RANGDROL: no a ja ti odpovedela, jak muzu. kdyz ho necitim, jak s nim asi muzu pracovat? bylo tedy zapotrebi odpovedet, ze nevim, co to je. nemam s nim aktualni zkusenost.
ta, co si pamatuju, je takova: pamatuju si, ze tak 7 let zpatky jsem byvala desne vztekla v praci, zejmena a obzvlaste kvuli pomalosti meho pocitace :))) tehdy jsem se naucila odvztekovaci formulku meho kolegy znejici "kurva pica mrdka" a taky se pamatuju, ze jsem jednou mrskla jogurtem do okna. kdyz mi bylo asi 10, hodila jsem po bratrovi nuzky :) krome toho jsem se projevovala jako mirumilovne stvoreni, ktere si malokdy nechalo neco libit, takze jsem klidne nekoho poslala do prdele, kdyz mi to stalo za to, ale to absolutne bez vzteku. strasne jsem se rozcilila (co se pamatuju, ale muze to znamenat jenom to, ze si nepamatuju) ve skutecnosti asi jenom jednou v zivote, nebo spis jednou v zivote jsem se rozcilila tak, ze jsem pak opravdu hodne litovala sve reakce. nasledoval sled veci, ktere me privedly tam, kde jsem ted. takze bych rekla, ze driv jsem se vztekem pracovala tak, ze jsem ho nechala, at si dela co chce, ale nenavstevoval me nijak casto tak, abych s tim stacila mit nejaky problem.