MARISH: pokud te to vycerpava, tak na tom rozhodne neni nic v poradku. jakmile te cokoliv vycerpava, znamena to:
jednak to, ze nemas "imunni" drahy svych energii natolik, jak bys mela a mohla - ale to je sakra prace na dlouho, a je myslim docela i dobre si k tomu pomoci tak, ze navstivis nekoho, kdo treba pracuje profesionalne s cakrami... atd. a pak - pokud jsi takhle "otevrena", rozdavas svoji energie vsude okolo, doslova ji plytvas, ostatni ji vyuzivaji a vubec o tom treba ani nevedi... muzou se citit silnejsi v tve pritomnosti, dokonce ji muzou i podvedome vyhledavat, a kdyz jim ji prestanes davat, muzou mit pocit, ze ty sama je o energii okradas (proste a jednoduse dochazi tady potom k oboustrenemu jevu "energetickych upiru" - viz web :))) )
takze jestlize te to vycerpava, je to patrne znamenim toho, ze mas v sobe skutecne pozorovatele, cili neco jakoby "navic", co jeste neni tvym samotnym Ja. bozskost Ja btw spociva prave v tom, ze je komplexnim Ja tebe cele, vsechny osobnosti a bytosti v tobe JSOU JEDNIM, a to je to JA JSEM. takovyhhle minija ma v sobe kazdy spousty, a ukolem transformace je btw prave tyhle postupne objevovat a integrovat v onom jedinem bozskem Ja.
tim, ze tohoto pozorovatele budes integrovat, o nej neprijdes :) cili neprijdes o svoji schopnost videt veci "z nadhledu", ba prave naopak, jakmile integrujes tuto bytost do jedne a stanes se svym celistvym Ja, budou mit vsechny talenty v tobe obrovskou silu, protoze jim dovolis vyuzivat nevycerpatelne energie Jednoty, Zdroje, na ktery se pak napojis. vytvoreni velkeho bozskeho Ja v sobe je zaroven otevrenim ventilu k tomuto energetickemu Zdroji univerzalni nepodminene Lasky.
takze pak budes mit tutez schopnost, ale nebude te vycerpavat a budes ji pouzivat jenom tam, kde sama budes chtit :)