RANGDROL
moc hezky jsi to vypsal.
jj, opravdu maji ty transformacni pribehy spolu mnoho podobneho, zajimave je, jak kazdy trochu jinak reaguje na to prizpusobovani se svetu okolo, ktery vubec jako deti nechapeme. nekdo se rozhodne prizpusobit, nekdo jen nechape a zira. muj pripad byl nechapave zirat a neprizpusobovat se, to mi vydrzelo dlouho, a naopak mi to privedlo do zivota mnoho dobrych lidi, ktere jsem mela nebo mam rada. ale samozrejme v tom byl urcity kompromis. i ta ranna sexualita je v tech pribezich pritomna velmi casto :)
zajimalo by me, kde jsi vzal to presvedceni, ze jsi sem byl nedobrovolne poslan? to byl tvuj pocit jako ditete?
ARIAEL
ja si uvedomuju cas, minulost, pritomnost i budoucnost. musim priznat, ze prestoze znam jine reality, kde tohle neplati, sama bych se citila neco jako nedostatecne inkarnovana, kdybych si cas neuvedomovala zde. jina vec je samozrejme byti tady a ted.
YMLADRIS
k tem ucitelum - mela jsem nedavno takovy sen, kde mi muj momentalni ucitel (ani hlas, ani svetlo, jenom takovy ten "mluvici" pocit :)) ) rikal, ze jsem mela celkem 4 ucitele a on ze je muj posledni. pak mi ukazal, cemu jsem se ucila, kdyz jsem mela tretiho ucitele. volnym padem jsem klesala ve vode pod hladinou dolu a uzivala jsem si to. voda byla pruzracna, prijemna na dotek, libilo se mi tam. klesala jsem porad dolu. pak zacala voda tmavnout a houstnout, pomalu menila konzistenci a ja jsem si uvedomila, ze bych se mela zacit starat, jak se odtud dostanu. vubec jsem nepodlehala panice, ale vedela jsem, ze uz neco musim udelat. nastesti se objevilo pode mnou dno, kde byla voda uz uplne cerna, tak jsem se od nej vsi silou odrazila a bez problemu uz jsem si to sinula k hladine. nejak par dni potom jsem se pak v nejake knizce docetla o indianskem uceni 4 zrcadel a symbolu 4 svetovych stran.
ale jinak myslim, ze mas pravdu, a ucitelem ti muze byt vlastne kazdy nebo cokoliv :)
PALEONTOLOG
mas pravdu, je tech zpusobu minimalne strane moc, mozna i nekonecno :) to je prave to skvele :D a skvele taky je to, ze ta realita, s niz "pracujeme" je sirsi nez ta, kterou vidime nasimi smysly :)