• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    OMI: aha :)))) ne, tak to nemela byt vyhruzka ani nahodou :D
    ty banany tam stejne nechapu, maji je v ikonce nebo co? nevim :)))

jinak ptal ses na zlatou dusicku, ja jsem ti odpovedela vsechno, co vim :) tak nevim, v cem je problem :)

vic o ni taky sama nevim :)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    VEROUNKA: to není zesměšňování, to je nastavení zrcadla.

Jen tě chci varovat před tím, že s takovýmto postojem je velmi snadné tě svést kamkoliv bude schopný manipulátor chtít.
    OMI
    OMI --- ---
    VEROUNKA: Tady VEROUNKA to je imho jeden z duvodu, proc jsem odsud odstranila ariaela a kalipha, jestli jsi to tedy nepochopil.
    Nevím, jestli jsem to pochopil, ale pro případ, že pochopil, rovnou odpovídám. Pokud nepochopil, přeskočíme to.

No a protože jsem na to zvědavej, zajímalo by mne vědět, kde se bere... Přiznám se, že už netrpím pubescentní touhou přečíst Tolstého, abych pochopil ftip, na který jsem se někoho zeptal a on mi řekne "no to si přečti, to pochopíš". Já myslím, že tobě to zabere tisícinu miliardtiny času potřebného k tomu, abych na to přišel sám studiem všech odkazovaných pramenů.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    znam pak jednoho cloveka, ktery channelinguje taky o stosest, a zase znam mnoho lidi, kteri prijimaji jeho poselstvi. ja nikoliv.

ale nemyslim si jenom kvuli tomu, ze ja to neprijmu, ze je to nesmysl. prece :) vzdyt to je uplne smesne.

to bychom museli zatracovat i vsechny, co delaji napriklad jiny sport nez my, vsechny, co poslouchaji HC, kdyz ho zrovna neposlouchame atd.

to by bylo trochu jak na zakladni skole, ne? ;)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    OMI: btw ja mnoho tzv. channelingovych poselstvi (z nichz je podle meho vlastniho nazoru mnoho spise z Vyssiho Ja - coz je sice vedomi ze stejne Jednoty, ale jina frekvence) neprijimam za sve vubec...

zlata dusicka je v tomhle smeru vyjimka, protoze do mrte popisuje to, co me energeticky provazi, a nejsem v tom tedy zdaleka sama, znam takovych lidi mnoho :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    GOG23: to si samozrejme delej, to je uplne v poradku :)

u me v auditku se "projekcim" ostatnich nevysmivame, protoze vime, ze to je, jako bychom se vysmivali sami sobe.

neni to zadna vysoka skola.

takze si klidne delej, co uznas za vhodne, klidne se seber a jdi postrilet vsechny na vaclavaku :) - je to tvuj zivot a tvoje cesta :), ale tohle zesmesnovani neprovozuj tady v tomhle auditku :)

diky :)

jinak klido to muzeme nekde probrat, treba v poste, to je jasny :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    OMI: :) pouzivas exaktni metody pri praci s vedomim? ;)

vis, ja nikoho nenabadam, aby bez vlastniho uvazeni prejimal jakekoliv teze, a je uplne jedno, jestli je nekdo napsal a vydava za pravoplatne, nebo jestli je nekdo channelinguje...

naopak, mam pomerne tvrdy pristup k dogmatum jakehokoliv druhu.

nic ti - a tim mene ja - nebrani v tom prolistovat si vsechna poselstvi zlate dusicky a bud je prijmout, nebo je neprijmout, treba v zavislosti na tom, zda se budou shodovat se situacemi, kteres prozival ty, ci nikoli. (jak jsem jiz rikala, moznost seznamit se s nimi mas zde v tomto auditku, nebo napriklad u evy marvanove v blogu). to samo o sobe te ale neopravnuje k tomu zesmesnovat zlatou dusicku jako takovou.

jelikoz i kdyby ty sam ses rozhodl to neprijmout, ona tak cini. ani ty ani ona nedelate nic lepe nez ten druhy, v tomto pripade.

zminka o bananech? to nevim, o cem mluvis... je to ke me tahle poznamka?
    GOG23
    GOG23 --- ---
    VEROUNKA: já si budu dělat co uznám za vhodné ;-)
    Jak sem psal, to je na osobní debatu, tady se konce nedohledáme.
    OMI
    OMI --- ---
    VEROUNKA: Jenže meditace je, když to řekneme tvrdě, ověřitelná. to co ti napovídá někdo v chanellingu, nebo nějakej bubák při seanci se skleničkou, se ověřuje dost blbě, protože obvykle součástí toho poselství je pokyn "a nepochybujte o mne, byl by to důkaz, že nejse hodni mých slov".
    Takže tomu lidi prostě bezhlavě důvěřujou a odmítaj se nad tím třebas i jen zamyslet.
    Ale upřímně -- je to jedno, pokud podle toho jedou oni sami. Je to jen hlas jejich nitra a je naprosto šumák, jestli si to píšou automatickou kresbou jao poselství anděla z planety B523-nadruhou, nebo jestli píchnou prstem do Bible či v Naučném slovníku (to jsem zažil a nebyl to hloupej člověk, prostě jen specifická kontemplace) a následně rozjímaj, co to pro ně může znamenat. Kdž to začnou kázat jako pravdy pro ostatní, je z toho průšvih.
    Celej I-ting je takováhle veliká gumová matrice, kterou si máme natáhnout přes svoje představy a přání, aby se pěkně vyrejsovaly, jako když nevíme, kudy zatejká, tak přes tu mokrou stěnu hodíme lopatku popela a ve chvilce se cestičky ukážou.
    Je nemístné apriori zahodit chanelling. Ale naprosto namístě je politovat ty, kteří mu bezmezně věřej jako zdroji novinek: nedá to žádnou skutečně převratnou novinku.
    Kdyby Hospodin měl v plánu, že nám bude dávat rozumy rovnou do ucha od nějakého ducha, rodili bychom se s anténkou a do prdelky bychom si strkali baterie, aby ten tranzistorák dobře ladil.

Jo, vím už celkem přesně, jak vesmír funguje. Vím i docela přesně, co mohu od své duše čekat, co kde vrže... jasně, Golema bych si tvořit nedovolil, počítat "černé planety" jakbysmet, ale mám povědomí o principu. Asi jako každej, kdo se v duši pár let vrtá. To není zas tak těžký.
    Těžší je se polepšit.

Jestli ta zmínka o banánech má bejt výhrůžka... no, mně to žíly netrhá, je to tvůj boj, co potřebuješ ze světa filtrovat, aby tvůj světanázor nebyl rušen nesprávnými otázkami. Je to jenom věc tvojí odvahy, upřímnosti a otevřenosti. Nic víc.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ja znam napriklad par "zivotnich filozofii" jedincu, s nimiz se neztotoznuji, tzn. - nepovazuji je za sve. nic vic.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    GOG23: tak odlisuj, ja ti to neberu :) ale odlisuj si tak svoje :) myslenky cizich hodnotit nemuzes. nebo zase jenom a pouze ze sveho pohledu. ale ten ti nikdy nerekne, jestli je on sam ten jediny pravy :)

takovahle debata je timpadem bezpredmetna, protoze jak jsem uz psala, vedomi univerza obsahuje vsechno. tam je opravdu pritomno vsechno. kazda pohadka je stejne realna jako kazdy lidsky zivot.

ty k tomu vzdycky aktualne zaujmes nejaky stanovisko, prijmes to nebo ne. to je jasny. ale hodnotit to nemuzes, jestlize se to netyka tebe, a rozpusten v Jednote jeste take nejsi...
    GOG23
    GOG23 --- ---
    VEROUNKA: Ano můžu, ale to by s tebou bylo na delší slovní debatu.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    GOG23: vis, kolik toho, co povazujes za "vlastni projekci" ve svete existuje, a kolik z toho beres za "fakt"? :) jak to muzes takhle odlisovat? .)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    GOG23: nemuze se prave mylit nikdo :)))) preci... vzdyt to vyplyva z toho, co jsem napsala v predchazejicim prispevku... :)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    VEROUNKA: a připustila sis že se můžeš mýlit ? ;-)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    OMI: takze projekce buddhisty je to, ze buddhismus je jedine prave poznani, projekce cloveka, ktery od rana do vecera medituje a neuznava jiny pristup, protoze ho nezna, je ta, ze poznani je mozno dosahnout pouze skrz meditaci, a takhle bych mohla pokracovat dale...

mela jsem ovsem za to, ze tohle zrovna zde :) podotykat nemusim :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    davala jsem sem jeji predchazejici "poselstvi", vcetne zdroje, takze to muzes vyfiltrovat... jinak prebira to leckdo, nasla jsem to treba jeste u evy marvanove na blogu, ale bude to jiste i jinde :)

no a co mas poznany, vesmir? :))) ty vis, jak to vsechno funguje? muzeme vsechno povazovat za projekci, pokud nemame Tohle poznani... anebo ovsem vsechno povazovat za stejne platne vsechny pohledy. neni to tak lepsi? kdo urcuje, co je to finalni poznani a kdo ne?

to je imho jeden z duvodu, proc jsem odsud odstranila ariaela a kalipha, jestli jsi to tedy nepochopil... prestrelky typu "ty si myslis neco "spatne"" a "ja si myslim neco dobre" jsou vhodne tak do ucebnic dejepisu... :)

vedomi univerza obsahuje vsechno
    GOG23
    GOG23 --- ---
    OMI: tak tak, vlastní projekce
    OMI
    OMI --- ---
    VEROUNKA: Podepsaný to není, ale tak nějak předpokládám, že se to k tobě nějak dostane. To někde stáhneš, přečteš, někdo ti to pošle, v novinách to vyjde, ze sna se s tím vzbudíš... kdo to je?
    "Projekce je, když" si vkládáš svoje očekávání do toho, co nemáš poznaný.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    OMI: jak uz jsem psala, neznam ji. dalsi muzes vyzkoumat tim, ze si prectes predchazejici jeji "poselstvi", jinak nevim...

nevim, jak to myslis s tim "proste projekce"... pokud tedy ovsem nebudes povazovat za jedinou realitu tu tzv. objektivni... ale to uz je snad dnes tak nejak vseobecny anachronismus, nepletu se?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam