• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CH4MISSChov SKLÍPKANŮ a vše kolem nich !... jak na ně?... co dělat když ?...fota vašich miláčků !
    GRYFFI
    GRYFFI --- ---
    SEBIEN:taky bych řekla že kokos byl něčím napuštěný.....je to tak, myslím dokonce, že to bylo i v tv že v banánu byl nějakej jedovatej pavouk.......je to všehno chemicky ošetřovaný :( nj .....ale na druhou stranu mam u několika pavouků taky kokos a nic jim není......asi záleží na míře ošetření nabo na té látce.....
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    SEBIEN: klidne bych se vsadil, ze to strikaj nejakou srackou aby s kokosem neprivezli nejakyho zivyho jedovatyho hmyzaka z dzungle. takze je mozny, ze toto, jinak me nic nenapada :o(
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    GRYFFI: od pavouka nikdy nic, ale bratr se jednou pichnul o telson imperatora kdyz ho za nej bral a reakce byla asi takova jako kdyz te pichne vcela. ale otazka je jak by to vypadalo, kdyby ti ten bodec zarval par mm pod kuzi, ale jed je urcite dost slabej. u sklipkana radsi nechci vedet :o)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    měli jsme krátce g. roseu, asi pětiletou: dostala kokos jako domeček, den na to se začala chovat divně a do tří dnů pošla. Kokos byl kupovanej jakože původně ke konzumaci, ne z pet shopu, myslíte, že ten kokos mohl být nějak závadný?
    PIKUSKA
    PIKUSKA --- ---
    GRYFFI: ja sem někde čet, že štíři maji dvojí jed,ale nevim co je na tom pravda.
    GRYFFI
    GRYFFI --- ---
    mám dotázek a prozbu o radu...chovám eurycantha calcarata PSG23......a nemůžu a nevede se mi odchovat mladé...samička mi klade a klade...udržuji mírné vlhko ....ale nic.... :( může mi někdo poradiiitt pleeaaassss
    GRYFFI
    GRYFFI --- ---
    chtěla jem se zeptati...má tu někdo osobní zkušenost s kousnutím od pavouka?nebo bodnutí třebas od imperátora?docela by mě to zajímalo...je mi jasné že na každou osobu to působí jinak:) ale neměla jsem takou odvahu či asi čtěstí si to vyzkoušet na vlastní kůži:)
    GRYFFI
    GRYFFI --- ---
    jj ten článej jsme taky dnes četla...fakt zajímavé......je to moc pěknej pavouček:)škoda, že tak malej:)
    CH4MISS
    CH4MISS --- ---
    KROTITEL: ...cy we ,) zajimave
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    GROE: delala? ty uz tu olysalku nemas?
    GROE
    GROE --- ---
    OMIKK: taky mi to dělala parahybana, ale takhle moc sem to ještě neviděl..
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    GROE: no dobejva a je hlavne pred svlikanim..jednou dokonce verte neverte vyvratila sklicko a utekla...nasel sem ji druhej den pod posteli ))))))
    CH4MISS
    CH4MISS --- ---
    GROE: ...je to v mode, ne ? :D
    MOSX
    MOSX --- ---
    GROE: To vis...lady carneval :D
    GROE
    GROE --- ---
    OMIKK: ta parahybana má náký oholený nohy ne? Dobejvá se ti z terárka ven?
    PIKUSKA
    PIKUSKA --- ---
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    tez prihodim par obrazku...
    lasiodora parahybana

jen pro porovnani jak je velika sem prihodil vicko do petky...veru se ji to mrsce nelibilo )))))

brachypelma albapilosa

TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    EL_NINO: pekne vylouplej krasavec. ach jo, kdyz to vidim, hned bych si je zase nastehovala zpatky:(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam