MKAA: a jeste mala poznamka - "nelibi se ti na ostatnich" - toto je mimo muj vlastni pocitovy system.
me se nic na ostatnich nelibi nebo libi... me je jedno, co ariael dela nebo nedela, je to jeho zivot, a on je na sve ceste, a je to tak jedine spravne. dela prave to, co ke svemu zivotu a ke svemu vyvoji duchovnimu potrebuje. vsechno je to v nejlepsim poradku.
jeho cesta je vsak jina, nez ta moje, a ja bych jenom chtela, aby si tedy sve zazitky odzival jinde, nez v tomto auditku, ktere je prioritne pro ty, jejichz cesty kamsi jaksi dospely, a jelikoz je to z hlediska lidkse historie v takhle kolektivnim meritku dosud nebyvaly stav, tim padem novy, abychom si o tom vymenovaly sve poznatky, protoze je to pro nas nove, a mnohe nas pri tom muze zaskocit (treba, treba taky ne). proste aby pro tyto lidi tu byl nejaky prostor.
takze dekuji za to, ze to akceptujete. pokud nikoli, nenutim vas zde prece vubec setrvavat. nebudu si proto myslet, ze jste spatni nebo cokoliv jineho, k tomu me opravdu nic nedonuti, ani "ostra kritika", ani nepochopeni, posmivani, nic... neco takoveho mi neni vlastni.... bohuzel (chapu, ze pro nekoho je to tezko pochopitelne, ale je to tak. ja se proste nemuzu zmenit jenom kvuli tomu, ze nekdo jiny rozlisuje spatne a dobre, a taky ani nechci :) mam svobodnou vuli, takze na tom mam plne pravo :D)