• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    VEROUNKA: Ne ne, děvče. To nemůžeš posoudit ani sama u sebe, záměr, který s Tebou má, zná jen Bůh. A ty se všemožně snažíš odrážet vše, co k tobě (od Něj!!) přichází. Co navenek praktikuješ snad ani není duchovní cesta, ale zrůdný idealismus. Bůh je vše ve všem. I vlci, i dualita, to všechno je jednota. A jednou to poznáš. A odmlčíš se, ale tyhle časy na nyxu a tvoje omyly zpátky nevezmeš.

Dělej, co ty chceš, ať je cele zákon. Láska je zákon, láska pod vůlí.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: ja po pravde receno nevim presne, proc je "potreba transformovat" :))) je to tak v poradku, v souladu s nejvyssi vuli, takze nezkoumam, proc se to deje. samozrejme na to nejaky nazor mam, ale nemyslim si, ze je dulezity...

nikdo nikam nevstupuje, to je samozrejme pravda, protoze vsechno se transformuje. vlci se tedy pretransformuji v beranka (pokud tedy ne-vlk v tobe vyvolava dojem nasledne ne-existence, souhlasim, asi jsem to spatne napsala).

nikoliv jedine, co je potreba zmenit (nevim az tak uplne, co je potreba a co ne, pokud se to tyka treba cele planety, to bych byla vsevedoucim bohem, a to nejsem), ale jedine, co LZE zmenit, je sam sebe... samozrejme ze vlky nikdo zvenku nemeni, o tom tu prece nebyla rec :) psala jsem, ze se vlci stanou ne-vlkem (dobra tedy budiz nikoli ne-vlkem a ne beranekm). ne, ze se tak stane tehdy, kdyz je nekdo zvenci zmeni. samozrejme ze se jimi stanou sami od sebe, pochopitelne. jinak to prece ani neni mozne :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KALIPH: chci pro sebe jenom to, co je v souladu s Bozim zamerem. to bohuzel ty nemuzes posoudit u kohokoliv jineho, nez sam u sebe... cili nemuzes vedet, zda ja neco oddaluji nebo ne...

stejne tak ja nemuzu totez vedet u tebe, pokud budes chtit... treba jet valcit do iraku... ci cokoliv jineho... co bych ja udelat ne-chtela.

je to jasne?
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: pokud by se vlci stali nevlky a stiny nestiny-prestanou existovat a cilem transformace at uz na osobnim ci kolektivnim meritku neni prestat existovat,kdy by to tak bylo,tak neni potreba neco transformovat.
    k atlantide a lemurii se nebudu vyjadrovat,jsou to zbytecne informace,my zejeme tady a ted.
    jeste k tem vlkum-oni tam nevstoupi,oni tam uz totiz jsou,stejne jako vsechno ostatni,jak jsi psala vse je dobre jake je,jedine co je potreba zmenit je sebe sama,potom se zmeni tvuj pohled na ne a ty je rozpoznas jako "nevlky".musi to prijit z tebe ne zvenku
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    VEROUNKA: Právě to tvoje "já chci to" versus "tohle nechci" je jádrem sobectví a pochybení na Cestě. Oddaluješ své mysli to, co již má vědomí (máš ve vědomí).
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    a take jsem uz psala o tech stupnich... cili postupny vyvoj... aby bylo jasno. neni to samozrejme okamzity raj na zemi, jak zname z jehovistickych obrazku :DD
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: nene, vsichni vlci a vsechny stiny se nejprve stanou nevlkem a nestinem. teprve pak vstoupi i oni do tohoto sveta. jak jsem jiz psala, nemusi to probehnout v te "stavajici" inkarnaci.

pokud by to tak totiz nebylo, dopadlo by to stejne jako s atlantidou.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MKAA: a jeste mala poznamka - "nelibi se ti na ostatnich" - toto je mimo muj vlastni pocitovy system.

me se nic na ostatnich nelibi nebo libi... me je jedno, co ariael dela nebo nedela, je to jeho zivot, a on je na sve ceste, a je to tak jedine spravne. dela prave to, co ke svemu zivotu a ke svemu vyvoji duchovnimu potrebuje. vsechno je to v nejlepsim poradku.

jeho cesta je vsak jina, nez ta moje, a ja bych jenom chtela, aby si tedy sve zazitky odzival jinde, nez v tomto auditku, ktere je prioritne pro ty, jejichz cesty kamsi jaksi dospely, a jelikoz je to z hlediska lidkse historie v takhle kolektivnim meritku dosud nebyvaly stav, tim padem novy, abychom si o tom vymenovaly sve poznatky, protoze je to pro nas nove, a mnohe nas pri tom muze zaskocit (treba, treba taky ne). proste aby pro tyto lidi tu byl nejaky prostor.

takze dekuji za to, ze to akceptujete. pokud nikoli, nenutim vas zde prece vubec setrvavat. nebudu si proto myslet, ze jste spatni nebo cokoliv jineho, k tomu me opravdu nic nedonuti, ani "ostra kritika", ani nepochopeni, posmivani, nic... neco takoveho mi neni vlastni.... bohuzel (chapu, ze pro nekoho je to tezko pochopitelne, ale je to tak. ja se proste nemuzu zmenit jenom kvuli tomu, ze nekdo jiny rozlisuje spatne a dobre, a taky ani nechci :) mam svobodnou vuli, takze na tom mam plne pravo :D)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA:
    tim chces rist ze v lese nema vlk sve misto a ze v novem svete vlci nebudou?vlci sem patri stejne jako ovce,leadri stejne jako luzři,hodnoceni a rozlisovani sejne jako nedualni pohled.
    nevidis ten paradox?
    mluvis o novem svete,vyssi vibraci,nedualnim zivote ale chces tam jit bez stinu,bez vlku a to je zakladni omyl celyho newage,respektive nekterych interpretaci.jednota jde objevit skrze naproste prijeti duality ne vymezeni se jednim smerem,potom kdyz prekrocis urcity bod,tak nezmizi "spatne veci"vlci,kritika ani treba vrazi,ale zmeni se tve vnimani techto jevu,jejich hodnota je potom nekde jinde a vsechny jevy se dostavaji na stejnou uroven.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KALIPH: i kdybych mel celou moudrost sveta, a lasky bych nemel...

jj :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MKAA: jj, to uz mi vycital ariael, ze nevi, co je muj nazor, a take ze sem nevkladam zadne zazitky :)

vsak taky doufam, ze az tu prestaneme rozbirat z meho hlediska technicke zalezitosti - zda kritika ano ci ne, a take moji konkretni osobu, na niz se vsichni z nejakeho zvlastniho duvodu zamerujete :))) - zustanou zde jenom ti, s nimiz si budeme vzajemne vymenovat sve zazitky :)

jinak k temto "postojim" me privedla ve zkratce receno moje dosavadni 33leta cesta, na niz se toho v ceste timto smerem udalo opravdu strasne moc, uz od raneho detstvi pocitaje. kdybych to mela cele vyjmenovat, byl by to opravdu hodne dlouhy seznam ruznych zazitku, v jejichz prvopocatku bylo to, proc jsem se vubec narodila do podminek, v nichz jsem vyrostla, do teto zeme, atd.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    VEROUNKA: Co je poznání bez laskavosti? Nevědomost.
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: jak to tak ctu, skoro mi to prijde jako prave zrcadleni neceho co mas v sobe a nelibi se ti na ostatnich.....
    porad cekam na nejake zazitky a zatim narazim na stale dokola se tocici debatu o tvem pristupu ke "kritice"
    Muzes mi tedy napsat treba zazitek ketery te k takovemu postoji privedl? zajimalo by me to.....uz vzhledem ke zmenam ktere zazivam...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KALIPH: jj, vystizne jsi to napsal, souhlasim. tech "vyssich" urovni je ovsem vice nez jedna, neexistuje jenom zeme, a to "vyse". takze ty prechodove faze - vcetne pro planetu zemi - jsou prave to, co nas ceka :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    neni to nic, k cemu nekdo nekoho nuti :))) vzdyt to ani neni mozne, takovou vec neni mozne se "naucit", "odpozorovat", "donutit se k ni".

prave proto v soucasne prechodove fazi neni mozne nic jineho, nez ze tyto dve "skupiny" lidi spolu mohou jen sotva komunikovat. proto je lepe, nejsou-li spolu. vsechno ostatni probehne v nasem case pozdeji, bud jeste v teto, nebo pristi inkarnaci. neni kam spechat :) ale je nutne na sobe pracovat :)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    VEROUNKA: VEROUNKA: Až vyřešíš všechny tyto parciální záležitosti, krom toho, že už budeš na "vyšší úrovni", tak už nebudeš ani živá, nebudeš mít před sebou cestu a ani nebudeš bytost, budeš rozplynutá v Jednotě, úplně jako bys nebyla - a zde na zemi bude život pokračovat, akorát bez Tebe.. Inkarnace JSOU život, a až jich nebude potřeba, bude planeta zřejmě neobyvatelná.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MARSHUS: dogmatem? to neni rozkaz, je to stav, stav mysli. at jiz kolektivni nebo subjektivni. neni to tedy filozofie, ale prozitek. jak muze byt prozitek dogmatem?

stejne tak jako ve spolecnostech prirodnich narodu lide umeli zcela bez vyjimek komunikovat s duchy (pred tim, nez se ustavily funkce specialne pro tuto praci), tak v one spolecnosti, o niz ja hovorim, lide prirozene takovehle veci umi - komunikovat spolu bez posuzovani atd. je to stav, s nimz se narodi (podotykam, ze tomu tak na zemi zatim neni).

to bys take mohl rict, ze je dogmatem to, ze ma clovek dve nohy a dve ruce :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    VEROUNKA: pokud do té vibrace nezahrneš všechny polarity tak neděláš nic jinýho než podporu duality.

zdá se totiž, že zde je ale jiz prekonano (nutnost ucit se chybami, lepsi mit vlka v lese) se stává nezpochybnitelným dogmatem, pevnou věcí která má od světa vibrací zatraceně daleko. budiž, tvoje věc :)

YMLADRIS: jojo je to součástí větší věci, schopnost kritizovat i přijímat kritiku je součástí umění pokory bez které jsou jisté části cesty prostě nepřístupné.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KOLOUSEK: aha, tak on myslel sebe, jako toho gurua :))) no tak to je vtipne :D no to snad nemusim komentovat, co si o tomhle myslim :D
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: nevzdavej se niceho, ceho nechces, samozrejme :)))

(muzu ja s dovolenim k tomu mit ale jiny pristup, ze? :D tenhle "muj" pristup bych rada uplatnovala v tomto auditku, protoze jsou lide, kteri jiz jsou s nim souzneni, a tudiz je pro ne vyuka formou kritiky naprosto zbytecna a nemuze jim nic dat. ok? :) )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam