• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CH4MISSChov SKLÍPKANŮ a vše kolem nich !... jak na ně?... co dělat když ?...fota vašich miláčků !
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    svedomi muze bejt v klidu :) nic ji neni :)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    IRINASH: to bude mít veterinář jistě radost :)))))))))))))
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    GANCARCIK: a není pouze před svlekem? To se ten zadeček docela vyholí. U mojí Brachypelmy to vypadá stejně.
    NASUT
    NASUT --- ---
    Vždyť to vypadá jako normálně vykopaný chlupy...
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    IRINASH: a podklad ma lignocel
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    IRINASH: ok zitra s ni pujdu diky :)
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    IRINASH: ani ne rok
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    IRINASH: do ruky neberu vubec a rosim velice malo.. bila mista tam nema jen jakkdyby vrchni kuzi dole

GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    IRINASH: a jestli jo, tak co s tiim?
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    IRINASH: no to ja nevim prave proto se ptam:)
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    neni neco spatne?

ALICKA
    ALICKA --- ---
    Tak v pondělí mne opuslil sameček G.rosea... byl stričký no. Samička se má stále čile k světu :)
    REESHA
    REESHA --- ---
    JERMAINE: diky moc
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    REESHA: Moc vlhko
    REESHA
    REESHA --- ---
    pls nase Gramostola Rosea posledni dobou leze nahoru v terariu k mistu kde je otvor pro vzduch. Je u neho nalepena prakticky porad. Nevite co se deje? Moc horko? Malo vzduchu?
    ORC23
    ORC23 --- ---
    ZUKRA: asi naka casoprostorova dira
    ZUKRA
    ZUKRA --- ---
    Ahoj.. máme B. vagans.. a dávali jsme ji cvrčka minulý týden.. dneska ji chtěl manžel krmit a zjistil, že cvrčka má ještě v kusadlech.. je to normální??? stalo se to poprvé
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    ona je jeste malicka, nema ani rok :) no to mela v rozmezi tak 14dni.. a kdyz jsem ji ted na zacatku tydne dal sarance tak nic.. jeste jak kdyby se ho bala a lezla pred nim pryc
    NASUT
    NASUT --- ---
    Pokud přestala žrát a přitom má furt stejný podmínky (vlhkost, teplota), tak se bude svlíkat. Jinak 5 červů a saranče jak často? Já svojí geniculatu (je pravda, že je už dost velká) krmím tak jednou za 14 dní až tři týdny a je v pohodě. Větší pavouky je lepší krmit míň, přežíraj se. Prcky klidně i 2x tejdně, ale subadulty/adulty klidně i jen jedno myší holátko za měsíc... Když moc žerou, tak jim to zkracuje život a snižuje plodnost...
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    Zdravim, moje geniculata nejak prestala zraat.. kdyz jsem si ji prinesl domu tak zvladla min. 5 cervu a k tomu sarance... a 3 tydny zpet nez jsem odjel na hory tak jsem ji dal zase jedno sarance.. ted jsem se vratil a nechce ani cervy ani nic... ??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam