• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CH4MISSChov SKLÍPKANŮ a vše kolem nich !... jak na ně?... co dělat když ?...fota vašich miláčků !
    MI_MI
    MI_MI --- ---
    terárko mám malý,zhruba 15 na 20 cm
    MI_MI
    MI_MI --- ---
    JERMAINE: to jsem zkoušela jako první...malý kobylky,sarančata,červíky...před těma sarančatama se schovával
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MI_MI: jak velký máš terárko? zkus cvrčka nebo saranče, červ je nic moc, možný je, že si ho třeba ani nevšimne :o)
    MI_MI
    MI_MI --- ---
    TOXYGEN: :je myslim po pátym nebo šestym svleku..kamarád,co chová sklípkany už delší dobu mi říkal,že se mu před svlekem změní barva zadečku,ale taky nic...vlhkost terárka nevim,dávám mu tam klasicky mističku s vodou a sem tam mu navlhčim na jednom kousku zeminu.jsem v tom opravdu začátečník a každá rada mi přijde vhod
    TOXYGEN
    TOXYGEN --- ---
    MI_MI: kolko zvlekovy je? aku ma vlhkost v terarku? je mozne, ze sa chce zvliekat, vtedy nezeru, ale nedari sa mu to kvoli nizkej vlhkosti...
    MI_MI
    MI_MI --- ---
    ahoj :o) mám dotaz,pořídila jsem si asi před 4 měsíci brachyphelmu smithi,ale celou dobu co ho mám,tak ani jednou nežral. zkoušim mu dávat každý týden červíka,ale nic..nemám v tomhle prakticky žádný zkušenosti,je to můj první pavouk.celkově nejeví žádný zvláštní známky nemoci,nevíte čím to je??předem děkuju za všechny odpovědi
    REESHA
    REESHA --- ---
    a prave probehlo prvni poradne setkani :)
    Byla skvela, ani naznak zlosti, nechala se vzit do ruky bez jakehokoliv problemu :)
    DEINA0DEINA
    DEINA0DEINA --- ---
    Dnešní úlovek na teraburze aneb Růženko, vítej doma :)

CANADA_TONY
    CANADA_TONY --- ---
    PRODáM - Prodám zbytek chovu :

poecilotheria regalis 0,1
    fasciata 0,1
    striata 0,1
    lasiodora parahybana 0,1 obří samice nepářená
    ceratogyrus marshali 0,1
    sanderi 0,1
    tapinachenius gigas 0,1
    chilobrachys brevipes 0,1
    nhandu chromatus 1,0
    ornithoctonus aureotibialis 0,1
    heteroscodra maculata 0,1
    brachypelma albopilosum 0,1

pouze komplet s terárky a to za 6 000 kč

Cena: 6 000,00 Kč

E-mail: Kanadatonyseznam.cz

KOZINA
    KOZINA --- ---
    Speedfile | Bruins Eugene - Encyklopedie teraristiky.pdf
    http://speedfile.cz/cs/36962/bruins-eugene-encyklopedie-teraristiky-pdf
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    ORC23: oni se kurvy totiž zahrabávaj... ?D
    ORC23
    ORC23 --- ---
    KOZINA: zkus to a uvidis, ale imho ji sezere pokad bude mit chut.
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    ORC23: zatim se neměl čas koupit ho (zápočtů mam nad hlavu), ale sehnal sem nějakou "Bruins Eugene - Encyklopedie teraristiky.pdf" ale docela so to liší od toho co sem našel jinde.. tak neivm..
    rosim jen půlku terárka, snažim se mu topit (má kolem 26°C, musim tam nacpat žárovku) a když mu tam hodim jídlo nechám ho tam jen chvíli, když nemá zájem..

eště mě napadlo, když mu hodim právě zabitou larvu potemníka, sežere jí?
    ORC23
    ORC23 --- ---
    KOZINA: to zvladnes, jen si clovek otom musi clovek neco precist. Kovarika predpokladam asi znas, a tam toho najdes hodne.

WANAH: :)
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    WANAH: tak bych si vzal něco jinýho :D já tam šel že si do toho terárka něco prostě musim vzít.. byly by nějaký rady do začátku prosím?
    WANAH
    WANAH --- ---
    KOZINA: Pche a ty by sis ho nekoupil,to by tak hrálo:)
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    CANADA_TONY: To jsem se taky dočet.. no teď už je pozdě. taky mi to mohli říct v tom obchodě :D
    CANADA_TONY
    CANADA_TONY --- ---
    KOZINA: hmm nevím zda to byl dobrý kup .Jestli se štíry začínáš rozhoně nedoporučuji :(
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    Tak jsem si dneska koupil štíra Parabuthus Liosoma. Zjistil jsem že toasi nebyl nejlepší nápad jako první kousek, ale což nějak se stim poperu, takže kdyby měl někdo nějakou radu, jsem jedno velký ucho :)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    ORC23: vypadá to, jako by byl přivázanej na provázku a někdo za něj prudce zatáhl, ale ten člověk se lekne dost realisticky. Mě by akorát zajímalo, proč má ten nůž?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam