mto –> tyjo, mela jsem svoje prvni lsd taky na pink floyd, neskutecny zazitek :)
jinak velky bacha na gabu, gaba zabiji, to uplne vazne a bez prdele.
secret je pro me trochu manipulativni, ale znam mnoho skvelych lidi, kteri se v nem nasli, a silu tohohle filmu chapu.
diky moc za osobni pribeh... :)
mas na svym infu odkaz na celestinske proroctvi, to je myslim knizka stejne (minimalne) sily jako film the secret, znam taky hodne lidi, pro ktery byla na ceste k tomu, cemu ja rikam "transformace vedomi", dulezita...
jinak k tem indigovym detem, indigova byla treba i moje maminka, ty urcujici veky atd. jsou takovy trochu omezujici, ale je to samozrejme asi i proto, aby se v tom psychologove lip orientovali, to se da pochopit... dna se vyviji kontinualne a mezi nami uz je cast lidi, kteri maji transmutovanou dna, ale neni to zadny okamzity prerod ze 2 vlaken na 12. indigove dite nikdy zadny mouse kridla neutrhne, to proste fakt neudela! naopak bude trnout nepochopenim, kdyz bude videt, jak to dela jiny dite. to rikam z vlastni zkusenosti, konkretne s tim, ze nekdo muze mouse utrhnout nozicku, pro me byl v detstvi jeden z otresnych zazitku, kterej me tak sokoval, ze si ho pamatuju porad hodne dobre.
8.8. jsem ja osobne nic zvlastniho nezaznamenala. krome toho vlaku a gruzie... :/ ale zdaji se mi ted sny, kde to funguje uplne stejne jako treba na tom papiru - coz se vam jiste taky nekdy stalo, jak najednou presne "vite", jak to vlastne cely funguje, jak je ten vesmir usporadanej atd. ... pak trip skonci a vy si pamatujete jenom to, ze jste to vedeli a ze vam to bylo jasny... tak to si ted davam ve snech ja :)
ale myslim, ze OKOLO tohohle data, proste ted tak nejak obecne, probiha velka ocista!!! a tribeni. alespon mam z toho ten pocit... teoreticky by se mela stihnout nekdy do listopadu :) pak by mel zacit 6. den podle tzolkinu - rozkvet :DD (vazne, ja si z toho zase takovou legraci nedelam)
mto –> diky za astrologicky odkaz