• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    OMI
    OMI --- ---
    kdo tam má hezkého pyja?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    me pripadaji roztomili, takove hezke pyjama :DDDD
    MKAA
    MKAA --- ---
    _B2SPIRIT_: me se zdaji krasni .)
    OMI
    OMI --- ---
    _B2SPIRIT_: No já mám na disku zase obrázky černochů s půlmetrovým. Je to něčeho argument? Mám si kvůli tomu koupit věší trenky?
    OMI
    OMI --- ---
    SCHWEPZ: ...to rozněcování vnitřního ohně třením ebenové tyše o liščí kožíšek tam symbolizuje ta žena, ty vůbec nečteš symboly. A to s tím zobákem je přece gryf, když má tlapičky, viděli ho v comixu tak tu jeskyni domalovali podle západní módy.
    Taky by to mohl bejt ptakopysk, kdoví, co se tam u nich hulí.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    SCHWEPZ: :))) ale no tak paaaanove :D
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    OMI: nevidíš ten zoban!!! tím trhá energii ze záblesků vědomí, když řešíš malichernosti (jak se schovat před deštěm, jak rozdělat oheň třením, jak ulovit rybu a nasytit ženu a dítě ap.). a když to reflektuješ tak si pochutnají ještě více.
    OMI
    OMI --- ---
    klokan, želva, kozatá žena s měchem na vodu... jo, já mylsím, že tihle mi nevaděj, s těma bude sranda.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _B2SPIRIT_: samozrejme ze andele jsou silnejsi :) tak se jim nebran, zas to tak nehrot :) bude ti s nima dobre, fakt se nemas ceho obavat. asi te to bavi vic s temi, co te vysavaji ale, co? :)
    MKAA
    MKAA --- ---
    MKAA
    MKAA --- ---
    _B2SPIRIT_: ti rikam.. mi je nakresli dravce... :)
    MKAA
    MKAA --- ---
    _B2SPIRIT_: chces mu dat par anketnich otazek? .)
    MKAA
    MKAA --- ---
    _B2SPIRIT_: na takova mista chodim minimalne :))) smula :)
    MKAA
    MKAA --- ---
    _B2SPIRIT_: takto je smutnej osud :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    GAF: synchronicita :))) jsme vsichni frekvence, tak co :DD
    GAF
    GAF --- ---
    VEROUNKA: :D když několik lidí, kteří se navzájem nejspíš neznají nebo aspoň já nevím, že by se znali, kteří se v určitých situacích nezávisle na sobě chovají podobně (a přesto po svém) říkají to samé tak se dějou zvláštní věci...

jůůůůůůů
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    GAF: jo, pohadky opravdu vznikaly z mytu. nemusime je ani zbavovat tech romantickych a novoromantickych stastnych koncu a pridanych symbolu, a jsou skutecnou pokladnici vedeni... precist a pochopit pohadku je totez jako stravit hodinu na regresni terapii ;)

ono se to tak hodne - stale jeste i dnes - prodava, jako ze je mystika neco fantastickeho... takze ani neni divu... :)
    GAF
    GAF --- ---
    _B2SPIRIT_:
    _B2SPIRIT_:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Mysticismus

...Pokud se člověk drží etického jednání, které je naznačeno ve výše uvedených mravních kodexech, dochází k uvolňování jeho světských vazeb, což mu dává základní podmínky k pokroku na mystické cestě. Člověk, který se především honí za majetkem a jinými světskými statky sotva dojde klidu mysli, který je základem pravé mystické zkušenosti...

Jeden zajímavý text, který jistě znáš, také říká že "Jak nahoře tak i dole" a něco mi napovídá, že etické chování -vs- bohatství, připoutanost, hrabivost nebo atd... je to dole. A ti "dravci", zdá se mi, patří do sorty připoutání, a asiže přišli zezhora, ze světa nehmotného řekl bych. (jestliže jsou z našeho, tak je to už je to zase dole). Možná že potřebuješ nějak pomoct nebo co. Já tomu ale nerozumim a naštěstí jsem tě ani neodsoudil. Jenom se mi nechce s tebou něco mít a jestli nadejde jiný čas nevim, je mi to jedno.

Možná že máš rád texty a zrovna te z wiki mluví o něčem takovém co stojí za to. Držim palce, ať se ti daří. Ale lásku k "dravcům" rozhodně nesdílim podobně jako když třeba sůl prostě do rány nepatří ať už jí jakkoliv tělo potřebuje v jídle...
    GAF
    GAF --- ---
    VEROUNKA: možná že pohádky vznikaly pak z těch mýtů a jsou takovým aspoň nějakým dokladem té dnes už mystické minulosti. Tuhle mi ale táta říkal, že mysticismus je prý věda o pravdě - a já dlouho měl za to že mystika je spíš něco fantastického, zajímavě zázračného atd... No možná se to snoubí dohromady :D
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    _B2SPIRIT_:taky psal o spoustě jiných věcech a nejen o predátorech, ale to ty asi víš, že? ty si se v něm asi docela vzhlédl a dal ses na cestu bojovníka, viď? tak by mě zajímalo, jestli tomu co sis přečetl bezmezně důveřuješ a nebo si to z praktického hlediska nějak ověřuješ? a co udělal za chybu ke konci? ale to už je tady trošku OT myslím(od toho je tady třeba auditko castaneda),tak odpověď tam nebo klidně do pošty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam