• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    rozbalit záhlaví
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MKAA: ja osobne si myslim, ze tu na to cas jeste nedozral.

ale klidne se zeptam: atlantida. kdyz uz to tu dnes padlo. co si myslite o ni a o jejim vztahu k dnesku?
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: no tak se zkus treba na neco zeptat ty... treba se to rozjede tim spravnym smerem....
    N_I
    N_I --- ---
    to jsou otazky jak v materske skolce...

majitelka klubu muze ve svem pokojicku delat co chce..ostatni by se meli chovat podle jejiho prani.ostatni mohou jit do jinych diskuzi.

kdo koho prvniho napadl..misto objevu a badani...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: samotnou by me zajimalo, jestli z toho muze vzniknout diskuze, v niz se bude komunikovat, jak jsem popsala, nebo nikoliv :))

jiste, jak jsem psala, je to urcite neco, v cem se ukazuje neco jak pro vas, tak pro me :) to bezesporu :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MKAA: jo takhle, jasne. tak to jo. takze me tu napadlo v tom pripade uz asi hafo lidi, aeriael, kaliph, ja si ta jmena uz ani nepamatuju, ona maji takovych mnoho souhlasek :))) proste - snazi se o to. nebo mozna ani ne, ja nevim, proc to vlatne delaji :)))

me se to ovsem nedotyka. to je taky duvod toho, proc tady furt melu a odpovidam na otazky, protoze chci, aby z toho nakonec vzniklo to, s jakym zamerem jsem do toho vstupovala. kdyby se me to dotykalo osobne, tak uz se tu davno nehadam, na to bych asi nemohla pak mit energii :))
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: me skoro prijde,ze te resi uplne vsichni,co tady jsou ajestli to neni vysledek vyssiho zameru tak uz teda nevim:D
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: a proc si psala kaliphovi,ze te napadl?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    takze nevim, jak mam na tvoji otazku odpovedet. me se proste jenom nelibi, ze se tu furt resim ja a byla bych moc rada, kdyby to uz rypaly prestalo bavit :)

ted hledam, jak se to dela, kdyz se nekomu zakazuje pristup, tak snad na to prijdu :)))
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA:
    VEROUNKA --- --- 13:28:27 25.7.2008 --- 00:03 :: diskuze :: TRANSFORMACE VEDOMI ::
    KALIPH: ja? :)

ty napadas me, zacal jsi jako prvni.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: ale vsiml jsem si,ze ti uz vadili i prispevky v kterych bylo..ja si myslim,ja delam ;)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    me? no me tu myslim zatim nikdo nenapadl...
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: a kdyz mas pocit ze te nekdo napada, jakto ze nejsi natolik na vysi, ze na to proste nebudes reagovat, kdyz uz tedy jsi za tou hranici? (opravdu uprimne me to zajima.. beru jako sdileni zkusenosti)
    me to trochu nehraje s tou pokorou kterou v sobe nosim vuci Bozstvi...(nekonkretizuji Boha , kazdy ho mame preci v sobe)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: vid, taky me to udivuje...

prispevek bez posuzovani je treba ten, ve kterem NENI pritomno: "ty si myslis... ", "ty delas... " ... vkladame tak do ust druhemu cloveku interpretaci, coz nam ale neprislusi.

je to jiste pomerne novy zpusob komunikace, to chapu. ale povazuji za velmi uzitecne se ho naucit :)
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: a ja uz neco takoveho dle tveho pocitu udelala, ze i me to opet pripominas..

napada me ze na debatu bezs kritiky, ktera ti vadi asi nebude Nyx vhodnym mistem.. ono staci se podivat kam koliv jinak a vsude se vzdy najde nekdo kdo nam nesedi....

ale stale jsme svobodni a jedine jak muzes zabranit nekomu vyjadrovat sve nazory (ac kvuli forme nebo z jineho duvodu) je prave ban .... ale i ti, kteri nam nejsou tak blizci mohou byt prinosem... ucime se prece cely zivot... ale jak jsem pochopila, ty citis, ze ti kritika k nicemu nepomuze.. co tedy nyni ti pomaha rust... ?
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    verounka:
    no je minimalne zvlastni,ze vsichni pisi tobe a skoumaji te a polemizuji s tebou.mozna to ma nejaky duvod mozna ne.zalezi asi na tom,co si z toho odneses.
    VEROUNKA:
    ale kdo posoudi,jestli je ten prispevek bez posuzovani?;)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KALIPH: samozrejme. moje prosba muze byt jenom zadosti a ty na ni muzes reflektovat naprosto tak, jak chces... souhlasim.

i ja mohu.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    VEROUNKA: Ty napadáš posledních 150 příspěvků. A ještě spíš urážíš, než napadáš.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    VEROUNKA: Jedna z věcí, kterou ti na sebe prozradím: budu si dělat, co budu chtít, jak to Bůh po mně chce. Tečka.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KALIPH: ja? :)

ty napadas me, zacal jsi jako prvni. ze zdvorilosti mi vlastni ti odpovidam. nic vic.
    pritom samozrejme doufam, ze pokud mas k veci takovyto postoj, odejdes hrde sam, jelikoz to tu pro tebe tedy evidentne nema zadny vyznam :)

Ok?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KALIPH: ano, ale to jsem si ja nevymyslela, ze to takto bude :))) takze to sotva muze byt neco, co bys oznacil za moji teorii :D
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    VEROUNKA: Tak si ty lidi už konečně vyber a dej nám všem ostatním pokoj.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam