• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CH4MISSChov SKLÍPKANŮ a vše kolem nich !... jak na ně?... co dělat když ?...fota vašich miláčků !
    IRO
    IRO --- ---
    REESHA: Určitě doporučuju jakoukoli teraristickou burzu, na Živé exotice jsem sice nebyl, ale v Praze bývají většinou největší burzy v ČR. Tam si to všechno obejdi a nezaměřuj se jen na tu g. roseu. jsou i jiné druhy a na té burzy jich bude kotel to mi věř :)
    já bych ti doporučil: brachypelmy - smithi, emilia, vagans, albopilosa. psalmopoeus - cambridgei, irminia. avicularia - všechny :) , theraphosa blondii - trochu dražší ale je v klidu mit největšího pavouka na světě a k tomu ještě vydává pěkné zvuky, grammostola kromě rosey je ještě g. grossa moc pěkná.
    jinak grammostola je asi nejmírnější druh co znám vhodný pro začatečníky. nedoporučoval bych moc rody poecilotheria, pterinochilus, hysterocrates.
    jinak, pokud ještě nemáš tak o sklípkanech je celkem dobrá kniha od františka kovaříka - svět sklípkanů.
    hodně štěstí v chovu přeju.
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    REESHA: :)) protože z celé krabičky (39,-) jsem zkrmila jen jednoho. Johanka byla před svlekem a než se stačila svlíct a cvrčky sežrat, tak pochcípali sami :/
    TETA_JELENA: WANAH: tak to mám asi štěstí :)) je to šikulka čistotná. Kuličky hezky střádá v jednom rohu :)
    WANAH
    WANAH --- ---
    SAGEMA: jestli takového máš, tak by sem si ho rád pujčil aby převychoval ty moje :)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    SAGEMA: moji takovi nebyli:)
    REESHA
    REESHA --- ---
    co rikate na tuhle burzu? http://www.arachnomania.cz/vystavy.php je uz 12.6.
    REESHA
    REESHA --- ---
    SAGEMA: jeden cvrcek za 39,-?! panejo! To nebude tak levny jak jsem cekal :) ji treba i cerviky atd...?
    Videl jsem video, kde si Grammostola Rosea dala mysku :)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    dotaz - jsou všichni sklípkani tak čistotní a zbytky potravy shromažďují na jednom místě?
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    REESHA: zatím můžeš chodit "trénovat" za Johankou :)) třeba krmení. Mimochoden, při prvním krmení sežrala cvrčka za 39,- Kč, docela luxusní oběd.
    HYLBOS: fakt ne?
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    HYLBOS: zrovna ty si o tom nevedel? to neverim:)

REESHA: no jasne!
    HYLBOS
    HYLBOS --- ---
    Zupa audítko o kterém sem nevěděl *-)
    REESHA
    REESHA --- ---
    TETA_JELENA: ok... rad si necham poradit... tak tedy zari... aspon do te doby o nich neco nastuduji a pripravim bydliste
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    REESHA: no jo, pres prazdniny oni neordinuji:), ale zase si myslim, ze se vyplati pockat a jet se tam v zari podivat.
    REESHA
    REESHA --- ---
    SAGEMA: na to jsem prave koukal... ale 12.6. budem pryc a dalsi je az v zari a to je dloooouhooo :(
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    REESHA: http://www.zivaexotika.cz/joomla_cz/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 na živé exotice určitě něco seženeš, je to v Praze, v odkazu jsou termíny na rok 2010
    REESHA
    REESHA --- ---
    TETA_JELENA: na jednu jsme koukali ale az bude tak budem na Slovensku :(
    IRO: diky :)
    IRO
    IRO --- ---
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    REESHA: ja byt tebou, tak zajedu na burzu. muzes si ji spolehlive omrknout a vybrat velikost.
    REESHA
    REESHA --- ---
    Pls shanim mladsi Grammostolu Roseu... nevite kde bezepecne sehnat? google hazi ne moc verohodny odkazy :/
    ORC23
    ORC23 --- ---
    thnx

...zas neco po delsi dobevyslo, predchozi kokon mi sezrala subfusca tyden pred vylihnutim ...ale, moji chybou
    FIXED_GEAR
    FIXED_GEAR --- ---
    ORC23: to jo .. nadhera
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam