• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    PALEONTOLOG: o reiki, kurzech ani nejakych podivuhodnych technikach (cimz nevim, co mas na mysli) tady nikdo nemluvi. a uz vubec ne ve vztahu k nepodminene Lasce, to nejak nechapu.

nebo jestli tomu mam rozumet tak, ze si myslis, ze neco prijimas, jenom kdyz to vis vedome, pripadne kdyz za to nekde zaplatis... opravdu nevim... :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    takze zbytek bude promazan zitra, je toho tu opravdu jiz mnoho, takze si to vyzada nejaky cas :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _B2SPIRIT_: coze? ja jsem te smazala? asi nejaky retezec pricina-nasledek?

;)

ne, delam si legraci, promazavam ted klub cely, jak jsme se dohodli (coz uz je taky asi ve vymazanem prispevku), protoze je tu spousta prispevku, ktere nejsou k veci. protoze moc nevim, podle ceho bych to mela vybirat :), vymazavam prispevky technickeho razu (o tom, co by tu melo a nemelo byt a jak by se tu mela vest diskuze), dale prispevky o slovech, ktere se nakonec zvrtly v kompletni OT, prispevky rypave a prispevky, ktere se tykaly konkretne me osoby.

ted bychom uz se konecne mohli zacit venovat tematu, jestli tu jeste nekdo zbyl :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RANGDROL: A byl bys ochotný celý ten příběh smazat, spálit, zapomenout ? Nebo Ti na něm "záleží" ?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEROUNKA: Víš, chtěl bych ti nastínit svůj úhel pohledu, to je celé. Bezpodmínečnou lásku obsaženou ve všem by šlo přijmout a dávat dál, na to už techniky jsou, v tom s tebou souhlasím. Ale já měl na mysli způsob uvažování o tom, proč bych se měl něčemu otvírat, zvlášť když nechci platit za kurz. Copak není možné někomu udělat radost a nic za to nechtít ? Je to možné. A nic odnikud jsem přijmout nemusel, hledat jsem nemusel, za reiki jsem platit nemusel, jen jsem si řekl, že někoho potěším a nebudu za to nic chtít. Je toto bezpodmínečná láska ?
    Problémy ve slovnících :/
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    PALEONTOLOG: promazani - rozhorela se tady diskuze o tom, co je a neni chvalyhodne na newage a co je a neni chvalyhodne na napadu zridit toto auditko, a o tom, kdo si co mysli o tom, co si myslim ja :) atd. a protoze tim znacne zbytnel obsah celeho auditka, kde je ted tezke cokoliv najit, ba dokonce se neco skutecne dozvedet, snazim se vymazat prispevky, ktere se netykaji vlastnich prozitku souvisejicich s tim, co se oznacuje za prechod vedomi z 3D do 5D, ale tykaji se vice osobnich hodnoceni jednoho prispevku druhym prerustajici nekdy az do napadani.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEROUNKA: ego přece neexistuje
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    PALEONTOLOG: ano, vsechno jsou to prozitky, souhlasim :) nepodminena laska je take prozitek. je to prozitek, ktery nevychazi z ega.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEROUNKA: Ne, nečtu celou diskuzi, surově trhám z kontextu. Dobře, ta odpověď existuje, to mi stačí, díky.
    Ale nenávist je taky prožitek, i otupělost, radost, touha, všechno v životě člověka je jeho prožitek. Stav bezpodmínečné lásky mi víc přijde jako "pole". Sféra.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    PALEONTOLOG: me taky. je tady toho moc, taky ted, jak to mazu, zjistuju, kolik otazek jsem prehledla. ty jsi ted tez mozna prehledl nasi diskuzi s rangdrolem, ktera vedla k tomu, ze to promazavam.

jinak k te lasce - mluvim o nepodminene Lasce, ta je prozitkem. nevim, jak by se nekomu mohlo podarit udelat z prozitku dogma. pokud ale nevis, o cem mluvis, protoze jsi to nezazil, myslim, ze nebudu schopna ti to vysvetlit.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    jeste bych jenom doplnil,ze tak tech pet let dozadu se i kompletne zmenilo obsazenstvo v mem zivote a vstoupili do neho lide s podobnym vnimanim a citenim a ze se zmenilo vnimani casu,ktery jakoby proste netece a mam pocit,ze sem za posledni dva roky prozil roku tak dvacet:)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ja jsem mel prvni uvedomovani spojeny s utrpenim,svet byl pro me desive misto,uz v brisku,na to jsem si vzpomel az zpetne.v podstae jsem mel pocit,ze jsem byl nedobrovolne zkopnut s nebes,abych tady neco delal a nevedel sem moc co.Kdyz jsem byl maly,tak jsem se bal tmy,muj pokoj byval plny stínů a bytosti,kterych sem se tenkrat bal a nechapal jsem je.hodne brzy jsem zacal zkoumat svet a zjistovat,jak se tady co nejpohodlneji zabydlet,kdyz z tady musm zit.zacal jsem pozorovat hry lidi a zacal jsem hrat podle pravidel,az jsem v tom byl tak dobry,ze jsem je mohl nenapadne menit.ziskal jsem tim spoustu"kamaradu" a ztratil jsem tim sam sebe.soubezne s tim,jsem si uvedomoval prechody mezi snenim a bdenim a prisel jsem na to,ze zivot je sen,z ktereho se az umru probudim uplne a nebo se probudim do dalsiho snu.toto vsechno se odehravalo na pozadi vychovy pro me ne prilis milujici matkou,ikdyz dnes to uz vnimam jinak.jinak si pamatuji i ochanne bytosti,ktere stavali u me postylky a po dlohe dobe jsem je vnimal pred par lety pri energeticke praci.od mala u me byla taky silne rozvinuta sexualita,ktere jsem se zacal oddavat velice brzy,protoze extaticke stavy,ktere jsem u too zazival mi davali uniknou z nepohostineho sveta.dalsim krokem pro me byla zakladni skola,kde jsem cimdaltim vic ztratil kontakt sam se sebou a hral hry,ktere bylo hodno hrat,abych prezil a nebyl uplne vycleneny ze soecnosti vrstevniku.neco me v mem zivote hodne chybelo,ale nevedel jsem co.stale jsem byl hodne introvert,mel jsem svuj posvatny vnitrni svet,kam jsem nkoho nepustil a na povrchu jsem byl rebel,dokazujici na oko svou silu.kolem 14 prisla marihuana a sn ni zazitek-wow,tak takhle to je,vsichni se za necim zenou,jsou slepy a no to je tady,primo ve mea sakra.byla v tom prichut neceho,co jsem znal,po cem jsem touzil celou svou bytosti,zaroven se vsak pro me z marihuany stala obrana a spolecenska norma,image,kterou jsem pouzil pro svou jistotu.potom prisli lysohlavky.na poprve jsme sedeli v hospode,vsichni se dobre bavili,jenom ja a jeden kamarad jsme meli houby.zacalo to byt hodne sileny,nesnesitelny,obrovsky strach,najednou jsem si zniceho nic rekl-vsechno je v poradku,v ten okamzik se rozplynula silena realita a ja jsem spocinul sam v sobe,zaroven jsem kolem sebe vnimal energeticky obal a vedel jsem,ze se me absolutne nemuze nic stat a ze ikdyz v ten okamzik umru bude to v poradku.jinak jsem zil jak to slo,chodil jsem za skolu,pohyboval se v hiphopove kulture ,maloval grafiti a delal si problemy;)
    na dalsim houbovem vecirku se mi dostal do ruky casopis dotek,kde byl clanek o tom,jak je zazracne lidske zrozeni,jaka je to prilezitost,ze to neni jenom o jezeni,srani atd.coz udelalo buch a ja jsem zacal vedome v tomto zivote hledat co hledam.jako prvnii jsem narazil na budhismus a svehlave se pokousel meditovat navzdory mym souputnikum,ktery chytlo krisnactvi a byl jsem pro ne pohan;))nicmene ja jsem vnimal vsechny cesty jako sobe rovne a vedouci k cili.kazdopadne jsem jeste absolvoval par houbovych vyletu vcetne jednoho,pred kterym jsem se cely den modlil,aby me prinesl co nejvetsi poznani,coz se stalo,ale ja jsem ho nebyl schopny pojmout.probudila se kundalini,otevreli dvere a ja jsem opustil telo,do ktereho jsem byl zasahem bytosti vracen,ze jeste neprisel cas.
    nicmene zivot pokracoval,ja jsem starnul,az jsem dostarnul do 17let,kamarad mi dal cislo na jednu lecitelku uz tak rod pred,nicmene v tomto roce jsem se tam odhodlal jit.od zacatku to bylo velice silne setkani(asi stara znama)rekla me cely muj zivot do detailu a v prubehu nasi rozpravy do me uhodil blesk a ja vedel,ze tohle je to,co budu ve svem zivote delat.zacal jsem tedy studovat masaze,reiki atd. a hrat si s temito vecmi.z velke casti to u me byla obrana a soucast uniku z tohoto sveta,ktra zmenila podobu z ganji.na druhou starnu to bylo silnejsi nez ja,proste sem byl hozen do proudu a snazil jsem se neutopit.potom jsem pokracoval ve svem rozvoji,vystridal par vztahu.mel jsem ruzne zazitky,ktere by se asi taky dali rozepsat a asi by spadali sem,napriklad skrze me mluvili archandele,hral jsem si s chanellingem atak.kazdoipadne jako duleziy bod ve svem dalsim rozvoji vnimam setkani s naukou dzogchenu pred tremi roky a setkani se skolou BBSH a s lidmi s teto skoly,kteri mi do ruk vlozili nastroje jak intenzivne pracovat se svou osobnosti,s maskami,obranami,jak uzdravovat ego a zit autentictejsi zivot,vedome utvaret svou realitu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    klub si klidně promaž, ale zajímalo by mě, co jako do transformace vědomí nepatří.. :))

