• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    jinak ten porad byl fakt o totalni zbesilosti v srdci, ze se vubec resilo, kdo s tim vlastne prisel, jestli to vyslo z vladni iniciativy, nebo z individualnich zalib v ublizovani tech konkretnich vojaku.. hruza. jak tam ten jeden z vojaku rikal, ze mel asi "vice naslouchat sve vlastni moralce", to pro me bylo uplne nepochopitelny, takovyhle alibismus. nebo ta zenska, to snad bylo uplne nejstrasnejsi. a kdyz se potom tahle particka zoufalych jedincu hlasicich se houfne do armady da dohromady s ryzovou kondolizou, s krovinatym alkoholikem a s jejich touhou po moci, vznika prostor pro brutalitu svou desivosti prekracujici vsechno existujici. dyt ta zalostna particka z bilyho domu to ani nekona ve jmene nejaky nemene ubohy ideologie, vsechno je to jenom fraska na pisecku jejich vlastnich tucnych kont a slavnych jmen. opravdova zbesilost v srdci...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: s tim do puntiku souhlasim
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA:
    s tou radosti jsem to myslel tak,ze potencial radosti je v nas,kdyz prijde podnet z venku,tak to v nas muze vyvolat tu radost,ale ona tam je porad i bez toho podnetu.na to jde prijit pozorovanim.z toho vypliva,ze radost je na podnetu nezavisla,akorat my jsme navykli fungovat zpusobem podnet-radost.pokud pouzijem ale zpetny chod,jde prijit na to,jak spocivat v raosti,nebo ji v sobe vyvolat i bez jakehokoliv podnetu,proste jenom otevrenim se radosti ve svem nitru.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: ten porad byl ulet,taky jsem to myslim chytl,brrr
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: nojono, tak to je otazka asi spis pohledu... ty taky pises: "ja mam rad kvalitni a drahy veci a nejde ... atd. "

takze nevim no. ja si treba ted nechavam - pro radost - vyrobit medene naramky. mam z toho fakt radost :) rozhodne nebudu smutna, kdyz je mit nebudu, to ani nahodou :), ale jsem rada, ze je mit mohu. naopak treba v nedeli vecer jsem nahodou shledla porad o chovani americkych vojaku k zajatcum v afghanistanu, a z toho jsem teda radost nemela ale ani trochu - jak pises, ze ji muzes zazivat porad a uvseho. tak to ja teda fakt ne.

stav sveta me nekdy rmouti. stejne tak jako me nekdy rmouti, ze "all know the way, but few actually walk it ... " ... je to samozrejme opravdu rmouceni se v okamziku :), protoze nasledny okamzik poskytne dalsi podnet pro radost a rmouceni je tatam. ale vidim-li – v tady a ted – napriklad ten porad o guantanamu na kube – tady a ted radost nemam. takze ziti v tady a ted je taky mozna podmineno urcitou vyspelosti vedomi nejenom cloveka, ale cele planety...
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: ve skutecnosti vlastne ani ted nic z vnejsku radost neposkytuje,ikdyz to tak rikame;)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: s tou radosti nevim.protoze real radost vychazi z nitra a je nezavisla na vnejsich objektech,takze ji muze zazivat porad a u vseho;))))))))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: :))) jasne, to byl vtip :)
    v dalsich urovnich nejde o to, na cem ulpivas. pak uz opravdu neulpivas treba ani na tech knizkach a dalsich vecech, ktere ted malo cim zastupitelnymi pokladnicemi moudrosti. pak ani tyhle pokladnice nejsou uz potreba. a cokoliv, co neni potreba, nejen ze je potom zbytecne, ale uz ti neposkytuje ani zadnou radost :) takze pak uz to neni o ulpivani, protoze lpet muzes pouze na vecem, "ktere mas rad", cili k nimz mas nejaky srdecny vztah :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    _B2SPIRIT_: dobre,makam na tom,umiram kazdej okamzik

VEROUNKA:
    nepostrada,jeste stale zijem ve hmotnem svete,navic problem neni ve vecech,v bohatstvi atd.ale v ulpivani na nich.
    ja mam rad kvalitni a obcas drahy veci a nejde to proti memu rozvoji.
    duchovni rust neni spojen s askezi nebo hipikama.
    mame s kamoskou pro takovy lidi technicky oznaceni -cajik,lesik,batika;)))))

WIZZ:
    osvicen a sexy;)))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    to je ovsem mozna fakt :))) vytvaret jakekoli hmotne statky mozna nyni trochu postrada smysl, nebo minimalne promenuje jeho razanci :)))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: ja mam v umyslu si vyrobit tricko s AGE OF LOVE
    imho fakt dobry song :)))) (pro oldskulisty) :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    _B2SPIRIT_: ja jsem hubeny muz;)))driv jsem nosil vsechno velike,ale uz jsem z toho vyrostl,ted nosim vsechno male;))))))))))))))))))))))))))))
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---

me nove tricko;)
    RUSTIKANN_KARA
    RUSTIKANN_KARA --- ---
    WIZZ: trochu to hecuje ! :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: je, no to je skoda, ze jsme to nestihli, tu celosvetovou ceremonii :) na druhou stranu na konkretnim case asi nezalezi :)

diky za paste! :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    WIZZ: :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    http://www.masaru-emoto.net/english/e_ome_home.html

enjoy it,jedny z nejprijemnejsich stranek za posledni dobu
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ne ja si delam legraci :))) jasne ze to nema byt o tom, ze je clovek panem tvorstva, a prave to, ze je clovek sveho stesti - ale sveho skutecneho stesti! strujcem - je to vec, kterou je asi nutne mnohym jeste porad pripominat, takze z tohohle duvodu chapu prave i misi toho videa :)
    MTO
    MTO --- ---
    VEROUNKA: prave kvuli tem nekolika hlaskam sem to hodil sem...

imho si to vykladas spatne. ja to nepochopil, jako ze je clovek pan tvorstva, ale ze je svyho stesti strujcem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam