• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CH4MISSChov SKLÍPKANŮ a vše kolem nich !... jak na ně?... co dělat když ?...fota vašich miláčků !
    REESHA
    REESHA --- ---
    Takze jsem vyndal svlek a porad nemuzu pochopit jak je priroda uzasna! Ani nevidim misto odkud se mohla vyklubat... Neuveritelny
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    REESHA: Tak parada :o) To si na svuj chovatelskej uspech nemusel cekat moc dlouho :o) Chvilku trva, nez mu ta kutikula ztvrdne. Takze ten tejden klidne vydrz :o) a nezapomen mu udelat ten pokojicek :o)
    TOXYGEN
    TOXYGEN --- ---
    pockaj minimalne tyzden, kym jej das cvrcka. kludne aj par dni dlhsie... uvidis, ako jej bude chutit :)
    REESHA
    REESHA --- ---
    Uz je na nohou :) JERMAINE diky moc!!!
    REESHA
    REESHA --- ---
    JERMAINE: YES! Mel jsi pravdu! Svlekla se... ted lezi na zadech, nohy nahoru (to je ok?). Kdy mame pls zkusit dat ji prvni jidlo?
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    REESHA: jo, pro zacatek to urcite ideal je :o) pokud jde na zada, tak je to ok :o) kdyz dava nohy pod sebe, tak KO :o) hlavne ho ted nechte v klidu, zhasni a rano uvidis :o)
    REESHA
    REESHA --- ---
    JERMAINE: ok, jestli tohle dopadne (jakoze ten pohled je vazne smutnej :( ) tak to udelame... my jsme tohle dostali na burze jakoze ideal... hmm..
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    REESHA: jeste jedna vec, pokud ti nechcipne, tak bych trochu jinak vyresil to terarko. Jednak tenhle podklad neni uplne idealni, obcas se stava, ze se jim tenhle drobounkej pisek muze dostat do vzdušnic. A taky ti to neudrzi moc vlhkost, takze zkus radsi nejakej substrat s kokosovou drti (proste neco co neplesnivi) a dej ho tam vic at si to muze trochu provrtat, udela si nejakej ukryt :o) Neboj se, ze ho neuvidis, grammostola je hodne rada venku :o)
    REESHA
    REESHA --- ---
    JERMAINE: jdu na to, diky moc
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    REESHA: nemusi bejt, zkus ji trochu narosit terarko, je mozny, ze se bude svlikat. Teda aspon podle ty kuze na zadku :o)
    REESHA
    REESHA --- ---
    Co ji mame nejedla... crvcci ji nezajimali i kdyz jsme zkusili vicekrat.
    Takova apaticka a ne moc akcni byla od zacatku (cca 3 tydny) co ji mame z burzy :(
    REESHA
    REESHA --- ---
    Tohle znamena asi konec ze? :(
    Malicko se hybe ale vic nic

end.jpg (1895758 B)
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    KOZINA: Jasny, tak stira sem mel taky, ale pokud muzu porovnat, tak sklipkan po mrtvolach moc nejde. Casem to zmizi, ale vetsinou si myslim, ze to nesezere, ale zamota pavucinou a uklidi do toho spravnyho rohu :o) takze pokud chce zjistit jestli ji, tak imho zivej cvrcek je lepsi cvrcek :o)
    MI_MI
    MI_MI --- ---
    dík,tak teda ještě počkám :o)
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    JERMAINE: mojemu štírovi je to jedno.. živý nebo mrtvý, sežere všechno
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MI_MI: no, tak snad už jenom jestli mu je dáváš živý, jinak nevim :o) ale buď v klidu, třeba se rozežere pozdějc :o)
    MI_MI
    MI_MI --- ---
    terárko mám malý,zhruba 15 na 20 cm
    MI_MI
    MI_MI --- ---
    JERMAINE: to jsem zkoušela jako první...malý kobylky,sarančata,červíky...před těma sarančatama se schovával
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MI_MI: jak velký máš terárko? zkus cvrčka nebo saranče, červ je nic moc, možný je, že si ho třeba ani nevšimne :o)
    MI_MI
    MI_MI --- ---
    TOXYGEN: :je myslim po pátym nebo šestym svleku..kamarád,co chová sklípkany už delší dobu mi říkal,že se mu před svlekem změní barva zadečku,ale taky nic...vlhkost terárka nevim,dávám mu tam klasicky mističku s vodou a sem tam mu navlhčim na jednom kousku zeminu.jsem v tom opravdu začátečník a každá rada mi přijde vhod
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam