• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KALIPH: ja? :)

ty napadas me, zacal jsi jako prvni. ze zdvorilosti mi vlastni ti odpovidam. nic vic.
    pritom samozrejme doufam, ze pokud mas k veci takovyto postoj, odejdes hrde sam, jelikoz to tu pro tebe tedy evidentne nema zadny vyznam :)

Ok?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KALIPH: ano, ale to jsem si ja nevymyslela, ze to takto bude :))) takze to sotva muze byt neco, co bys oznacil za moji teorii :D
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    VEROUNKA: Tak si ty lidi už konečně vyber a dej nám všem ostatním pokoj.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KALIPH: tak o me prosim nemluv. jednouche...
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    VEROUNKA: Žádná teorie. Píšeš, že z vlků se transformací stanou ne-vlci, jinak to tu dopadne jako na Atlantidě. Já tě pozorně čtu a nebudu na tvoje lži a kritiku všech ostatních mlčet.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    VEROUNKA: Vidíš? Říkáš, že víš, co mohu a nemohu. Mýlíš se.

A mluvím o Tobě, taky se zdaleka nejvíc ze všech vybarvuješ.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MKAA: ano, jiste, budu rada za kazdy prispevek (bez odsuzovani, posuzovani, teoretizovani typu "JA VIM", sebestredne kritiky, atd. - jak je uvedeno nize) stejne tak budou jiste radi i mnozi ostatni, kteri sem zatim nechodi prave z toho duvodu, ze ze se zde jenom plane kritizuje a jeden napada druheho (alespon tak soudim podle hafo mailu, ktere mi prisly do posty... )

chce to tady ale podle me ted aspon nejaky cas na uklidnenou...
    MKAA
    MKAA --- ---
    kristova leta :)))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: asi jsem tedy nazev pochopila jinak... citila jsem to jako moznost sdilet zazitky transformace z me cesty se zazitky a zkusenostmi od lidi, jejichz cesta je jina.. nebo podobna... ta podstata se ovsem nemeni.... vsichni jsme jedno...

rada bych zda prispivala, ale opravdu netusim, zda tedy mohu, jelikoz neznam tve pocity a to cos popsala je obecny popis nas vsech.. takze s tim mohu souhlasit.ale neni to nic noveho.... a jak sama pises.. kazdy jsme jiny.. tedy i cesty budopu rozdilne a to by sis tu pak mohla psat pouze sama se sebou...

je to tedy zde o sdileny pocitu nebo ne?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KALIPH: ne, nikoli. ja jsem se takto nerozhodla.
    to, ze tak cinim v tomto auditku, je aktualni reseni situace tohoto auditka.

kaliph - mluv o sobe, nikoli o me. nemuzes nikomu druhemu rict: "ty ses rozhodl". nikdy. nejenom me, ale ani nikomu jinemu. nikdy to nemuzes vedet.

mluvim takto zde napriklad ja o tobe?

moje predstava o bohu je napriklad takova, ze jakakoli predstava o bohu mi pripada jako rouhani. nevim tedy, kam se tam vsunes s tou svoji teorii.

takze dost te teorie uz zde prosim :))) jeste JEDNOU dekuji :)

ME nikdo netransformuje. a ty s aerialem uz rozhodne ne :DDDDD to me opravdu pobavilo. bohove :))) s velmi malymi b :D

ano, ja chci, aby sem chodili jenom urciti lide, viz mnoho prispevku nize. tobe muze byt uplne jedno, jestli to chci nebo nechci, a proc to chci nebo nechci. me je taky uplne jedno, co ty chces a nechces. je to tvuj zivot. ok?

toto je respekt.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    VEROUNKA: kolik ti je let?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: jinak je naprosto samozrejme, ze toto je ring, v nemz muze rust kazdy, vcetne me. stejne tak jako i jinde...

ja napriklad z toho vnimam pro sebe jako podstatne to, ze poznavam soucasny stav sveta. vsimam si, jaky problem vzajemna komunikace v soucasne dobe je.

ale opravdu uz bych rada prestala hodnotit me :))) (prestoze to patrne mnozi mate zapotrebi, i kdyz netusim proc, protoze se ve vasich zivotech nerypu).

dekuji jeste jednou :)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    VEROUNKA: Transformaci je možné podstoupit nejedním způsobem. Ty ses na to rozhodla jít tak, že budeš odmítat vše, co se ti nelíbí (= neodpovídá představě o Bohu, kterou v duši chováš.) V tom případě si budeš notovat jen s těmi, kteří se vejdou do "uzounkého schématu" Boží čistoty ... A chtít po mě (nebo po Ariealovi), který jsem ze stejného Boha jako ty, aby jsme tě přestali transformovat, jak si Bůh přeje.. protože TY NECHCEŠ a šli jinam. To nemůžeš vyžadovat, musíš banovat.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: no, mysli si opravdu co chces :DDD

ja ti nerikam, v cem si myslim, ze je zamer a duvod eventuelnich tvych auditek. vidis to? uvedomujes si ten rozdil? vnimas z toho neco? svita jiz? :)

interpretujes, co JA. opet je to tu zde. :)
    nevim, k cemu to potrebujes. ja nic takoveho zapotrebi nemam, tudiz nezkoumam, proc delas ty veci, ktere delas, k cemu ti jsou atd. je to jasne?
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA:
    ok,zacala jsi psat o božim zameru,tak se na to trochu podivame.
    je evidentni,ze ze sily tveho vyssiho(boziho)zameru vzniklo toto auditko,tva osobnost to interpretovala jako-budeme si tady povidat a sdilet zazitky pri transformacnim procesu.
    je ale zrejme a je to zrejme cimdaltim vic,ze hlavni ucel tohoto auditka je v tvem rozvoji,jde o tvuj kvantovy skok,v kterem ti braní jistý chybějíci kamen v tve mozajce poznani a hodne lidi,kteri ti pisi to bud vidi vedome a nebo to minimalne vnitrne tusi,jsou nastrojem tohoto vyssiho zameru v kooperaci se svym zamerem rozvoje.tva obrana ti nedovoluje tento kamen zatim uvidet,lec stejne se to blizi.
    kde zacina transformace vedomi?kde zacina trnasformace celeho sveta?kde konci já a zacina vsezahrnujici existence?prisel tvuj cas a je to dobre.mas volbu to nyni vyuzit a nebo pockat na dalsi dvere.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    LOOK: no, trochu to asi bude ono, jo vlastne asi jo, protoze prave tech 100+ vznika tim vzajemnym "osocovanim" (byt treba opravdu i mirumilovnym) - typu: "ne, ty mas pravdu", "ne, ty nemas pravdu"

takze asi tak nejak no...

a take chci, aby tohle konecne prestalo byt auditko o me. pokud me nekdo nechape, a moje postoje, ja nikoho nutit k jejich pochopeni nechci. takze veskera diskuze, ktera se kolem tohohle toci, je bezpredmetna.

uz se opravdu tesim na to, az tu bude chvili klid a pak snad sem budou opravdu chodit jenom ti, ktere zajima to SDILENI, nikoli ROZDELOVANI...
    LOOK
    LOOK --- ---
    VEROUNKA: mozna uz chapu, tobe nejde o klasickou diskuzi, ale o sdileni (bez kritiky). neco jako nektere zdejsi kluby s obrazky, kde je zakazano kecat a hodnotit, protoze lidi zajimaj hlavne ty obrazky :) coz naprosto chapu, kdyz vidim 10 new v nejakem takovem klubu a pak to jsou jen kecy, tak me to trosku namichne :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KALIPH: ano, a ja znam z tohoto zameru to, co mi buh dava poznat. to s dovolenim vim.

ty to u sebe jiste vis take. pokud ne, tak se to jednou dozvis...

buh je ve vsem, ale buh je ten, s jehoz velmi laskavym svolenim se transformuje. vi tedy jiste dobre, proc to transformuje. ok? :)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    VEROUNKA: Ne ne, děvče. To nemůžeš posoudit ani sama u sebe, záměr, který s Tebou má, zná jen Bůh. A ty se všemožně snažíš odrážet vše, co k tobě (od Něj!!) přichází. Co navenek praktikuješ snad ani není duchovní cesta, ale zrůdný idealismus. Bůh je vše ve všem. I vlci, i dualita, to všechno je jednota. A jednou to poznáš. A odmlčíš se, ale tyhle časy na nyxu a tvoje omyly zpátky nevezmeš.

Dělej, co ty chceš, ať je cele zákon. Láska je zákon, láska pod vůlí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam