prihlizejici co s tim jako delaj a at to nechaj bejt - no a typci ze prej je to jejich a ze to jenom lip nastavi a dekovali ze se to takhle samo hlida - a pak se zase sebrali a odletli do tmy noci.
    KCE
    KCE --- ---
    DUB: no v kine treba zustalo nekolik bas limonady, furt sme premejsleli kde jim tam nechame prachy, ze si dve vemem, az si pro to nekdo prijel a dal nam je zadarmo:)
    DUB
    DUB --- ---
    KCE: Taky sem na to koukal, kdybych byl zmrd tak sem si v pondeli odvez dost veci
    DUB
    DUB --- ---
    JARDAK: Tak bych se domluvil s klukma a nonstop to hlidal, takovy debilni vymluvy neberu sory
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    a prej ze gheto. Stat se tohle u nas, tak se po sudech jen zaprasi:)
    KCE
    KCE --- ---
    no jako v pondeli sem celkem koukal, jak tam byli vsude jeste neodvezeny veci, pipy, sudy.. nikde nikdo a brana dokoran
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    DUB: ne vsechno jde zamknout kdyz je to soucasti nejaky instalace nebo workshopu. do toho jdes s tim ze to zadnyho zmrdne zrovna nenapadne.
    DUB
    DUB --- ---
    Ja nevim co ste za slunicka, ale js si zamykal auto i kdyz sem sedel 10m od nej
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    PIXY: z zongl stage se zas v nedeli rano ztratil laser projektor a telefon. nase chyba ze zustal chvili bez dozoru. skoda no .. mezi tou spoustou uzasnych lidi se proste nejaci curaci najdou. jestli to byla ta particka co se predtim kolem motala a sjizdela ze stolu piko, tak se jim to velice brzo samo vymsti. karma funguje a karmajoga funguje tuplem ;)
    PIXY
    PIXY --- ---
    během pondělního odpoledne se vytratily 2 plný sudy z chilloutkavárny u houpačky. Nevíte někdo kam se mohly podít?
    OTZ
    OTZ --- ---
    ma nekdo pls nejaky video ze sobotni noci od bambufonomatu? docela bych si poslech, co jsme to tam vlastne varili:)
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    OTZ: A to jsi to měl vidět zarostlý a pod uhlím. To byl teprv fantaz :)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    MASOO: A to si tam byla skoro až do teď a potkali sme se tam jen jednou :(
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO: jsem porad unavena, omluvte muj sloh, 3x slovo stopa a podobne:/
    MASOO
    MASOO --- ---
    OTZ: to uz bylo v nedeli vecer, kino jeste zilo, ale na druhy strane ticho a tma a jen ten pes v tom kotci.... mela jsem az tisen z toho, ale bylo to i zajimavy, protoze porad tam byly stopy potom, ze se tam delo neco veseleho, vsude maluvky a dalsi stopy.... v pondeli pak pri uklidu a vyklizeni me bavila kombinace stop po minulosti a freezu dohromady, nekde bylo pry uklizeno vic, nez predtim:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam