• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    nevim jestli znáte,ale podle mě docela zajímavý snář,který vysvětluje ruzné jak archetypy,tak symboly atd.....
    http://www.medo.cz/jaromir/kniha_snar/
    MKAA
    MKAA --- ---
    VILGEFORTZ: necetls Junga a jeho analyzu snu.. kde prave popisuje ruzne archetipy... a pise o tom, co se nam zda.. sny byvaji kompenzace...
    me uz se hodne dlouho nezdalo nic.. (ne ze by se mi nic nezdalo, ale nezustalo to v pameti nebo to proste bylo neco kompenzacniho...) spis jsem mela zazitky ve stavu belosti a to pak kdyz vidis,,, to si rikas ze jsi asi cvok nebo tak neco .)))
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    MKAA: S nim (jmeno si necham pro sebe) :-) to LD nejsou. Par LD sem ale jiz mel a to velice zajimavych. Vic me vsak dostavaji ''normalni'' sny, nekdy si rikam co sem kurva zac ze se me tohle zda- prevteleni v upira, lety na dracih, chuze po vode, setkani se satanem v podobe zeny, prosby vil abych jim vypravel legendu o zatopenem meste a spousta dalsich. Takovyhle sen me vzdycky rozseka ze se pak dostavam 3 dny zase do normalu.
    MKAA
    MKAA --- ---
    tak a ted by me spis zajimalo jaky to bude mit vliv .))
    MKAA
    MKAA --- ---
    OMI: jen jsem mrkla a sla a skvrny nevidim, tak snad v poho .))
    MTO: :)
    MTO
    MTO --- ---
    castecne zatmeni nad klinovcem s svarecskou helmou bylo krasny!
    sry za OT :-)
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    OMI: nejlepší je tuším rentgen,jestli máte doma ze zlomené nohy a nebo svářecí brýle:)
    OMI
    OMI --- ---
    MKAA: Nejsem si jist, jak to je s barierou, ale "stříbrná deska" platfilmu se považuje za dobrej standart. Před disketama tenkrát okalogové varovali.
    MKAA
    MKAA --- ---
    VILGEFORTZ: ze by lucidni sneni? .)
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    MKAA: Jo ve snech, nejsou to ale takovy ty normalni sny.
    MKAA
    MKAA --- ---
    KRMELEC: treba jsi jen nepotkala tu tvou :) me cizi kocky nijak neoslovovali, dokud jsem neprisla k vlastni.... ktera prisla keme a lehla si mi na klin... v ten moment to bylo jasny.. :)
    OMI: vyjde to na stejno :) mozna ta disketa je o neco tmavsi .)
    OMI
    OMI --- ---
    MKAA: Použij radši film. S tou disketou je o takový... riskantní.
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    KRMELEC: to každopádně, dyt kočky sou takový malý tygři ;-)
    já zas nemusim psi, nebo spíš si s nima až tak nerozumim, až na vyjímky ;-)
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    _JOAN_: zvláštní je, že kočky domácí mi nic neříkají... Asi protože mám velikého psa (černého s panteří hlavou samozřejmě :c)))
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    MKAA:
    KRMELEC:
    pěkné pěkné :-) já mam taky toho pantera, úžasný zvíře...kočičky tak nějak obecně, dokonce mě i přitahujou ženské, které kočky rády. Pak eště vlci ;-) a orel
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: uz jsem vyloupla aspon disketu, nemam totiz brejle ani svareci sklo .)
    VILGEFORTZ: navstevovat ve snech nebo na zahradku ? .)
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    VEROUNKA: Je to takovy muj ochrance a pruvodce, dodava mi silu. Nekdy me chodi navstevovat, pohledne mi do oci a zase odejde.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    prekryto ma byt 25 % slunecniho kotouce, go ahead :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    za chvili zacina zatmeni slunce - od 10.51 do 12.33, maximum v 11.42, trva az do 12.33 :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    EL_PUMPOO: aha, tak to muj je bilozlatej jenom :D prece jenom je to vic orel nez fenix :D

VILGEFORTZ: hmmm, copak mas s vlkem spolecneho?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam