• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ta zemetreseni v cine vznikaji tim, ze se cela zeme na severnim polu, tak ja je to pod zemi zvrasnene a na sebe poskladane, posouva jakoby k severu, indie ta se tlaci nahoru uz pekne dlouho a ted taky afrika, takze by v daleke budoucnosti melo (kdyz by jeste Zeme existovala tak, jak je :) ) zaniknout stredozemni more :) no semtam to muze pripominat i skoro takovy trest za hrdopysnost velitelu naroda s jejich olympiadou - takovy to jako: hej, vsimej si svych obcanu a nepredvadej se pred svetem ;)
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    Kdyz uz sem nakous to datum narozeni, myslite si ze je dulezite? Ze je treba nejake vyjmecnejsi nez jine ve smyslu ze lide narozeni toho a toho jsou treba duchovne vnimavejsi? Nebo je to uplne jedno a resim kraviny.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    v roce 2008 budou pierrovy hry ve velkem zlutem meste... rikal prece nostradamus :DDD
    MKAA
    MKAA --- ---
    MTO: O te olympiade to jsem opravdu zvedava jak to dopadne... to myslim ze se pan Cuberten (pise se malinko jinak :)) obraci v hrobe...
    nicmene byto mohlo byt velice zajimave... ale jsem rada ze ja tam nebudu .)
    MTO
    MTO --- ---
    k tomu 8.8. jeste neco tady:

[ MONKOK @ ascendent news ]

je tedy i vice zdroju.

taky zacne olympiada ;-)
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    VEROUNKA: Jee 8.8 mam narozky, tak uvidime co mi vesmir nadeli :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    _B2SPIRIT_: mně taky jednou málem dostali, když jsem ve zkušební kabince začal vykřikovat, že tu není toaletní papír, ale stačil jsem jim utýct..
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    VEROUNKA: to zni jak "vsichni sme jedno", jedno Tělo ;-))
    OMI
    OMI --- ---
    _B2SPIRIT_: Jasně! Já to řikám furt, že do obchoďáku se choděj ztracené duše schovávat před skutečným světem!
    OMI
    OMI --- ---
    _B2SPIRIT_: To je pravda, veřejnost vstupuje do nákupního centra velmi dravě. Jenou mne i porazili. Zatracení dravci!
    :-)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    OMI: jj, s tim uplne souhlasim, co pises o te manipulaci. ovsem kdyz ma nekdo nejake veci nevyresene (napriklad z detstvi ci z minulych zivotu :)))) ), je treba snaze "zmanipulovatelny" nez nekdo jiny, protoze ho nikdo treba nevedl k tomu, aby si na vec udelal vlastni "nazor" bez ohledu na to, co si o tom mysli ostatni... ale to zase nechci otevirat dalsi debatu, musim uz ted prchat pryc :)

mnoho veci si clovek uvedomuje az zpetne, o tom zadna :)
    OMI
    OMI --- ---
    VEROUNKA: Na to jsem se ptal -- odkud se bere. Z blogu, fajn, stačí, díky.
    OMI
    OMI --- ---
    VEROUNKA: zmanipulovat... člověk stejně udělá jenom to, co vlastně udělat chce. Vědomě nebo podvědomě. Vždycky je to nějaká skrytá tužba nebo fobie, na co se potom vymlouváme "oni nás do toho uvrtali", asi jako kdž provokatér jde vyklátit mekáč a dvacet zakuklenců potom na komisařství pláče, že oni by to nikdy neudělali, ale ten hajzl je vyprovokoval.

Nikdo tě nezmanipuluje. Jenom je to snadná cesta podržet určité lidi za jejich závislosti a neurovnalosti a použít tento vybraný kolektiv pro svoje blaho. Jediné, co se může stát, je že si po letech uvědomíš, co sis mohla uvědomit dřív. Ale upřímně... z pohledu věčnosti je to významné asi jako mravenčí prd pro změnu klimatu.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    OMI: jo aha, no ja si na kulturu crews nikdy moc nepotrpela, tak to pardon :DDD

ano, vsechno, co o te osobe vim, je to, co jsem ti napsala, tj.:
    1. ze jsem sem pastovala jeji predchazejici prispevky vcetne jeji vlastni homepage
    2. ze se vyskytuje i u evy marvanove na blogu

nevim, co je na tom smutneho :)))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    kdyz nekdo napise, co se (podle nej samozrejme, at uz je to channeling nebo ne) stane 8. srpna, co je na tom manipulativniho? :)

muze to tady v tomhle auditku zmanipulovat nekoho k tomu, ze si bude myslet, ze se to toho 8. srpna opravdu stane? :D
    OMI
    OMI --- ---
    VEROUNKA: to jsou takové slovní hříčky. BANány, OfTopinky...
    Jeslti všechno co o té personě víš, je to, že si mám přečíst celý něčí blog, tak to je tedy hodně smutný případ. Ale jestli z tebe už víc nedostanu, necháme toho.
    GOG23: Obvykle první manipulace vede ke zbožštění a hned ta druhá k obživě, k nákupu knih a pravidelným Mistrovým apanážím :-)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    GOG23: :) me ne. ale nejsme tady prece zadne ovce, tak z toho vychazim, ne? :)

klidne sem pastnu odkaz na channeling, s nimz se zrovna ja ztotoznuju. a predpokladala bych, ze pokud s tim nekdo nesouzni, ponecha to bez komentare. naprosto stejne reaguju ja. nevim, proc bych mela oponovat, opravdu bych k tomu nenasla jediny duvod :)))

pouze kdyby se osoba, ktera channeluje, obracela k ostatnim s tim, ze chce, aby premysleli stejne jako ona (manipulovala by je), pak bych mela tendenci zakrocit a ver mi, ze na manipulaci, kterou rozpoznam velmi slibne, jsem naopak desne hakliva a vetsinou se proti tomu ozvu dost silne...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    OMI: aha :)))) ne, tak to nemela byt vyhruzka ani nahodou :D
    ty banany tam stejne nechapu, maji je v ikonce nebo co? nevim :)))

jinak ptal ses na zlatou dusicku, ja jsem ti odpovedela vsechno, co vim :) tak nevim, v cem je problem :)

vic o ni taky sama nevim :)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    VEROUNKA: to není zesměšňování, to je nastavení zrcadla.

Jen tě chci varovat před tím, že s takovýmto postojem je velmi snadné tě svést kamkoliv bude schopný manipulátor chtít.
    OMI
    OMI --- ---
    VEROUNKA: Tady VEROUNKA to je imho jeden z duvodu, proc jsem odsud odstranila ariaela a kalipha, jestli jsi to tedy nepochopil.
    Nevím, jestli jsem to pochopil, ale pro případ, že pochopil, rovnou odpovídám. Pokud nepochopil, přeskočíme to.

No a protože jsem na to zvědavej, zajímalo by mne vědět, kde se bere... Přiznám se, že už netrpím pubescentní touhou přečíst Tolstého, abych pochopil ftip, na který jsem se někoho zeptal a on mi řekne "no to si přečti, to pochopíš". Já myslím, že tobě to zabere tisícinu miliardtiny času potřebného k tomu, abych na to přišel sám studiem všech odkazovaných pramenů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam