• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    jo, btw jeste k tomu ukrizovanemu, jak se pravi v pistis sofia (viz v mem prispevku nize), to telo, ktere "pouzije", je z barabase - jak jinak :)

jmeno barabas - hebr. "bar abb" a vykládá se jako "syn otce" nebo "syn mistra" (a jsme u te trojjedinosti "bozi")

gnosticka evangelia jsou fakt uletova!!! kolik tajemstvi v tech souvislostech obsahujou :)
    WOOD
    WOOD --- ---
    SUBHAM: chachaa, to je vyborny, bratre ;DD ...no kazdopadne toto sem si do nedavna take myslel...ted uz ale konecne ne-myslim...a prave s uctou klepu na dvere centra a modlim se abych se setkal s me blizkou entitou mistra ;}

...jednou jsem se ptal ucitele...jak dulezite je mit ziveho mistra...kdyz toho sveho mistra plne citim ve svem srdci...???

...odpovedel ve smyslu, ze: ted sem jiz uplne kapitanem na sve lodi kterou vedu do pristavu... mistr je vsak vybornej navigator, kormidelnik...znalec vesmiru i bourkovych mraku a vsech skrytejch nebezpecnejch proudu... a ze i bez nej jiste jednou doplavu k cily...ale muze to trvat opravdu zbytecne dlouho, zbytecne dlouho budu sve namorniky trapit, zbytecne mnoho piratskych lodi poskodi mou lod a pripravi me o silu a bohatstvi duchovni cesty... proto je dulezita spoluprace obou, aby byl naklad rychle a bezpecne dopraven na misto urceni :DD
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    WOOD: Zen miluji jako cestu...ale vážně nemám potřebu ani chuť se združovat v nějakých centrech a školách.což mi však nebrání jej praktikovat že?
    WOOD
    WOOD --- ---
    RANGDROL: KALIPH: ...a nejradsi delam praxi, kdy tomuto :andelovi: zcela predavam veskere oteze sveho zivota a nechavam jej plne se projevit ;} ...za hranici ty a ja...sme spolu, jedna bytost...
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    WOOD: tak děkuju.já jsem zatím stále přesvědčený,že Mistra můžu najít v podstatě kdekoliv a včemkoliv,když začnu umět vidět...ale jak tak nad tím přemýšlím,ten z masa a kostí asi nebude úplně od věci a ktomu začleňování těch věcí do denní praxe příjde asi dost vhod.
    no nic začnu hned teď
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    KALIPH: plne souhlasim
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    RANGDROL: Jenže vztah s tímto Andělem by neměl být pasivní, nýbrž aktivní! A naprosto vědomý. Aby jsi ho měl po ruce právě ve chvílích nebezpečí, a ne, když jsi si schopen přejít ulici i bez jeho pomoci.
    WOOD
    WOOD --- ---
    SUBHAM: ale dobre ty! spravne otazky! hledas odpoved! to je dobre...jediny me znamy univerzalni model je vira a laska ,}...ted uz veris ze "to" opravdu existuje...ze to neni jen sen ale "realita"...uprimne, neodvazuju se ti radit, kazdej ma jinou cestu a prave ty sam jiste prijdes na nejake cenne originalni reseni, pokud budes hledat ;} ...jedine ti vsak doporucim: hledej nejakou zivou inkarnaci mistra, lecitele, shamana ci pomocnika, kterej presne a cilene nasmeruje tve kroky, kterej ti tve poznani pomuze zpracovat a zaclenit do denni praxe... ve spravnej cas prijde ten spravnej...od nej pak prijmej rady... kazdej sme z trochu jinyho testa a mame i jine vzpominky a pristupy k jednotlivejm substancim...tato cesta je jen tvoje, jen ty rozhodujes...

...kdyz o tom tak premejslim...nejspis mam jednu takovou dvouletou "Cisarovnu Vesmiru" doma...je to velmi sebevedome a nadmiru schopne a socialne vyvinute dvoulete dite, presto ze neni ani nijak velka, je ve skolce opravdovym sefem a nic si nenecha libit ani od mnohem starsich deti :D...odrazi se to v nasi telapaticke komunikaci...ja jen zabezpecim volnej pruchod vecem, aby proste nekam nespadla, a nemela hlad a zizen...a pak uz spolu jenom frcime bez problemu vesmirem a ona je tak vdecna ze ji pomaham uskutecnovat tu JEJI Cestu...bez karani, bez vycitek, bez zbytecnych stresu ;DD
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    RANGDROL: Každý člověk má Svatého anděla Strážce.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    SUBHAM: entit muze byt mnoho druhu z mnoha urovni.muzou mit ruzne kvality a sledovat sve zajmy.je rozdil mezi realizovanymi entitami,ktere vzdy konaji podle radu a pro tve dobro a mezi entitami z nizsich urovni,ktere se muzou na tobe prizivit a sledovat sve zamery.vetsina lidi komunikuje s entitami z astralní úrovně,protoze se vís nedostanou.ale i na astralni urovni mohou byt bytosti s prospesnymi kvalitami a vedomostmi.v podstate vzdy zalezi na nastaveni a zameru nasi komunikace,od toho se potom odviji zbytek.na substancich jako je lsd to muze byt ale pekne vo drzku,protoze jedinec nemusi byt ukotven pevne ve svem tele,psychika neni stabilni,muze se stat hodne pruseru,pocinaje tim,ze nebudes stejne schopny zazitek integrovat do kazdodenniho zivota az po poskozeni energetickeho systemu,odpaleni caker atd.
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    WOOD: spíš bohudík nevede...a jak se má plně projevit doprovodná entita?jestli na to funguje nějaký univerzální model...a ta entita je pokaždé ta samá?...a jaká je cesta k navázání kontaktu sní?
    promiň jestli na to nejde odpovědet...
    WOOD
    WOOD --- ---
    SUBHAM: ...jj, rozumim, jen pozor, nenech se mylit LSD, to je jen docasny a velmi jednoduchy klic... k opravdovemu pochopeni bohuzel nevede a prijde mi ze tva doprovodna entita pravdepodobne ani nebyla plne projevena...vim o cem mluvis, tim sem si taky prosel...ale pokud budes opravdove hledat...jiste brzy najdes svuj vlastni pevny klic k tem dverim, mas pristup a to je dulezite ;]

_H2O_:...to je krasny priklad projevene archetipalni osobnosti... tak to prece chceme vsichni, vnitrniho radce kterej k nam promlouva s nejlepsim svedomim... a pokud se uz takove silne deti zacali rodit, pak je to parada a vidim nadeji ze znovu muzem vzkrisit opravdovy zivot na Zemi...
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    WOOD: a právě k tomu poznání,že umím telepaticky komunikovat sem přišel taky díky LSD.takže obrovská pokora vůči.
    jinak všechno de když si to člověk připustí jako možnost...
    jak říká jeden můj dobrý přítel:
    a)nikdy se ničemu nediv
    b)nikdy si ničím nebuď jistý
    _H2O_
    _H2O_ --- ---
    FRONEMA: myslim, ze tohle je naprosto vystizny:
    "Nemá cenu nadávat, křičet, fackovat nás. Uděláme si to stejně po svém. Až my budeme vidět, že je v něčem chyba, opravíme to. Jednejte s námi jako s normálními dětmi, ale trošku víc té "volné ruky" je také zapotřebí. Nejsme zlí, jsme jen přesvědčení o své pravdě. Netahejte z nás přiznání o chybách, kterých jsme se dopustili. My sami v sobě víme, že jsme je udělali. A to je důležité."
    :)
    WOOD
    WOOD --- ---
    ...cetl sem nejakou studii o detech alkoholiku...imho to na ty Indigove deti dost sedi, nebo je to jinej fenomen podobneho razeni... a poslani pomahat si mame vsichni, to je jedinej opravdovej ukol nas vsech, i telepaticke schopnosti mame vsichni...akorat sme uz tak poblbli, ze to nevnimame a preplacli sme si to trapnym egem a tisicerou touhou...

SKAFF: 15 vterin, to je mucha...to je uplne nic, to muze bejt jen tvuj sebeklam (Deža ví, jak to je;)...pokud by to byla intuice, asi bys o tom moc nepremejslel a neresil to...proste by te to neprekvapilo...
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    moje nejhlubší tzv.samádhi nebo jak říká tomu o čem nejde nic říct se odehrálo pod vlivem.ale hned jakmile se tak stalo,moje ego se začalo vzpírat,jakože ve smyslu asi takto:to bylo nádherné že?,ale se mnou je ti taky dobře a já tam s tebou nemůžu,tak už tam nechoď ať mě neztratíš...atd.atd tohle ve mě bublalo,když poté co jsem se vrátil z toho vnoru sem se tam chtěl znovu vrátit,a to ego fakt vnímal jako něco odděleného parazitujícího na mě dokonce sem se snažil jej na silu potlačit.chacha...no a jak sem tak nad tím uvažoval...byla mi sdělena ta informace o tom kopanci
    a nejlepší na tom bylo,že se to odehrálo během chůze mezi jedním a druhým krokem...a přitom to BYLA věčnost...a vytáhla mě tam nějaká entita,snad z lesního nevědomí(byl sem v lese),kterou sem nemohl spatřit(jen pomocí periferního vidění),protože byla pořád za mnou a jenom vydávala zvuky a ty mi sloužily jako vodítko,stačilo abych se jich svým vědomím chytil...no fakt mazec...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    co si myslite o tomhle? http://hledani.gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2007030014

jinak to zahlavi je velmi neagresivni :/
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    DRAGEL: myslim že se pleteš..."já jsem" má vsobě úplně každý a díky tomu lze zaměřit své vědomí...ne myšlení!!! já jsem je ne-myšlení
    ad LSD...jo to sice jo,ale riziko v sobě má i procházka růžovým sadem a navíc mi to ta látka říká sama...já jsem jen kopanec do zadku a pokud si něco nevyřešíš sám budeš stejně natvrdlý jako doposud
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    SKAFF: ano, prožívám Dejavu podobně, v tu chvíli kdy se rozjede to předem zrežírované divadlo nejde dělat nic jiného než s otevřenou pusou sledovat jak to všechno vychází a ve chvíli kdy to skončí popřemýšlet zda to má hlubší význam a těšit se až se to zase samo nečekaně ukáže. Po dejavu na mě většinou lidi koukají a ptají se :"co se ti stalo, jsi ok" - u mě nejde ten proud změnit. Jenom čumim a dělám co vím že udělám.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    MAJKA: citace z odkazu: ...že tato zkušenost byla jistě prožita v minulosti.
    Tvůj případ ale nebyla prožívana v minulosti. Je to otázkou mysli, jak pracovává teď hned informace.

Pokud se ti to nezdá, popiš celou situaci, aby to nebylo vytržené z kontextu. Popiš co jsi cítila, co jsi si myslela, co se podle tebe dělo. Proč tě za situace zaujala, proč jsi jí zpracovávala dál ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam