• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MTO: jinak jak je ta holcicka stara?indigovy deti jsou totiz generace lidi,kterym je ted tak 20-30.nejakou dobu uz se rodi jeste vic naslaply deti,rika se jim kristalove,ale to je jedno.maji jina specifika nez indigove a jine kvality
    MTO
    MTO --- ---
    RANGDROL: ok :-)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MTO: nn,to tak mysleny nebylo;)
    jenom jsem chtel pridat dalsi odkaz
    MTO
    MTO --- ---
    RANGDROL: nechapu ten ironickej smajlik. odkaz sem dal proto, ze v tematech je treba vic o indigovych detech, coz na nyxu zadna diskuze nikde neni.
    myslim, ze pokud nekdo potrebuje terapeuta tak si ho klidne najde sam...
    pokud to bylo mysleno takhle davam odaz jinak:
    http://www.duhovacesta.cz/indigo

zadny flame tady potreba myslim neni, muzes dat unbook, pokud te my kinderi rozcilujem. peace.
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    OMI: vcelku souhlas,až na tu poslední větu.(se vsouztažností na ty houby,nebo spíš na ty látky které ti po jedné dávce ukážou věci co za dvacet let praxe dosáhneš sám)...ale tohle je pěkné...OMI
    MTO
    MTO --- ---
    OMI
    OMI --- ---
    MTO: co to je "Fakulta Hledani Smyslu UK" ?
    MTO
    MTO --- ---
    tak sem si rekl, ze kdyz je venku tak hnusne tak Vam napisu neco o moji ceste

nejsem zadny intelektual, mam jen pojebany gympl a semestr a kus Fakulty Hledani Smyslu UK (studium po 30ce zadny med), takze to bude takove neusporadane:-)

zacalo to tim, ze me otec nevystrik do prezervativu nebo na zed, za coz sem mu vdecny a byl to asi i on, kdo me nekam nasmeroval, i kdyz sem s nim zil jen do 6 let a pak jednou za 14 dni:-(
    co do deti nedate do 6 let, uz pak stejne nedozenete. tata se zajimal o jogu, bojova umeni, caj, sachy, GO, buddhismus, pocitace...
    dal sem vdecny strejdovy, ze me na konci 70. let seznamil v mych 5. letech s psychedelickou hudbou a bigbitem. hudba je na moji ceste mooooc dulezita!

postupem casu sem zacal zajimat i o jine kultury, nabozenstvi a hledani svyho ja.
    zjistil sem, ze me nenaplnuje uvazat se na jedno nabozenstvi, ale respektovat vsechny, ktera tu byla a jsou aniz by se snazila presvedcovat lidstvo, ze prave jejich vira je ta nejlepsi a hlavne ze musi prispivat penezi na "provoz" cirkve...
    na moji ceste me ovlivnilo spousty veci a porad me ovlivnuji. clovek by se imho nemel zastavovat a objevovat dal a dal. nejsem moc trpelivy, takze pro nalezeni vnitrniho klidu me meditace nebo cviceni jako 5 Tibetanu, Falun gong, joga moc neuspokojuji. coz neznamena, ze je nerespektuju a tak nejak citim, ze stejne budu muset cvicit zase zacit, protoze me zacina vsechno bolet ;-)

nejsem zadny asketa. bohuzel kourim skoro 20 let, THC v ruzne intenzite tak 18. s alkoholem mam problem, nemam zaklopku, ktera by me nutila zvracet, takze to obcas dopada spatne:-(
    acid sem mel nastesti az po maturite. krasny zazitek na PINK FLOYD na Strahove, a samozrejme Hostomice/Stara Hut. to bylo asi 1. nejzasadnejsi uvedomeni si toho, ze nas neco presahuje a nekam mirime.
    to se potvrdilo pri houbovem tripu v dzungli v Palenque v Mexiku. ty veci se nedaji moc popsat, ale v zasade to odpovida tomu co psal Terence McKenna v Pravdivych Halucinacich...
    jinak me drogy nastesti moc nezajimali. mam na mysli ty zrychlovaci. super je GABA (potazmo dobry MDMA)

ovlivnuje me toho opravdu hodne. verim v kvantovou fyziku, i kdyz tomu vubec nerozumim.
    4 dohody jsou skvely, bezte se podivat prazaci do divadla.

Film jako inspirace je skvely medium. Vrele doporucuju shlednout film, kdo nevidel :
    The Secret
    http://www.thesecret.tv/
    to je o tom cemu taky verim. jsme schopni si veci pritahnout. nekdo kratkodobe (moje ex. si takhle pritahla kdyz nemela penize 20 EUR co lezeli na zemi, etc...), nekdo dlouhodobe...

mam za sebou pobyt v blazinci. schizofrenik nejsem, bylo to spis ukazka toho, ze se mi dopredu ukazalo neco, co nastalo o par mesicu pozdeji a bylo to takovy varovani. pobyt tam me ukazal jak toho moderni psychiatrie vi malo a jak se snazi vsechno resit farmaceuticky. me davali prasky, ktery jak mi pozdeji doktor rekl, mi napsat nemohl protoze neodpovidali jejich diagnoze...
    mam deprese obcas, ale je to proste jen soucast prave transformace vedomi. a rozhodne je nechci resit prasky. prace je lepsi.

dost casto mam zazitky s telepatii ci synchronicitou, jakkoliv tomu chceme rikat. a moc me mrzelo prave v Bohnicich, jak zachazeli s mladym klukem, ktery byl bohuzel hebefrenní schizofrenik, podrezaval se kuchynskym nozem a oni mu nechteli verit prave to co se mu stava...

no v neposledni rade me ovlivnilo narozeni dcerky Mayi. Je to asi jedno z indigovych deti, bohuzel spolu nemuzeme byt, ale vim ze se navzajem citime a moc se na ni tesim. Ta me ovlvnila uplne nejvic. Zajimavy je ze ma brasku od stejne mamky, jiny tata, se kterym se narodili stejny den o 6 let pozdeji. takovy muj indigovy skoro syn.

na konec sveta neverim. reincarnation available, preci :-))))

uff. sem se zapotil z toho docela. tak hlavne budte svoji, koukejte se po znamenich, nebojte se a hledejte.

Kazdy clovek zije ve svem vlastnim svete. Nejsme klony.
    OMI
    OMI --- ---
    Ale abych jen nemoralizoval -- jo, nebejt toho měsíce s trávou, kdy jsem si uvědomil, co všechno dělám za trapárny a proč přesně to všechno je naprostá krávovina, možná bych dodnes chodil na přednášky a žral duchovní knihy. Takhle jsem najednou měl po pár tejdnech v lesích jasno v hlavě a dál už můžu makat jenom na sobě. Ne na cizích pedstavách o mně, resp. o svém dojmu, co ostatní možná odemne očekávají.

Takže jo, i pro mne ta pubertální epizoda byla přínosná a ani já necejtím potřebu se k ní vracet.
    OMI
    OMI --- ---
    VILGEFORTZ: a zase zavře a něco si za to vezme. Nic není zadarmo a nic není jednostranně výhodnej kšeft. Všechno je obchod. Obvykle přímá směna času, tedy nějakého usnadnění, urychlení, lenosti za jinde spotřebovaný nebo promarněný čas. Prostě obchodujeme s časem v různém balení.
    Jedna dávka a vidím to, co po dvaceti letech praxe. A pak se dvacet let zbavuju závislosti.
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    A driv? Ja sem byl vcera premlouvan abych si dal houby avsak sem odmitl. Ostatni je jedi jak oni rikaji na uvedomeni ale ja to nepotrebuji, ne ze bych byl kdovijak uvedomeli ale proste je nechci. Driv sem je zral ve vysokych ''davkach'' a je pravda ze to cloveku neco ukaze, otevre.
    MKAA
    MKAA --- ---
    VILGEFORTZ: uz ne )
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    Jak to mate s ''drogami''? Pouzivate je jako prostredek k tomu aby ste ''videli vic''? Treba lysny atd.
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    chybí tam ňáká ta temnota ;-)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: bbbbrrrrrrrrrrr,tolik smajliku a ruzove na jedne strance pohromade,jeste ze jsem to nevidel pred spanim;;;)))
    GOG23
    GOG23 --- ---
    RANGDROL: taktéž souhlasím, možná bych volil jiná slova, ale smysl to dává snad všem :-)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    jinak ten porad byl fakt o totalni zbesilosti v srdci, ze se vubec resilo, kdo s tim vlastne prisel, jestli to vyslo z vladni iniciativy, nebo z individualnich zalib v ublizovani tech konkretnich vojaku.. hruza. jak tam ten jeden z vojaku rikal, ze mel asi "vice naslouchat sve vlastni moralce", to pro me bylo uplne nepochopitelny, takovyhle alibismus. nebo ta zenska, to snad bylo uplne nejstrasnejsi. a kdyz se potom tahle particka zoufalych jedincu hlasicich se houfne do armady da dohromady s ryzovou kondolizou, s krovinatym alkoholikem a s jejich touhou po moci, vznika prostor pro brutalitu svou desivosti prekracujici vsechno existujici. dyt ta zalostna particka z bilyho domu to ani nekona ve jmene nejaky nemene ubohy ideologie, vsechno je to jenom fraska na pisecku jejich vlastnich tucnych kont a slavnych jmen. opravdova zbesilost v srdci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam