• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CH4MISSChov SKLÍPKANŮ a vše kolem nich !... jak na ně?... co dělat když ?...fota vašich miláčků !
    Mnozí lidé při pohledu na jakýkoli druh pavouka propadají nesmyslné hrůze. Pavouci ovšem, až na vyjímky, na člověka útočit nemohou a ani nechtějí .) Sklípkani jsou proslulí z mnoha důvodů. Patří k největším suchozemským bezobratlým živočichům a dosahují také nejvyššího věku.
    rozbalit záhlaví
    GROE
    GROE --- ---
    OMIKK: taky mi to dělala parahybana, ale takhle moc sem to ještě neviděl..
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    GROE: no dobejva a je hlavne pred svlikanim..jednou dokonce verte neverte vyvratila sklicko a utekla...nasel sem ji druhej den pod posteli ))))))
    CH4MISS
    CH4MISS --- ---
    GROE: ...je to v mode, ne ? :D
    MOSX
    MOSX --- ---
    GROE: To vis...lady carneval :D
    GROE
    GROE --- ---
    OMIKK: ta parahybana má náký oholený nohy ne? Dobejvá se ti z terárka ven?
    PIKUSKA
    PIKUSKA --- ---
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    tez prihodim par obrazku...
    lasiodora parahybana

jen pro porovnani jak je velika sem prihodil vicko do petky...veru se ji to mrsce nelibilo )))))

brachypelma albapilosa

TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    EL_NINO: pekne vylouplej krasavec. ach jo, kdyz to vidim, hned bych si je zase nastehovala zpatky:(
    CH4MISS
    CH4MISS --- ---
    EL_NINO: ....nadhera .........sama noha :D
    MOSX
    MOSX --- ---
    GRYFFI: jj mam, zatim prcek...mam ho teprv mesic a neco...:)

GRYFFI
    GRYFFI --- ---
    nemáte někdo xanenthis immanis? :) jsou to krásný pavoučci
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Mě tedka zase pošla M.Robustum....Ale jinak mi nějak nic neumíralo.:-)
    GRYFFI
    GRYFFI --- ---
    nhandu chomatus jsem měla taky..bohužel mi pošel a nevím proč.. :(
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    GAVINMAGNUS: souhlasim. Ta moje je taky vztekle agresivni...takze ji mam akurat na pozorovani ne na mazleni :-( je to asi kus od kusu...
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Já má taky vagansku a musím říci,že je mírumilovná ,ale co mám třeba Nhandu Chromatus,tak to je pěknej agresor:-D..
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    se zdrhnuvsi vaganskou je srandy... nesouhlasim s tim, ze by vagansky byly nejak hodne, moje byly vzdycky vztekle a agresivni:)
    GRYFFI
    GRYFFI --- ---
    no je prevda, že nikomu nepřiji chytat pavoučka :)lavně když se rozhodne bránit chloupky....občas je s nim fakt zabava...ale jsou to skvělí tvorečci
    CH4MISS
    CH4MISS --- ---
    GRYFFI: hehe....taky mam B. vagans, boehmie a emilku ....sou to fakt mazlici :D ale na stesti me este nezdrhli ...nechtel bych je nikde nahanet :)
    GRYFFI
    GRYFFI --- ---
    ještě že máme na mazlení brachypelmy :)
    a co musim podotknout brachypelma vagas je docela inteligentní pavouček...né jednou si otevřela svůj skleněný domeček.....14 dni jsem věděla že mi utekla pod topení...ale pak se po ní slehla zem.....až jsem jednoho krásného dne šla spát a všimla jsem si že se mi zabydlela přímo vedle postele u zdi :) docela pěkný no
    GRYFFI
    GRYFFI --- ---
    VICA:moc peknej pavouček :) psalmopeus irminia mám taky...a musím tedy souhlasit jelikož vlastním i psalmopoeus cambridgei , když byli malý byly to docela klidní pavoučci, ale ted se to o nich říci nedá :) mírná agrese se projevuje :)
    GRYFFI
    GRYFFI --- ---
    jééžiišš tak tady to nemá chybuu :) už jenom slintám jak vidim ty fotečky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam