• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CH4MISSChov SKLÍPKANŮ a vše kolem nich !... jak na ně?... co dělat když ?...fota vašich miláčků !
    ALICKA
    ALICKA --- ---
    MOORA: není je kousek od topení a má tam od 20 až do 25 stupňů....
    MOORA
    MOORA --- ---
    ALICKA: Není ji zima?
    ALICKA
    ALICKA --- ---
    Ahoj, měla bych prozbu. Mám G.roseu a už mi asi druhý měsíc nežere. Dostala cvrčky a nic pak hole, taky nic a ani se nesvlíkla...... vůbec nevím co s ní mám dělat. přijde mi, že se i ,,scvrkla" Neměl jste někdo stejný problém? a nebo nevíte co to může být? Jinak ale v pohodě pije a leze po tera. Díky moc za odpovědi
    CANADA_TONY
    CANADA_TONY --- ---
    SAGEMA: Zbyde jen ocas s kůží .Pěkně ji naleje trávícími enzymy a vysaje. Jinak už má 9 let a je veliká přes moje dlaně .
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    CANADA_TONY: jak vypadá pak ten zbytek myši? A jak je velký Tvůj mazlík, když už krmíš myškami? :))
    MASTAK
    MASTAK --- ---
    CANADA_TONY: Krasnej mazlik:)
    CANADA_TONY
    CANADA_TONY --- ---
    Lasiodora Parahybana "Scullyová" jeden z mých mazlíků :D

MOORA
    MOORA --- ---

Teq si hraje na striptérku ... :)
    MOORA
    MOORA --- ---
    VICA: Tak tedy výkon ti vážně neřeknu :)) Jsou to kontaktní kameny,zvířata si na ně můžou vylézt,za nějakou dobu zvládnou vytopit i terárko,ale chvíli to trvá.Topím když je venku na mikinu,nebo když vyměním substrát,nebo když krmím velkým krmivem,nebo když se mi pavouci zdají smutní,nebo když se mi zdá,že se budou svlékat,nebo když je trochu přeleju ... vlastně topím docela dost ))
    VICA
    VICA --- ---
    MOORA: a kameny o jakém výkonu používáš, a topíš nonstop ?
    MOORA
    MOORA --- ---
    VICA: No,Kamila a Tequilla :) Kamča je obrovská brachypelma albopilosum a Teq krásná grammostola rosea.
    VICA
    VICA --- ---
    MOORA: Kamila :)
    MOORA
    MOORA --- ---
    VICA: Mám topný kámen už 5 let.Pavouk ho má moc rád,kámen jako takový nějak extra netopí,ale je teplý na povrchu.Když je Kamile zima,tak se po něm válí,když je jí teplo,odleze do chladnější části terárka.
    ORC23
    ORC23 --- ---
    mame
    VICA
    VICA --- ---
    Hoia,
    maly dotaz, musel jsem prestehovat terarka na misto kde již neni možnost míti zvrchu zarovku kvuli tepla, tedy zvazuji topny kamen do vnutra - mate nekdo zkusenost ?
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    dneska jsem Johanu přistihla při pití :)) Omluvte kvalitu fotek, je to focené mobilem.

SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    M1C4A1: není, jen jsem ho navlhčila, aby se dal dozprostřít po terárku, byl v kostce :))
    hm, tak jsi to přivolal, teď jsem na ni koukla a je z kokosu dole na lignocelu :)))))) děkuju
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    SAGEMA: Dej tomu pár dní, pokud ten lignocel fakt není doslova pod vodou, tak začne časem objevovat.
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    Mám dotaz. Pavouka (B. smithii) mám asi 1/2 roku. Před týdnem jsem jí poprvé vyměnila substrát (lignocel). Od té doby sedí na kokosu nebo na skle a dobrovolně na něj nesleze. Co jí vadí? Že je to vlhčí než před tím? Že tam nemá tu svou pavučinu, kterou tak pracně vybudovala? Že je to nové? Ani teď nechce jíst, na svlek to ale nevypadá.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Pohyb toho pavouka vypadá takto (to mi dělal loni H. gigas, dostal se z toho): http://www.youtube.com/watch?v=ydoCybhztrA
    Nevím, jestli je to ten diskinektický syndrom, ale je to docela možný.

Nevím, zda je to substrátem nebo potravou. Kupuji to v několika různých obchodech. Žádný biolity doma nemám, pavouci jsou v samostatné místnosti. Předtím byli v jiné místnosti, tam to udělalo také.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam