• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    OMI: zkus pls google,tam je hodne infa,ja sem napsal,co jsem napsal,rad se rozepisu,ale asi ne dnes,mozna bude nejaky info na tech strankach duhy co daval MTO
    OMI
    OMI --- ---
    RANGDROL: ...já myslel, že to s těmi indigovými dětmi je odkaz na jednu scifárnu co jsem před pár desetiletími louskal (podepsanou ruským jménem, jak se na vzorné plagiáty tenkrát slušelo) v měsíčníku Četení o Sovětském Svazu...
    Prosil bych osvětlit, wo co sakra go...!?
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ANTENKOS: presne tak;)

RANGDROL: jinak tohle bylo pro tebe antenkos,ale asi jsi to pochopila;))
    ANTENKOS
    ANTENKOS --- ---
    MTO: diky za ochotu. jsem si to precetla, ale je to presne ten typ odkazu a jeho obsahu, co nejak nemusim...
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    MTO: ta tvoje dcerka na tom jednom fotu vypadá,že má svoji vlastní hlavu a do ničeho si nenechá moc kecat.pěkná.a jinak máš imho moc zajímavé čelo:)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ja jsem to mel podobny plus to zvraceni,delal jsem totiz jestee dva dny celkem silnou energetickou praci,do toho jsem moc nespal,navic jsem si daval nejaky zamery a pil vodu s kristalem.proste se to seslo vsechno zaraz,s tim dechem jsem to mel stejny.no po dlohe dobe zase nejaka sranda,vlastne to vnimam pozitivne,ale prijemny to neni
    a ted uz se mas fajn?
    MTO
    MTO --- ---
    ANTENKOS: k tomu datumu. mozna taky tady...

[ KALIPSO @ 2012 ]
    ANTENKOS
    ANTENKOS --- ---
    RANGDROL: vim ze se o "osmickach" diskutovalo..nevim presne v jakem smyslu, muzes lehce nastinit?

vcera jsem mela hodne zvlastni den. zacatek tak docela fajn a pak odpoledne zvlastni chveni a vecer mezi 7-9 jsem prozivala to, ze jsem asi zesilela. psy i fyz mi bylo dost hrozne, spatne se mi dychalo a chvilemi mi prislo, ze se ani nedokazu nadechnout, protoze neni co. vse vnejsi se otrasalo, chvelo a vlnelo a vnitrne jsem prozivala naprosto svirajici uzkostny pocit a presto uplne roztristeny bez hranic a uchopeni....nevim jak lip to slovy popsat

bylo to zvlastni. po tech dvou hodinach ruzne menici se intenzity, jsem byla hodne vycerpana a absolutne mi to nemyslelo. docela mi trvalo, nez jsem samu sebe zklidnila.
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    MTO: já se ptám proto,že někdy za osum měsíců budem mít s přítelkou holčičku,noa já jsem :)byl:) přesně ten typ co nikdy svý děti mít nebude:D,takže teďkonc tak trochu přehodnocuju celý svůj postoj ke světu...a nedošel jsem zatím na nic jineho než,že to tak je a já mám přijímat to co je,
    ale je to pecka.
    tož mě zajímalo,jaks to dával ty

RANGDROL: celou noc jsem nemoh pořádně spát,budil sem se,žádný sen si nepamatuju,jenom pocit,že se vté posteli nemůžu uvelebit...a den předtím sem byl moc rád že sem jel tim vlakem co sem jel,i když měl v olmiku dvouapulhodinové spoždění.a lidi co sem se včera snima setkal,byli všichni moc fajn (až na jednoho pobudu,co mě chtěl okrást,ale neunikl mému bdělému instinktu-otoč se něco se za tebou děje-takže sem se mu vytlemil a pořádně si odkašlal,aby pochopil,že tady mu pšenka nepokvete:)
    MTO
    MTO --- ---
    RANGDROL: valka v Gruzii?
    MTO
    MTO --- ---
    SUBHAM: ja mam svoje jen jedno. (fota v infu)...mel sem ji v 28. vlastne sem svy deti nechtel, nebo spis pozdeji, ale prave ze zensky si to umej zaridit po svym, ze jo ;-)
    a jak se ukazalo s tim datumem, tak to nejaky vyznam melo.
    ukazala mi prave ty dulezity veci ve vychove, jako ze se nebude podrizovat nekomu kdo nema podobne eticke nazory, ze odpovidat pravdu je dulezite, probudila ve me vetsi davku empatie nejen k prirode, ale i k lidem, vztah ke zviratum, a tak...
    fakt doporucuju, pokud ste nevideli na Lavce 4 dohody. On to J. Dusek prave hodil vsechno pres deti.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    jinak kdyz jsme tady v tom klubu.delo se vam vcera 8.8.08 neco zajimaveho?ja jsem mel hodne crazy sen,z ktereho sem se probudil asi ve tri rano a od te doby zvracim a potim se v posteli-hodne velka ocista.jedine,co me pomohlo,abych prezil dopoledne bylo byt v naproste pritomnosti ve svem srdci a nenasledovat myslenky,jinak se zacala realita hodne kroutit;;)
    ted uz se to hodne pomalu sklidnuje,ale jsem zvedavej na noc
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    RANGDROL: jojo
    btw,jedna osobní...chci se zeptat MTO v kolika si měl první dítě a jak si to tehdy bral a taky jak se to po tom změnilo,myslí co ti to ukázalo(cos předtím neviděl).jestli to teda není moc osobní.dik
    MTO
    MTO --- ---
    RANGDROL: ...asi tak ;-)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MTO: jj,hlavne porad decka jsou decka,delaji bordel,trhaji muskam kridla a chcou byt milovani;)
    ja tady ty a obdobne stranky moc nemusim,prijde me to pritazene za vlasy;)
    MTO
    MTO --- ---
    jj. tak koukam, ze uz je oznaceni i duhove deti:

Služebníci světla, indigo, křišťálové děti, duhové děti
    http://starysvitek.blog.cz/0801/sluzebnici-svetla-indigo-kristalove-deti-duhove-deti

ja bych zustal u toho indiga. nase smecka, i kdyz ted rozdelena je proste "sva"
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MTO: kvalitnejsi zdroje najdes asi v Aj.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ja do toho taky nevidim az tak,ale hodne zjednodusene by to melo nebo mohlo by tak,ze indigove i kristalove deti maji mit udajne jinou dna.neco je tam navic;)
    indigove deti si ale vybrali narozeni se rodicum se starsim datem,aby mohli zazit urcite nepochopeni a jejich vedomi se mohlo diky tomuto tlaku rozvijet.opet zjednodusene-indigove deti maji,nebo meli jinou konfiguraci vedomi,nez predesle generace,ale obdobnou vychovu jako predesle generace.coz jim umoznuje prinest novy druh vedomi,ale vyuzit urcite vzorce minulosti.jejich zamerem pry bylo pripravit pudu pro vzestup vedomi a pro kristalove deti.ty maji take jinny typ vedomi,ale nemusi pro vuj rozvoj zazivat jiz tolik bolestnych situaci,jsou od narozeni silnejsi osobnosti a vedome se rozvijejici bytosti,mozna je to i tim,ze maji za rodice indigace;)
    nektere informace,ktere jsem o to cetl,jsou hodne zajimave,na druhou stranu bych o bral s rezervou
    MTO
    MTO --- ---
    RANGDROL: 5 a pul..., kluk 11 a pul

tyjo, ja v tom az zas tak nejedu. tak to si o tom neco zjistim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam