• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CH4MISSChov SKLÍPKANŮ a vše kolem nich !... jak na ně?... co dělat když ?...fota vašich miláčků !
    GRYFFI
    GRYFFI --- ---
    VICA:moc peknej pavouček :) psalmopeus irminia mám taky...a musím tedy souhlasit jelikož vlastním i psalmopoeus cambridgei , když byli malý byly to docela klidní pavoučci, ale ted se to o nich říci nedá :) mírná agrese se projevuje :)
    GRYFFI
    GRYFFI --- ---
    jééžiišš tak tady to nemá chybuu :) už jenom slintám jak vidim ty fotečky
    MOORA
    MOORA --- ---
    Nojo,domácí mazlíčci mají spoustu podob.... :)
    Naštvaná Kamila/rekonstrukce teraria/ a jeji asistentka Laura.

MOSX
    MOSX --- ---
    VICA: Tak to yo to ye peknej kousek...jak je welkej?Cca neco kolem 4cm w tele ne? Bude skoro dospela? Z fotky se to spatne hada, ale dospela neni ne? ja mam neco tady ale uz sem dlouho nic nepridal pac mi rajce bloklo ucet a nemuzu se logowat pro dalsi fotky. (http://mosx.rajce.idnes.cz)
    VICA
    VICA --- ---
    Kapku neostré,ale aspoň něco.Nelekejte se toho prostředí - jak říkám,probíhalo stěhování,proto ta strohost.
    MOSX
    MOSX --- ---
    VICA: Irminka klidna a placha?:) To se docela diwim, spis bych cekal opak:) Jinak ale pekne wybarwena...aspon z toho mala co widim...nemas toho vic? photek ...

SKRAPPA: Nj moje oblibena:) Ale dela problemy ... sem tam nezere a 2x uz si otewrela, ted uz ma utrum:) Je naparena ... id ORC23 ji ma zatim u sebe.
    VICA
    VICA --- ---
    nazdar
    Prohazoval jsem Irminku a cambridgei a jindy velice klidná a plachá irm.stala se celkem útočnou a nebezpečně vyzerajíc.

ESKA
    ESKA --- ---
    img
    CH4MISS
    CH4MISS --- ---
    SPINNER: .....jej tak to je mrzutost :( .......co to bylo za druh ?
    SPINNER
    SPINNER --- ---
    Ahoj, vcera sem se vratil po tydnu z dovolene a zjistil sem ze ma prekrasna princezna odesla do vecnych pavoucich lovist.

Byla se mnou temer 10 let, a najednou neprezila svlekani.

Hledam nahradu.

Fnuk.
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    MOSX: Ta lividium moc pěkná,taky jsem ji měl,ale bohužel mi chcípla!
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    nenarocne, lec agresivni:)
    CH4MISS
    CH4MISS --- ---
    .....jj ty brachypelmy sou nenarocny .))
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    KAZATELL: mno ja mam doma brachypelmu smithi.. taky mě stála 600,- a mela asi 6 cm. a je nenáročná :)
    IPJI
    IPJI --- ---
    MOSX: Modrej pavouk je bozi! .))
    MOSX
    MOSX --- ---
    Tak tady taky:)

2 cerstve svleky ... regalis vs. lividum ... skoda ze mam tack blbej fotak:)

http://mosx.rajce.idnes.cz/SpiderZz/#album

TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    IRMA: uz nemam vubec nic. mela jsem 4 kousky a nahodne mi kamoska vymenila samce za samici a ten mi behem 2 tydnu opichal obe samicky, ktery nakladly vajicka. tak sem tech milion vajicek dala "jen tak nahodou" do kyble k topeni - a byla armada. ale tak 2/3 pulcu slo hned pryc. takze uplne nakonec mi zbylo asi 150 malickych harlekynek.
    IRMA
    IRMA --- ---
    TETA_JELENA: teda ty tvý zvířátka jsou super a ty malinkatý žabičky jsou uplně boží! ty jsi to zvládla takhle odchovat? to muselo být hrozně náročný. a pak jsi to prodala, nebo máš teď doma žabí armádu? :-)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    CH4MISS: treba se mi nekdy podari vyhrat ve sportce a pak bude domecek i s pavouckama:)
    CH4MISS
    CH4MISS --- ---
    TETA_JELENA: ty jooooo teta celkem zoo :D ....jinak moc hezci pavoucci .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam