Já, mno, můj názor je takový, že opírat se pouze o prášky je slabomyslnost, ale málokdo ví tak dobře a exaktně, jako třeba psychiatři, jak funguje lidský mozek, lidská psychika v souvislosti látkovou výměnou. Nejen, že existují poruchylátkové výměny, ale zároveň existují i stavy, do kterých se člověk dostane napříkald i díky astrálnímu cestování.
Například jedna dívka, loni v létě, účastnila se některých seminářů a vedoucí seminářů na ní pracovali. Jenomže týden semináře je málo a kdo si nechce zaplatit víc, víc nedostane. Tak jela domů a po prá měmsících se zbláznila. Jeli tam moji kamarádi, byla v dobré péči, leč bezvýsledně. Její duše byla totálně out of body a její body obýval někdo jiný. Dělala šílenosti, pomoct ji moc nešlo. Ne nenásilně.
Nakonec ji poslali do neocnice na psychiatrické pozorování. Tam ji totálně utlumili a postupně, podobně jako elektrikáři, ji zapojovali jeden obvod po druhém. Pomohlo to. A to je jeden případ z mnoha, kdy nezpracované duchovní praktiky zachraňovala klasická medicína.
Nejsem proti tomu žít bez prášků, snažitg se o alternativy, ale cituji "doufam, ze se psychiytrie zalozena na medikamentech zhrouti jako domecek z karet co nejdrive" je podle mne blbost, a nebudu vytvářet ekvivalentní výzvy na adresu autorky věty.. aby si uvědomila svou hloupost. Nemám to totiž zapotřebí.