• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    YMLADRIS: já bych s tebou tak úplně nesouhlasil, k bodu jedna bych řekl to, že lidi sou normálně rozpolcení a z palety toho, co by mohli prožívat, prožívají jenom malinkej kousíček, kousky duše se jim často ztrácí někde v prdeli a teda nejsou tady a teď, vězí někde.. v hajzlu a komplementarita je teda taky nulová;
    k bodu dva bych ti řekl asi tolik, že ne vždycky víš, co si volíš - do čeho jdeš;
    a k tomu třetímu bodu.. bych si troufnul říct že je to jen slovní hříčka.. protože zastavené energetické proudy (roky zastavené energetické pr.) se moc spontánně nechovají..
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    GRAMEC: ted zrovna minim to, ze at reknes cokoliv co by mohlo/melo byt, tak ono uz to je, akorat treba tak jako vtipne schovany... treba:

1. zit tady a ted = no ale ono se fakt neda zit jinde nez tady a jindy nez ted tomu se neda vyhnout! :-D

2. delat si co chci = no ale kazdej si dela uplne presne co chce, vzdycky je moznost volby a vzdycky si volime co chceme ;-)

3. byt spontanni = kdyz to clovek promysli do konce, tak NEJDE NEBYT spontanni ;-D
    protoze, dejme tomu ze je ve mne nejakej proces kterej "blokuje" "spontaneitu": co to je ale za proces? neco co samo spontanne porad bezi a blokuje!! tj. zase se to chova spontanne ;-)

atd. ... jako ze dyz mystik vali ty svoje kecy 'neni kam jit' tak to vypada ze ma mozna fakt pravdu v plnem rozsahu a to mi pripada opravdu vtipny ;)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    VEROUNKA: jo je to nekonecny... slast... ;)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KOKES: i ja :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    VEROUNKA: je, a ja jsem za nej vdecny:-)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KOKES: nojo tak nikdo nerika, ze buh nema smysl pro humor :) ale je to velmi shovivavy humor :D
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: tak aspon mas porad co objevovat, ne? .) a kdyz ne, tak si urcite neco k objeveni vymyslis, zejo? :D
    KOKES
    KOKES --- ---
    YMLADRIS: :ja jsem sveho casu resil, jak vse ve svete zapada logicky a krasne do sebe, ze v tom musi byt nejaky smysl, buh, nebo stvoritel.. bohuzel, mame ke zkoumani jen tento svet a kdyby v nem vse nezapadalo o sebe, tak neni a nejsme ani my, abychom se mohli obdivovat.. trosku ironie, ze?:-)
    [asi jsemkrapet odbocil, ale zarizenej je fakt vtipne, ouhlasim:-)]
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    VEROUNKA: 1. jo poslednich par mesicu dokonce vedome

2. a bylo to tak vzdycky ale neuvedomovala jsem si plne, ze stavy sveho vedomi si delam sama a to zejmena proto, ze to tak chci... myslela jsem si ze zivot "se mi deje" a rozhodne bych to neoznacila za "uzivat si" ... ale jsem zjevne masochistka jako mnoho dalsich lidi

kazdopadne to jak je svet zarizenej je fakt vtipny!
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: no takze si ale taky vlastne uzivas to, co chces, nebo se pletu? :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: :)))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: no, nevim, jestli uplne rozumim vsemu, co pises :) ale ta volna priroda me zaujala :) tedy skutecne volnou nemam na mysli, to uz ani nejde, ale i tak. byl by to super experiment, kdybychom se vsichni pozorovali ve "volne" prirode nejakou ale opravdu poradne hodne dlouhou dobu... no... treba se dockame? ;)))
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    VEROUNKA: ad slozitejsi - jasne, mit to vobycejny by byla pro mne primo nocni mura!! ;-)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    VEROUNKA: ad nuda - z vlastni zkusenosti nemuzu poslouzit, ... ja mam natolik uzkostnou osobnost, ze kdykoliv se mi vyprazdnila mysl, tak naskocily spis nejake psycha nebo tak. Ale teoreticky to asi lze zaradit proste pod nejakou touhu po nejakem vzruseni, ta nuda... cili ano, zase odchazeni od toho, co je...

jestli to mas jednoduchy, tezko rict, musela bych te videt ve volne prirode ;). To ze nektere veci "neresis" a citis se pohodlne je urcite fajn ale stejne tak muzes byt namotana v nejakych smyckach zakernejsich kterych sis jeste nevsimla.
    Ale ono ani to 'totalni osvobozeni' neni zadna nezpochybnitelna hodnota, kdyz je ti fajn tak jak jsi tak hura...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: hele ale ty to budes mit fakt asi trochu slozitejsi vid :) (ted to jako vazne ale nemyslim vubec ve zlem!! :))) )
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _JOAN_: jidlo neni utek, jidlo je ritual :DDD
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: hm, to je hodne zajimave, co pises... ja si obcas totiz myslim, ze to mam proti ostatnim strasne jednoduchy, ale nevim porad vlastne proc, a to, co pises s tou manipulaci se sebou a svetem, to by mohlo byt k tomuhle "memu" tematu... jako vysvetleni...

je fakt, ze jsem casto premyslela nad tim, kdyz mi nekdo rikal, ze se nudi, co to vlastne znamena, to s tim asi taky bude souviset... nebo ne?
    KOKES
    KOKES --- ---
    aha, tak sorry:-) jestli teda mluvime o stejne veci, tak je to spis stav, kdy vis, takze na nic neskaces..ale jestli je to dualni, nebo ne, nevim, nezkoumam to..
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    KOKES: no pro mne to dualni je, ja mluvim o svem prozivani/o svem zazitku. K tvemu stavu/prozivani nemuzu nic rict... pokud to nemas dualni, congrats, good for you, autority povazuju nedualitu za prinos, takze si to uzij!

hlavne chci mit "jistotu", chci aby se to manifestovalo NEPRUSTRRELNE, nechci skocit na nejake new-age vytripovane vize, vis jak, oblbnout se je snadny ;)
    KOKES
    KOKES --- ---
    YMLADRIS: eh, asi se to tezko vyjadruje..ja myslim, ze to dualni neni.. nemas jen snahu vsechno popsat?
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    LOOK: asi to cely vybuchne a zacne znovu ;-) [ pricemz nektere teorie pravi ze se tak jiz stalo ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam