• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    GOG23: vis, kolik toho, co povazujes za "vlastni projekci" ve svete existuje, a kolik z toho beres za "fakt"? :) jak to muzes takhle odlisovat? .)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    GOG23: nemuze se prave mylit nikdo :)))) preci... vzdyt to vyplyva z toho, co jsem napsala v predchazejicim prispevku... :)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    VEROUNKA: a připustila sis že se můžeš mýlit ? ;-)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    OMI: takze projekce buddhisty je to, ze buddhismus je jedine prave poznani, projekce cloveka, ktery od rana do vecera medituje a neuznava jiny pristup, protoze ho nezna, je ta, ze poznani je mozno dosahnout pouze skrz meditaci, a takhle bych mohla pokracovat dale...

mela jsem ovsem za to, ze tohle zrovna zde :) podotykat nemusim :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    davala jsem sem jeji predchazejici "poselstvi", vcetne zdroje, takze to muzes vyfiltrovat... jinak prebira to leckdo, nasla jsem to treba jeste u evy marvanove na blogu, ale bude to jiste i jinde :)

no a co mas poznany, vesmir? :))) ty vis, jak to vsechno funguje? muzeme vsechno povazovat za projekci, pokud nemame Tohle poznani... anebo ovsem vsechno povazovat za stejne platne vsechny pohledy. neni to tak lepsi? kdo urcuje, co je to finalni poznani a kdo ne?

to je imho jeden z duvodu, proc jsem odsud odstranila ariaela a kalipha, jestli jsi to tedy nepochopil... prestrelky typu "ty si myslis neco "spatne"" a "ja si myslim neco dobre" jsou vhodne tak do ucebnic dejepisu... :)

vedomi univerza obsahuje vsechno
    GOG23
    GOG23 --- ---
    OMI: tak tak, vlastní projekce
    OMI
    OMI --- ---
    VEROUNKA: Podepsaný to není, ale tak nějak předpokládám, že se to k tobě nějak dostane. To někde stáhneš, přečteš, někdo ti to pošle, v novinách to vyjde, ze sna se s tím vzbudíš... kdo to je?
    "Projekce je, když" si vkládáš svoje očekávání do toho, co nemáš poznaný.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    OMI: jak uz jsem psala, neznam ji. dalsi muzes vyzkoumat tim, ze si prectes predchazejici jeji "poselstvi", jinak nevim...

nevim, jak to myslis s tim "proste projekce"... pokud tedy ovsem nebudes povazovat za jedinou realitu tu tzv. objektivni... ale to uz je snad dnes tak nejak vseobecny anachronismus, nepletu se?
    OMI
    OMI --- ---
    VEROUNKA: Třeba jsou to jen rposté projekce, znáš to.
    Takže kdo je tedy ta "zlatá dušička"?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    OMI: pozor s tim odsuzovanim prosim... chapu, ze se to kazdy musi ucit :) ale visjak... :)
    OMI
    OMI --- ---
    GOG23: Předpokládám. Něčí mrtvá tetička, co chtěla bejt na dílně aspoň vedoucí svačinářek, tak to teďka dohání plkáním růžovoučkých fráziček, na kterých dětičky ulítávajíčkávají. Já jenom abych neztratil přehled, co se kde děje.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    urcite, ale neznam ji osobne...
    GOG23
    GOG23 --- ---
    OMI: to bude určitě nějakej channelingovej zdroj
    OMI
    OMI --- ---
    VEROUNKA: A kdo je to vlastně ta "zlatá dušička?"
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    mame tady nove poselstvi od zlate dusicky, tentokrat velmi konkretni :)

Mnoho lidí očekává dění dne 8.8.08. Tento datum je velice významný z hlediska posunu Země, ale také z hlediska energetické změny, ke které dojde. Vzájemné postavení planet ovlivní tento den velice významně, neboť se probudí ohromný potenciál, který rozvíří hladiny moří. Spousty lidí pocítí ohromné změny, neboť budou vtaženi do energetického víru, který způsobí velice výrazné proměny tělesných struktur a napojí velké množství lidí na své vyšší já. Toto napojení již samozřejmě existuje, avšak v tento den díky energetickému víru dojde k rozdělení duchovního potenciálu každé bytosti a napojení obou částí na potenciál ducha, dlícího ve vyšších dimenzích. Cokoliv, co v tento den bude počato, bude v tento den také ukončeno díky velice silnému zrychlení času. Časoprostor se opět více zakřiví a začne se roztahovat. Následkem bude velice rychle za sebou následující běh událostí. Také energetické obaly lidí budou v tento den mnohonásobně zesíleny. Nebude již možnost změny struktury vědomí, neboť v tento datum končí energetická ochrana a clona. Od této chvíle půjde o jednorázový vzestup každého, kdo pocítí, že jeho duše splývá s univerzem. Mnoho z vás možná dobře nechápe některé zde uvedné údaje, ale vše bude jasnější, jakmile dojde k odstranění blokád v sedmé čakře. Toto se zrealizuje do doby 8.8.08 a poté dojde též k uvolnění sedmého paprsku, který bude vystřelovat směrem vzhůru proto, aby bylo umožněno silnější napojení. Události, které budou provázet toto období však budou velice napjaté a složité. Země během tohoto procesu bude dále očišťována a to daleko větší měrou, než dosud, což samozřejmě bude mít velký vliv na okolní počasí. Nic však se neděje pro nic a za nic. Toto období je velmi krátké, ale velice významné pro budoucnost Země i jejích obyvatel. Mnoho zdaru a opravdu můžete být bez obav, vše proběhne tak, jak má.
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    _B2SPIRIT_: jo,já vím.děkuju za PROFESIONáLNí odpověď :)
    jediné co mi nejde na mysl:
    když je mysl falešná(iluzorní).....od čeho se mám teda osvobodit?
    (možno brát jako řecnickou otázku:)
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    _B2SPIRIT_: tak to sem upřímě zvědav jestli to dokážeš :)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    _B2SPIRIT_: já se docela bavim :-)
    OMI
    OMI --- ---
    _B2, tak co bude s tím kafem?
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    _B2SPIRIT_:IMHO nene.myslim že stále ještě nerozumíš a snažíš se bojovat,tudy cesta nevede. . .i když život není nic jiného než neustálý boj a jediné co má cenu je cesta srdce,...ale uvědomuješ si,že tu tvrdíš,že ty už dravce nemáš...podle toho co vim já,tak si krutě protiřečiš(a můžeš mazat,co hrdlo ráčí...)...já mám dravce(to nepopírám)tudíž sem kořist,ale taky mám ducha,který je na něm nezávislí,má mysl je klam-produkt dravce,ale můj duch to převyšuje...racionálně se pochopit nedá...a nejde o to přiznat ,ale přijímat...jediné co mi je dáno,abych sloužil a byl po zásluze odměněn
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam