• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MONKOK: musim rict, ze me samotnou zatim hodne prekvapuje, jak je tahle technika funkcni (samozrejme jiste jako spousta dalsich, ale ja jsem v tomhle smeru novackem, protoze jsem dosud pouzivala jine pristupy). zase nekdy neco bude urcite, tak dam vedet :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: nevyznelo :) skutecne je to takovyhle clovek, co ma problem s moci? chm, to je skoda... koukala jsem, ze poradaji i ruzne vypravy po silnych mistech v cechach :) nebyls s nim nekdy nekde?
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    ARIAEL: :)) to je ale tvuj nazor. ja o zadnejch zenovejch mistrech nic nevim, natoz nejaky ktery mlatej lidi.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    MONKOK: tvuj nazor ze to ze zenovy mistri mlatili sve zaky tak meli veliky problem se svymi emocemi a nemohli dosahnout osviceni. Zkus si precist sve 4 posledni posty.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: Festak :) A metro si zkus taky:) Ja vim ze didzejky vstavaji az navecer, ale jako trenink je to dobry:)
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    VEROUNKA: no to zni dost dobre, to me mrzi ze jsem to prosvih. dik za info.
    ARIAEL: promin, co je tema?
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: nedotkla, to tak vyznelo? Tak to se omlouvam....
    Venuje se ruznym vecem dost dlouho. Par let uz jsem ho nevidel protoze tehdy byl na muj vkus moc zahledeny do moci a touhy po nadvlade nad okolim... Ale je dost mozny ze uz se toho zbavil.
    Koneckoncu ted me cca 3 tydny zpet nekdo tahal k nemu a Pugacnikum tak jsem premyslel ze tam zajdu.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: metrem nejezdim, co myslis zkusit na vlastni kuzi? ten festak? :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: sorry, nepsal jsi, ze osobne :))) tak jestli jsem se te nejak dotkla :D

no to je pro me zajimava osobnost, podle toho, co jsem o nem cetla na webu... jak dlouho se venuje geomantii?
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: doporucuju nejdriv zkusit na vlastni kuzi :)))) Je to lepsi nez ranni metro plny nasranych lidi :)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    MONKOK: neutikej od tematu zbabelce :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: :) tak ale z tohohle pohledu vzato to takhle asi delame vsichni, ne? :)) nekdo to ma sice ruznorodejsi, nekdo monotonnejsi, ale dala by se tak prece nazvat asi jakakoliv cinnost lidska potom, jenom jako "vykryti", ne?

a imho ja si myslim, ze setkavani, vubec jako "spolecenskost" lidi je fakt dulezita... minimalne stejne jako schopnost byt sam se sebou...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: no vzdyt rikam ze osobne... holt davam prednost se znat s lidma primo nez lezt na festivaly nakupu amuletu "jak ulovit chlapa" :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MONKOK: jmenovalo se to oficialne "zasveceni do fialoveho plamene mistra st. germaina" a bylo to zasveceni do lecebne techniky fialoveho plamene spojene s meditaci. ale predtim bylo neco jako "volna diskuze", a bylo to v tom centru cesta v ulici na belidle v praze :)

jinak uvazovala jsem i o tom jit na nejaky sraz lidi z nove zeme, ale jsem tam teprve nejaky tri mesice nebo tak nejak a behem te doby se - svete div se - zadny nekonal. ted snad maji mit nejaky tyden v borovici v ceskem raji...
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    ARIAEL: nebudu muset, osviceni je jen pro ty co si ho prejou.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    imo je to celkem jedno, na teku i v cajovne lze potkat lidi, kteri na tek ci do cajovny "odchazi", protoze nechteji/nemuzou byt sami se sebou, se svym vsednim dnem u kopirky, se svymi vztahy s lidma atd. Tak si odejdou do nejakeho snu, jedni to barvi "pyca rychta woe" a druzi "duchovno"

to je kazdyho v podstate vec, jak se snazi vykryt zivot. Jak by rekl muj kamarad
    "I get shit faced drunk how do you handle stress?"
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: ju a znas ho osobne? :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: hmm... tak to ja nemuzu rict, protoze jsem na zadnym nebyla :))) spis myslim, ze mi neco zajimavyho muze uniknout... timhle zpusobem... ale zase si nemyslim, ze je to vylozene kvuli tomu potreba na takovyhle festivaly jezdit, tech cest je vic, a kdyz nekdo chce, tak si k tomu asi dojde jinudy...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    MONKOK: no v tom pripade budes muset jit nejdriv osvitit ty zenovy mistry kteri mlatili sve zaky... Chudaci ani nevedeli ze maji tolik problemu:)
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    ARIAEL: to souvisi, bojis se imho hodne kdyz mas chut nekoho mlatit.
    VEROUNKA: ok, ja se snazil zjisit co to bylo za akci, za diskuzi, kdyz to nebyl sraz novy zeme. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam