• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    rozbalit záhlaví
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    GOG23: ha, a co je Prava informace? :)
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    GOG23: Nicméně je pravda, že na tom Bendovi asi něco bude. Určitě nějakou tou transformací taky prošel. Úplně to z něj vyzařuje.

Například jsem zkoušel pracovat s jeho léčivou mandalou a vskutku....po 20 minutách plného soustředění se mé malé péro stává větším a větším. Funguje!

GOG23
    GOG23 --- ---
    DARUMA: právě že nebyl, vítejte v budoucnosti dezinformací :-))
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    DARUMA: Mozna ne... Treba se nam snazi neco naznacit? Navest ke svemu uciteli? Kdo vi....
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    VEROUNKA: Já pevně doufám, že ten link na Bendovo stránky byl od Monkoka jen nejapný žert. ;-)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    MONKOK: Je zajimavy vedet co ctes za veci....
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    KOMATSU: Mno ne moc dobre... Asi mimo skupiny "psychonautu" skoro vubec nebo jen nejaky derivat. Cisty se da sehnat jen s velice dobrymi konexemi:(
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MONKOK: hm, zajimava sbirka :)

co si myslite o vesmirnych lidech?
    a co si myslite o tom, ze cechy maji mit udajne vyraznou roli pri spiritualni evoluci cloveka?
    KOMATSU
    KOMATSU --- ---
    ARIAEL: ehm.. kde se da sehnat DMT? :)
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    tohle je skvelej pruvodce pri te nasi transformaci
    http://www.vesmirni-lide.cz/knihy/posl_usv.htm
    a tohle taky
    http://www.youtube.com/user/rysa5
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    _JOAN_: a bez tech hub?:)
    MARISH
    MARISH --- ---
    KOKES: jj, byla jsem ráda, že jsem na to přepla :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    nedívali jste se teď na CT2: Věčný svit neposkvrněné mysli? Pěkná paralela na kontinuitu životů..
    OMI
    OMI --- ---
    ...jo, to bych si taky dal líbit... už pár let jsem si nenašel čas vypnout ten tranzistorák v lebeni a zaposlouchat se do ticha pod lebkou. Každej po nmě chce tu svoji libru masa a já vůl takhle šidím vlasatní život... Ach, stydno mi, stydno...
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    tak taková malá synchronicita - chvilku po tom, co sme si tu psali se mi ozval kamarád, že se pořádá privátní akcička kdesi hluboko v lese, jen pro známé(na tekknu jsem tak jednou za rok) ;-) tak sem si řek, asi jedu
    taky jsem se rozhod, že i ty houby využiju. A musim říct, že bylo fajn koupat se v oceánu energie, mysl osvobozená, takže Šakti nic nebránilo téct celou strukturou mé bytosti...v harmonii, jednotě, celistvosti...v tom veselém loutkovém divadle :-))
    takže systémy, šiřte tuhle svatou, spirálovou energii, je to mise! ;-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    YMLADRIS: nj, možná by to chtělo zase někdy vyzkoušet .)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    PALEONTOLOG: asociuje mi to salvej, ktera lidi taky muze brutalne odpalit ale i neudelat vubec nic. O presnem mechanismu ucinku substanci vime zatim hafo malo...

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ARIAEL: myslím, že jsem měl zkušeného dávkovače, i ta látka byla v pořádku , stejná substance na které si ulítlo mnoho lidí.. já mám svou úvahu na to, moc "ve těle" nejsem, takže mě to nemělo kam švihnout..

v podstatě moje transformace vedomi spočívá v návratu do těla.. halušky mno
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    PALEONTOLOG: mozna spinava ci nekvalitni latka... A davka musi byt velice presna...
    jj vznika tam velice rychle "imunita"....
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    YMLADRIS: jj ja ted mam totez v planu udelat v praze, ale tak pro 10 lidi max... (alespon pro zacatek)... A Asi mene drog a vice samanskych zvuku :)
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    ARIAEL: jojo, tyhle věci musí být nevyhnutelně uzavřenou záležitostí, jinak nic moc neni možné...což jde vlastně tak trochu proti filozofii těch párty
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam