• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: no tyjo, ja tohle asi nejak moc neresim... ja delam teda to, co me bavi, a celkem moc nepremyslim nad tim, proc me to bavi...

ale jako predstava serialu o dilech se mi libi :D
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    VEROUNKA: zatim to beru tak, ze cokoliv muzes delat bud tak aby ses tim oblbovala nebo naopak aby ses tim zaostrovala, tj. ze neni vsechno jen vykryvani...

ale nebudu se moc divit jestli za par dalsich dilu zjistim ze fakt v tom ale zadnej rozdil neni, jo ;-)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: :))) no, tak to je ale docela dost politovanihodny pribeh, neni? :)

veskera, naprosto jakakoliv cinnost, kterou clovek tady na ty zemi dela (teda pokud to nahodou neni nic, coz nevim, co je, treba zenova meditace? nevim :) ), je tedy bohapuste vykryvani. nebylo by teda lepsi rovnou se jit picnout? :D
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    VEROUNKA: rekla bych ze etapy jsou

1) rodice te nauci vykryvat (delat cinnosti ktere ti zaplni vedomi abys nemusela si neco uvedomovat)
    2) jsi master vykryvac a vsimnes si co vlastne delas
    3) sere te jak furt vykryvas nutkave, ze jsi v tom vlastne namotana, letavec a tak
    4) snazis se osvobodit
    5) vyrabis tim dalsi a dalsi vykryvani
    6) ze zahadne bozi milosti to brejknes a neuroza o par zavitu povoli...
    7) uzivas si svobodu nemuset "delat" vubec nic a nemuset "chodit" nikam
    8) ... ta tvorivost ktera generovala ruzne zpusoby vykryvani tady ale porad je a vali dal... takze delas spoustu veci a chodis vsude a jsi spolecenska a nespolecenska a whatever ale tentokrat uz to neni nastroj k necemu; nebo prinejmensim ne k "chraneni se pred--"
    9) ...
    10) ...

dalsi dily sitcomu zatim neznam, ...

a je mozny ze ruzny lidi to maji uplne jinak; plus ten brejk z bodu 6 neni jednorazovy ale spis kontinualni stale se cyklicky s pretrzkami prohlubujici

zajimalo by mne jak to mate vy, uplne jiny lidi.
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    VEROUNKA: jee to je super diik :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    je to krasne, protoze to je ocisteni, sladeni s bozim zamerem :) vis, jako ze nemusis zkoumat, co je mimo tenhle zamer, a vycisti se to samo... funguje na cloveka, na situaci, na planetu... krasny fakt :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MONKOK: nicmene ona nas do toho zasvecovala, ze jsme jako impuls dostali energii zprostredkovanou skrz ni, tak nevim, jestli bez toho to je svoji silou to samy, ale urcite to bude fungovat taky :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    tady http://jitro.bloger.cz/Meditace/PRACE-S-FIALOVYM-PLAMENEM

ale rikala, ze to prekladala, a mela k tomu par poznamek, co se ji na tom nelibilo, ale nic moc extra vyraznyho myslim...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MONKOK: ona to ma myslim primo na tom jitro.bloger.cz ...
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    VEROUNKA: super, dik :) a klidne kdybys mela chut tak muzes tu techniku strucne popsat. ja to zkusim najit nekde na netu. :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: hehe, ja metro fakt neeeemam rada :))) horsi uz je snad jenom jet autem ;)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MONKOK: musim rict, ze me samotnou zatim hodne prekvapuje, jak je tahle technika funkcni (samozrejme jiste jako spousta dalsich, ale ja jsem v tomhle smeru novackem, protoze jsem dosud pouzivala jine pristupy). zase nekdy neco bude urcite, tak dam vedet :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: nevyznelo :) skutecne je to takovyhle clovek, co ma problem s moci? chm, to je skoda... koukala jsem, ze poradaji i ruzne vypravy po silnych mistech v cechach :) nebyls s nim nekdy nekde?
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    ARIAEL: :)) to je ale tvuj nazor. ja o zadnejch zenovejch mistrech nic nevim, natoz nejaky ktery mlatej lidi.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    MONKOK: tvuj nazor ze to ze zenovy mistri mlatili sve zaky tak meli veliky problem se svymi emocemi a nemohli dosahnout osviceni. Zkus si precist sve 4 posledni posty.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: Festak :) A metro si zkus taky:) Ja vim ze didzejky vstavaji az navecer, ale jako trenink je to dobry:)
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    VEROUNKA: no to zni dost dobre, to me mrzi ze jsem to prosvih. dik za info.
    ARIAEL: promin, co je tema?
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: nedotkla, to tak vyznelo? Tak to se omlouvam....
    Venuje se ruznym vecem dost dlouho. Par let uz jsem ho nevidel protoze tehdy byl na muj vkus moc zahledeny do moci a touhy po nadvlade nad okolim... Ale je dost mozny ze uz se toho zbavil.
    Koneckoncu ted me cca 3 tydny zpet nekdo tahal k nemu a Pugacnikum tak jsem premyslel ze tam zajdu.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: metrem nejezdim, co myslis zkusit na vlastni kuzi? ten festak? :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: sorry, nepsal jsi, ze osobne :))) tak jestli jsem se te nejak dotkla :D

no to je pro me zajimava osobnost, podle toho, co jsem o nem cetla na webu... jak dlouho se venuje geomantii?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam