• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    rozbalit záhlaví
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    TILOPA: Mno ... Uznavam ze je to celkem sila :P , odpriste sebou budu vozit poradnou kameru
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    KUBBE: Není tam vidět vůbec nic :) ale zase je to zajímavá sociologická sonda o tom, jak dnes probíhá komunikace mezi mladými lidmi :)
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    KUBBE: ... :P Byl jsem tam na uplne stejnym miste vecer predtim a nic jsem nevidel :)
    MTO:"make your own universe" :D

To video je dost spatny :( ... je to nataceny Sony Ericsonem k 770i ... neni tam videt ani ten dalsi kopec ani zadny svetla z mesta nebo rozhleden ... Ale to svetlo jako jediny tam videt je / omluvte komentar :P - http://rapidshare.com/files/137618608/MOV00046.3GP.html
    MTO
    MTO --- ---
    KUBBE: hlavne easy a do bohnic si neprej se dostat, nebo si to pritahnes, vis jak...

tesim se na videa!
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    KUBBE: No to si měl vyjít z auta k tomu, se nesmíš bát.. a to je vidět pokaždý, kdybych tam jel, nebo jen náhodně ?
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    KUBBE: Sry, ted kdyz to ctu tak mi to prijde strasne nesrozumitelny :) , ale je to proste strasne haluz ... Verte ze az to potkate tak to urcite poznate ... Strilii to svetlo z kulometu :)))
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    TILOPA: Jo jasny sry :P nejak jsem to sem ani uz nedaval z duvodu pozorovani ufo jako spis pro to co to pro me znamena. Kazdopadne ...

Je dost tezky popsat co vsechno to delalo, pac tohle moje v poradi uz 4. pozorovani trvalo neco kolem dvou az trech hodin, a to je dost dlouha doba na popisovani neceho tak rychliho ... Uprimne ani nevim v kolik to presne priletelo ale k veci.

Zaclo to nejak po pulnoci. Stali jsme s autem na poli, na hrebenu rychnovsky sjezdovky. Je odtud skvelej vyhled az na Mladou Boleslav. Je tezky popsat jak to tam vypada pro nekoho kdo tam nikdy nebyl, ale v podstate si celou tuhle oblast okolo rychnova predstav jako kopecky s jednim vetsim souvislym hrebenm a za nim uz jsou jen roviny kolem boleslavi apod (i kdyz i tam se najdou slusny kopecky :P ). Mno a mezi prave vrcholem toho hrebenu a dalsim takovym kopeckem Kopaniny se najednou objevili obrovsky zarici svetlo , nejdriv jsme mysleli ze z toho kopce na nas nekdo sviti dalkovejma ale to bylo ve chvili kdyz to prilitlo, pak to svetlo predvadelo ruzny svetelny show jako pokazdy. Nevim jak zacit sakra :P. Jde o to ze to co jsme vlastne videli nebyl ani nejakej objekt my jsme pouze videli svetlo a vetsi svetlo , zari bych to nazval ... To svetlo ktere se pohybovalo ruzne daleko od nas , se stejne jako predtim pohupovalo, ruzne otacelo , zvetsovalo , zmensovalo primo v nasem vyhledu po dobu asi dvou trech hodin ... Nekolikrat nam to zmizelo pred ocima , proste to prestalo svitit, tak jsme asi dvakrat mysleli ze uz zmizlo na dobro , pak se asi po peti minutach objevili ty stejny dve svetla tak, odhadem 10 - 40metru (bylo pred bouri, mistama tma mistama svetlo z mesice, krasne jsme sledovali jak vsude v dalce rezou blezky - je to proste uzasny misto), v nasem vyhledu... ani moc silne nesvitili, zmenili se v takovy dva pasky svetel ktery meli na stranach zelenou a smerem ke stredu pomyslneho objektu ktery jsme nevideli cervenou barvu a jakoby temi pasky silne prosvitilo svetlo a ta intezita se potkala nekde uprostred a cele se to strasne silne rozzarilo a nam doslo ze je to jenom kousicek od nas... Trvalo to asi 10 minut co nam to bylo takhle blizko, proto neverim ze by to nikdo jinej nevidel, kazdopadne to byla tak silna zare fakt proste osviceni takovym divnym svetlem, kdyz ses kouknul dolu na rychnov nebo jablonec tak jsi videl vsechno normalne poulicni lampy, velky objekty, projizdejici auta ale tohle ... jak ses na to kouknul tak bylo jasny ze to svetlo je uplne jiny, jako by z toho svitilo neco strasne silnyho... abych furt nemluvil jak ve snu tak velikost toho svetla ktere se vedle nas objevilo byla tak 6m ... byl to velky elipsovity disk (ted nemyslim zadnej objekt ale svetlo) ktery mel uprostred zase totalne tmavej pruh kterej zadny svetlo nevyzaroval ... A tak jsme tam sedeli v aute +-10minut , ruzne jsem na to blikal dalkovejma a zkousel jestli to nejak komunikuje, bylo to jak v tom filmu Blizka setkani tretiho druhu, vsichni tri co jsme tam byli jsme byli totalne rozklepany a jenom jsme sedeli mlceli a cuceli na to ... pak to najednou prestalo zarit, uz to jen normalne svitilo , i kdyz dost silne, zmenilo se to zase v ty dve svetla a vytvorili se dva pasky svetel a nad nimi byli tri jasna cervena svetla ktera poblikavala, pote poblikavala dve svetla pak jedno a pak to cely prestalo svitit ... A bylo to v tahu ... Uz jsem to videl vickrat ale nikdy jsem nevidel jak to vypada kdyz zmizli takovej kousek od nas ... Chvilema jsme si mysleli ze to jen prestalo sviti ze je to furt tam, ale cekali jsem tam jeste dalsich asi 45min ... nic uz pak nepriletelo , nesvitlo... proste se to nekam zdejchlo ... Behem cely ty doby co to litalo mezi tema kopcema to zmizelo vickrat a pak se to zas najednou objevilo ale vzdy to trvalo vzdycky tak +-5min nez se to po zmizeni znova objevilo takze jsme usoudili ze uz je to fakt pryc ...

Jak rikam , je tezky popisovat cely to pozorovani protoze to trvalo prilis dlouho na to aby jsme si to skvele zapamatovali , ale dulezity je ze tentokrat je to poprvy co to priletelo fakt na takovej kousicek od nas a svitilo to na nas takovou dobu ... vubec to nevydavalo absolutne zadnej zvuk... Byli jsme v podstate na poli (psenice tam je nebo co) a byli slyset i blby cvrcci ale tohle fakt nic nevydavalo ... bylo to proste ufo, opravdovy realny ufo ...

Vecer jedu za tou kamoskou takze ty videa budou co nejdriv ...

TILOPA
    TILOPA --- ---
    KUBBE: To světlo co jsi pozoroval, co to bylo, kde to bylo, proč to bylo, souvislost...
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    TILOPA: Dost dobre jsem nepochopil na co presne si se ptal :)) sry btw ...
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    KUBBE: A o co jde jako ?
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    VEROUNKA: JJ ... jeste pred par mesicema jsem se vetsine teorii na tohle tema bud vysmival, nebo jsem se skepticismem nechaval unaset tak daleko jak to jen slo ... Kdyz se ted na to kouknu, to samotny, to co ja sam prozivam, je presne to, cemu jsem se v tech metaforickejch textech vysmival ... Prave v tom je asi schovana ta individualni cesta, jelikoz kazdej clovek je jinej, mysli jinak (i kdyz vim ze ja jsem jiny vy :D ) tak kazdej clovek asi potrebuje svoje vlastni probuzeni :) ... Proto se to jen tak neobjevi ve zpravach, prave to je ta cesta ...

hhh asi uz z toho zacinam silet, obcas bych ptoreboval na par dni do bohnic :P ... ale ja uz vim ze na tom neco je :) Ja uz to konecne vim ...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KUBBE: tak ted jsi to vyjadril asi uplne nejpresneji, jak jsem to zatim kde slysela, nebo cetla.

tech lidi, kteri "zacinaji verit", ze jde o tu realitu, ktera nam byla doposud schovana, protoze se s ni ted zacinaji stykat, a je najednou - ejhle - uplne stejne realna jako to, na co jsme si mohli doposud sahnout, je cim dal tim vic. transformace a vzestup zacina byt opravdu uplne "hmatatelna" zalezitost... ja si proste taky myslim, ze prave o tom to je. a to uz se deje.
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    VEROUNKA: Presne, koukal jsem na to dost dlouho abych mel cas premejslet nad tim proc za nama na ferovku neprijdou a kdyz se to "temer" stalo , tak jsem nebyl schopen ani vykomolit souvislou vetu ... Bylo toho proste na me najednou tolik ze jsem se nedokazal ani poradne vyzvejknout natoz vytahnuot mobil a zacit neco natacet ... Mno nepredpokladam ze ty videa budou v nejaky extremni kvalite , taky je to nataceny telefonem, ale je to poprvy co sem "na svych pozorovanich" byl tomu tak blizko aby se to dalo natocit telefonem ...

Abych byl uprimny, cim dal tim vic a vic mam pocit ze moje haluzoidni vecery zacinaj byt realnejsi a ze "to vsechno" bude zalozene na pravde ... Pomalu zacinam verit, ze 2012 neni jen dalsi trapnej rok gregorianksyho kalendare, ale ze to o cem vsichni tak mluvili, mluvi, a verim ze mluvit teprve zacnou je cast reality ktera nam byla doposud schovana ...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    je, to budes hodny, kdyz to pastnes, diky predem! :)

s tim strachem jsi to napsal hodne vystizne, je to hodne "o zvyku", i kdyz u techhletech "setkanich" to zni blbe :))), ale je to tak :)
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    Tak dneska rano od jedny az tak do trech do rana jsem to videl znovu , tentokrat to ale zalitlo snad jen na par metru od nas (resp. od naseho auta) ... Kdyz nam to bylo nejbliz rozzarilo se to do obrovske modre zare a pohupovalo se to kousek od nas ... Je tezky tady popsat co vsechno to za celou tu dobu provadelo ... kamoska co tam se mnou byla to ma natoceny na mobilu , bohuzel ale nemame natoceny jak to stalo kousek od nas ... To jsme jenom sedeli jako pribity v aute, a i kdyz jsem strasne moc chtel aby prileteli a nekam me na "kus kecu" vytahli tak jsem se navalem adrenalinu totalne rozklepal a nemoch sem se ani hnout , az ted rano me stve ze jsem nevylez a nenechal se ukradnout :P , zjistil jsem ze i pres to vsechno co vim , citim a co chci, sem mel asi neustale podvedomej strach .... verim ze vic takovejch zazitku mi to dokaze prekonat ... :P

Btw ty videjka sem pastnu co nejdriv, musim je nejdriv dostat od kamosky z mobilu :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    forma vzdelani, forma intelektu... taky mam problem s tim ho sdilet :)
    SOUMRAKOSVIT
    SOUMRAKOSVIT --- ---
    VEROUNKA:
    tak nevim.. ale nevidim spojitost s mim prispevkem. Postoj tveho otce nezdilim.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: :) tak to nevim. ja jsem tohle teda taky uz prekonala :) nejak to proste nepovazuju za podstatny... ale jinak te fakt chapu, to mi ver :D
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    SOUMRAKOSVIT: hehe, no nad tim jsem ted premyslela dost, protoze uplne to same rika muj otec - ze to tkvi ve vzdaleni, lepe receno v intelektu a v tom, jak je intelekt cvicen, kdyz je v telicku maleho ditete... (muj otec je fyzik-matematik, aby bylo jasno, tak jeste aby si o tom myslel neco jineho ;) )

osobne znam lidi, jejichz uroven vzdelani i intelektu byla nulova ve srovnani s temi, kteri se kopou cely zivot neustale do kolen, aby padali stale stejne, a - byt svoji vlastni zkusenosti, pro mnohe "intelektem zijici" naprosto nepochopitelne, se vysvihli na velmi vysokou uroven vedomi.

takze s timhle videnim skrzeva schopnost zpracovavani zkusenosti pouze intelektem mam fakt osobne trochu problem... :/ (jinymi slovy timto bych se opet vracela do uvazovani v dualite) :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    to mas recht. teda zadna nauka mi to nerekla, ale me osobni knowhow mi rika to same o tom, ze to zacina byt jeste zajimavejsi, kdyz se clovek dostane ZA TO :) jou! :)

trochu mi to pripomina neco o tom, co jsem nekde cetla, jaky je rozdil mezi tim, kdyz "vidis bytost" a "vidis barvu", urcite vis, co mam na mysli :) a jeste TAK DAL... :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    RANGDROL: muj respekt se ale nevylucuje s tim,ze obcas mi je z designu nejakych stranek,nebo pojmenovani spatne;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam