TILOPA: Ani mi nemluv ! Verim ze budu mit jeste dalsi sanci .... ufo jsem do tehle prazdnin nevidel nikdy ve svym zivote a ted 4x a minule uz jsem malem letel s nima :) ... Priste, a to verim ze priste bude, uz to bude lepsi ... Ale jak jsem psal, kdyz to prilitlo tak jsem jenom rozklepanej sedel dal v aute a koukal na to a proste toho bylo najednou moc a i kdyz moc touzim potom se s nima poznat tak to neni jen tak, se proste najednou zlomit a prijmout vsechno to co si myslim, vim a citim jako dalsi kus reality ... holt mi trva nez zmenim kompletne pohled na svet, je to strasne moc veci v jednom se kterejma se clovek musi srovnat, neni to jen nejaky ufo ... kdybych tam mel nastoupit a poznat celou civilizaci, coz bych si fakt dal, tak ti to proste meni pohled na celej svet a neni to jen tak ... Minule jsem tak pochopil proc asi neprijdou verejne a bylo by ... ono to proste nejde ... i kdyz ja sam se povazuju za celkem otevrenyho a jsem schopen lecco prijmout a co se tyce ufo a aliens tak verim ... Prijmout to jako svoji vlastni realitu mi proste trva, neni to skok .... je to schodiste :(
Neco jinyho je nad tim takhle premejslet, kdyz ale prilitli k nam tak ta situace byla uplne jina, v tu chvili se ti zmenila realita !
... btw myslim ze to video co jsem pastoval je jeste predtim nez to k nam prilitlo ...