a další dogamata typu - lásku nelze dávat, jen přijmout... a tím ji dáváme.. fakt nevím proč by něco mělo být zrovnatakhle..
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    LOOK: diky za tip :)

asi casem dame taky nejaky knihy na nastenku.

pro me byla velkym darem na ceste transformace (ovsem to jsem jeste nevedela zase az tak, o co ze to ve me vlastne jde) jungova aktivni imaginace

to je panecku vec!

jung je pro me osobne absolutnim prukopnikem stavu, ve kterem jsme ted, kdy nevedomi porad posouvame dal k vedomi. az konecne budeme celistvi a budeme tak moct vstoupit... vite kam :))
    LOOK
    LOOK --- ---
    jeden velky mega PROZITEK je Jungova autobiografie Vzpominky, sny, myslenky. cteni teto knihy je pro me neuveritelne transformativni :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: aha, no tak to mas asi akorat velky hudebni talent :))) do toho bych teda zase - pardon nic ve zlem - intuici netahala :)
    (pokud samozrejme nepripustime, ze jakykoliv talent je vyjadrenim ducha, cili ma s intuici sakra co do cineni :D)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: mno ona ta fuga neexistovala, byla slozena, zahrana a uvolnena jen pro ten okamzik :))) Byl to dar k narozeninam...

Jo jo dite v brisku musi byt uplny kontejner na hudbu:)
    Me tedy prijde ze deti zrovna moc vedomi nemaji a to docela dlouho:) Ale mohu se plest, s detmi moc zkusenosti nemam a nemam k nim ani zadny vztah....

ad desky: nejsi ty nakonec ten, jak se tomu nadava? Dizej?:))))) Ty jsou takhle postizeny jsem slysel :D
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KRMELEC: no ja jsem si napriklad, kdyz mi bylo treba 23 :))) pekny vek, prave psala, co se mi zdalo. pak jsem se nejak stehovala, a zase stehovala, a nasla jsem to po peti letech, samozrejme davno jsem si neapamatovala nic, a nevybavovaly se mi ty sny, ani kdyz jsem je cetla, ale to, co tam stalo, se fakt stalo, nekdy doslova. nekdy spis tak jako kdyz si vylozis tarotovou kartu :) no a tenkrat jsem se prave prestala pidit po tom, co jsou to deja vu, protoze jsem si rikala, ze takovych studnic, ze kterych ceparme deja-vu musi byt...
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    VEROUNKA: ho ho ho... někdo tu velikou kapitolu musel naťuknout. Sny a vědomí (něco jako vědomé vstupy do nevědomí). No tady to bude ještě zajímavé :c)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: to je solidni :) inuitive jam :) to musi byt fakt sila :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam