• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    TILOPA: jestli budeš pořád popírat 2012, tak se monkok zabije aby dokázal že má pravdu
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    MONKOK: Jaká možnost nikdy neexistovala, to nevím jak tu větu míníš ? A jaké události konkrétně už proběhly a probíhají, ať se bavíme o faktech ?
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    TILOPA: takova moznost nikdy neexistovala. velka cast udalosti spojovanych s tim symbolem uz probehla a probiha.
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    MONKOK: a pokud se nic po "2012" nestane, bude to znamenat, že všichni co se v té euforii okolo očekávání vezli, naletěli na "bublinu" ? Nebo to nějak vysvětlí, zaplácnou nějakou povídačkou ala akce jedné paní a pražským hradem, nebo jejím otěhotnění, kdy měla přivést na svět Ježíše ?
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    TILOPA: "novy svet", "po 2012", "golden age" atd. kazdej tomu rika jinak, to snad neni dulezity..
    _B2SPIRIT_: tak si to precti
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    MONKOK: new age ?
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    VEROUNKA: skvely, jako vzdy :)
    TILOPA: samozrejme muzes brat ze je to jedno. bud uz jses ready na ascension, a prezijes na zemi do new age a nebo jeste nejses a Zemi opustis a budes pokracovat v dualite na jiny planete. nakonec se samozrejme vzdy musis pozvednout a vzpomenout si na to ze si buh. otazka je jen kdy. ted mas naprosto jedinecnou prilezitost povznest se spolecne s planetou Zemi, dalsi muzes mit treba za x set inkarnaci.
    "malicherné ulpívání na něčem lepším, jakoby na životu v ráji, kde se lidi budou na sebe culit, dávat navzájem přednost ve dveřích, pojmenovávat se jmény jako pan Světílko, nebo paní Mírová ale jaký to má význam ? Jaký je v tom cíl ?" podle toho to vypada ze jeste moc ready nejses, ale to se da zmenit. ale je to dobra otazka, zamysli se nad tim, jakej to ma vyznam pomahat si, bejt na sebe hodny, mit se radi, spolupracovat? pokud se to povede prijdes na to ze to je jedinej spusob jak muze spolecne zit, tak aniz bysme se znicili. a je to taky jedinej zpusob jak si "zvysit vibraci", povznest se do vissich dimenzi, zapojit si dalsi casti dna, integrovat dualitu, vzpomenout si na to ze si buh - laska. budes mit takovy schopnosti a takovy vedomi jaky si ted nepredstavis. muzeme prirovnat k motylovi kterej se lyhne z larvy. je na tobe jestli chcesbejt dalsi x tisic let larva a nebo uz se chces stat motylem. rozhlidni se kolem sebe a znova se zeptej opravdu ti prijde vsechno ok na nasi spolecnosti? opravdu bysnechtel neco zmenit?
    spousta lidi i tech co se povazujou za duchovne se vyvijejici, ma porad strasny problemy s bohem, laskou, slunickovejma lidickama atd. vysmivaj se tomu. nechapou ze to je presne dilo tisiciletyho programovani dualniho mozku. skously i s navijakem ze svet je zlej a musis bojovat o prezit, zit ve strachu, pritom je to presne naopak staci se prestat bat a zacit milovat. vem jedno po druhy to ceho se bojis to co nemas rad a udelej pravej opak, zacni to milovat (najdi proc to mas rad, proc to ma smysl), az budes milovat uplne vsechno. to co se ti stane, co zazijes se neda pospat, splynes se vsim, stanes se cistou laskou, bohem. zazil si nekdy extazi kdy brecis dojetim? :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    _B2SPIRIT_: ja budu za chvili v praze hodne casto,takze dam vedet;)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    RANGDROL: humoru :D
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    _B2SPIRIT_: :) ty ji mas u me za speciální druh umoru;)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: premyslel jsem proc me ten text opet necim nesedi,az sem to zahlidl.je to v druhem souveti,kdo najde v cem se to rozchazi s duchovním růstem a transformací,má u mě čokoládu;))
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    Nu a má nějakou hodnotu, když do nového světa přežiju nebo nepřežiju ? z hlediska karmy, reinkarnace mi to přijde zcela malicherné ulpívání na něčem lepším, jakoby na životu v ráji, kde se lidi budou na sebe culit, dávat navzájem přednost ve dveřích, pojmenovávat se jmény jako pan Světílko, nebo paní Mírová ale jaký to má význam ? Jaký je v tom cíl ?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    zlata dusicka 17. 8.

17.8.2008

Přítomnost

Na krátkou dobu se zdálo, že tlaky polevují, ale opak je pravdou. Neustále jsou lidé tlačeni do dalších a dalších změn, neboť jen takto budou schopni přizpůsobení a přežití v novém světě. Změny projdou lidskými životy a vytvoří v nich prostor pro uvědomění, spojení s vesmírem a lásku k sobě i k ostatním. Všechny události jsou propojeny s lidmi samými a také mezi nimi navzájem. Mnoho z vás si uvědomuje, že to, co prožíváte, prožívá současně s vámi ohromná spousta ostatních. Tyto změny jsou všude stejné. Propojení mezi lidmi se velice zintenzivňuje. Setkávají se lidé stejného smýšlení, prožívání a stejného náhledu na věci a události přítomné. Žití přítomnosti je jediné východisko z problémových a depresivních stavů. Je nutné co nejlépe využít toho, co přítomnost nabízí. Myšlenky na věci budoucí pouze podtrhávají nohy všem, kteří se snaží ze všech sil kráčet kupředu. Energeticky jste neustále podporováni na své cestě, k řešení všech životních situací přispívá velice výrazně spoustu činitelů, které mnohdy nelze ani postřehnout. Nyní stále více, nežli dříve je nutné uvědomovat si návaznosti událostí, neboť tímto je možné snáze nacházet řešení problémů, které nastaly. Doba je energeticky náročná stále více a je zapotřebí spoustu sil. Často velice pomáhá, pokud lidé svěří své problémy ostatním, kteří pociťují něco podobného. Dojde zde opět k propojení myšlenkových pochodů a nastane uvolnění psychického tlaku. Jinak nyní se vše začíná opět vracet k normálu. Energie se stabilizují a jsou zmírňovány dopady událostí na vaše životy. Během měsíce září budou dále mezi lidmi probíhat rozchody, přesuny a přemístění na místa pro ně určená a dále setkávání s lidmi, kteří pro současnost tvoří největší učební látku za poslední léta. Vše je neustále vedeno vpřed a spoustu lidí začíná vnímat silnější energetické pole, které obklopuje jak je samotné, tak i ostatní lidi. Všichni jsou propojeni navzájem, na duchovní úrovni není individualit. Vše je pouze jeden a toto hledejte uvnitř sebe. Takto nazírejte na ostatní kolem sebe, neboť všichni mají v sobě božskou podstatu, vedoucí vás do jednoho a toho stejného bodu stvoření, domů.
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    _B2SPIRIT_: mlask - a tys to zatim vubec, ale vubec nepochopil :(
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    jeste pred par mesicema jsem se vetsine teorii na tohle tema bud vysmival, nebo jsem se skepticismem nechaval unaset tak daleko jak to jen slo ... Kdyz se ted na to kouknu, to samotny, to co ja sam prozivam, je presne to, cemu jsem se v tech metaforickejch textech vysmival ...

a nevericich tomasu je hafo... jako by slo o nejakou viru nebo co...

duchove zeme se probouzeji, o tom zadna :) ale je pravda, ze mnozi, kteri jsou od toho zatim hrozne daleko, protoze sami chteli, z toho maji bohuzel jen cim dal tim hlubsi depky, a to me samotnou zatim dost mrzi... ale zase jsem optimista v tom, ze kdyz ma kazdy sanci, bude lip pro vsechny. nic neni mym vetsim pranim :)

je to presne o tomhle: Potom nastane čas, kdy už byste se k sobě navzájem měli začít chovat s čistými úmysly. Vše, co vás dovede k negativnímu myšlení, cítění, konání, byste měli okamžitě po zjištění čistit, odpouštět sobě i jiným. Ten, kdo tuto dobu nepochopil, jel stále ve starých kolejích, ten se bude s jinými energetickými vibracemi potýkat těžce. – a zaludnost toho, jak je mnohym hure nez driv, je mimo jine taky v tom, ze nikdo nema approvement na to do niceho nikoho nutit, jako napriklad k vecem, ktere jsou dobre k tomu, aby nekomu bylo lip, a taky ma kazdy svou cestu, a nektere se od sebe dost lisi. ale jsem optimista a doufam, ze kdyz uz ne na uplne vsechny, aspon na moje kamose, ktery mam fakt rada, tohle nakonec ceka... i kdyz na sobe musi zamakat kazdy, jinak by to mohlo byt mnohem vetsi ouvej nez driv. ale zvladneme to vsichni :) drzim nam palce :DD

ty ciste umysly jsou velmi prospesne temer az skoro ze sobeckych duvodu. jen malokdo si zatim zcela prakticky ve svem kazdodennim konani je vedom toho, ze zijeme v tak tesne jednote, ze hranice individuality dusi jsou vicemene iluzi hmotne reality, nebo te reality, kterou nyni pojimame nasimi smysly. In Lak'ech Ja jsem Jiny Ty. mayove a toltekove a spoustu dalsich indianu, jen malo jeste odtrzenych od ziti v Gaie :), tohle vedeli moc dobre, a prakticky to aplikovali ve svych zivotech. mnohe deti, kdyz se narodi, tohle vedi take. ale posleze se od rodicu nauci neco jineho, a vidi, ze tak svet funguje, tak se zaradi. ale Ja jsem jiny Ty plati, napric vsemi svetovymi spolecenstvimi, tak jako tak. proto je take, mimo jine, velmi cenne mit cistou mysl a ciste srdce, protoze to, co cinime nasi mysli ostatnim (nemusime jim ani ublizovat vnejsne, staci, ze si neco nemileho pomyslime), tim ublizujeme vzdy zaroven i sami sobe.

pro pochopeni tohohle se ve sdilene zkusenosti mnoho delat neda, takze je i mezi duchovne uvedomelymi a pokrocilymi ve vlastnich zivotnich zkusenostech, stale dost tech, kteri si neco jineho mysli, a neco jineho konaji, kteri ironizuji uvahy ostatnich, nebo kteri si mysli, ze jsou neco lepsiho, nez ostatni a ze maji patent na pravdu. ja takhle muzu zit jenom svuj vlastni zivot, neprislusi mi jednak se vmesovat do zivota nekoho jineho, a zaroven ani nemuzu prenest takovou vec, jako je zkusenost. tu potrebuje kazdy zazit sam. a kdyz ji nema, ja ho ji nenaucim. ze zkusenosti pak plyne i znalost. nic me ale nezastavi v tom, abych aspon jinymi moznostmi, ktere mam, treba vzajemnou komunikaci, neschovavanim hlavy do pisku a tak dale, davala komukoliv, svym zivotnim prikladem, jednu jedinou vec, kterou muzu: moznost k zastaveni, zamysleni a moznost k otevreni srdce. cim nas takovych bude vic, tim se budeme mit vsichni lip. protoze Ja jsem jiny Ty :)
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    Zdravíme Marii Blankytnou :)
    MTO
    MTO --- ---
    RANGDROL: ja vim, ze to je asi posteli :-))))
    ale spim na ni od ledna a takhle krute jak posledni tyden me zada neboleli :-(
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MTO: zkus vymenit postel;)
    MTO
    MTO --- ---
    Vzkaz pro současnost

" V této době, kdy podstupujete očistu svých energií a zbavujete se tak negativního zaměření, cítíte, že váš organizmus bojuje s velkým zatížením. Projevuje se to zvýšenými bolestmi, nevolnostmi, depresemi, tlaky , úzkostmi atd..

Nejen vy sami se čistíte. Čistí se také živý organizmus vaší domovské planety - Země. Také se zbavuje negativních energií, které jste jí pomohli vydatně vytvářet. Proto tolik požárů, bouří, záplav, smrští a jiných bolestných příhod, které nevítáte.

Posunujete se k dalším rozhodnutím. Budete měnit zaměstnání, budete vyhledávat takovou práci, která bude v souladu s vaším novým zaměřením.
    Budou vznikat nové organizace, které nabídnou i nová pracovní místa s novým zaměřením.

Tato energeticky silná doba, která Vám toto všechno nabízí s pomocí vašich duchovních ochránců, skončí v dalším roce, kdy na vás přestanou doléhat zvýšené tlaky - vibrace a ten , kdo se z větší části očistil od negativních energetických zátěží, pocítí určité uklidnění.

Potom nastane čas, kdy už byste se k sobě navzájem měli začít chovat s čistými úmysly. Vše, co vás dovede k negativnímu myšlení, cítění, konání, byste měli okamžitě po zjištění čistit, odpouštět sobě i jiným.
    Ten, kdo tuto dobu nepochopil, jel stále ve starých kolejích, ten se bude s jinými energetickými vibracemi potýkat těžce.
    Nenechejte se mást katastrofickými prognozami. Ty vás vrhají zpět do strachu. To je nežádoucí energie pro život. Kdo se bojí, ten nežije naplno. Je stále strachem omezován ve všem svém konání. V pozadí těchto situací je strach ze smrti.
    Proto čistěte svoje aury neustále od strachu - ze sebe, ze svých reakcí, z osob, z tvorů, z budoucnosti, z projevů vesmíru, z projevů přírody a nejvíce - ze smrti.
    Pro budoucí život je třeba mít čisté myšlenky, city i konání."
    http://marieblankytna.blog.cz/0808/vzkaz-pro-soucasnost

no vida, tak ty zada me mozna neboleji jen ze spatne postele ;-)
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    TILOPA: Ani mi nemluv ! Verim ze budu mit jeste dalsi sanci .... ufo jsem do tehle prazdnin nevidel nikdy ve svym zivote a ted 4x a minule uz jsem malem letel s nima :) ... Priste, a to verim ze priste bude, uz to bude lepsi ... Ale jak jsem psal, kdyz to prilitlo tak jsem jenom rozklepanej sedel dal v aute a koukal na to a proste toho bylo najednou moc a i kdyz moc touzim potom se s nima poznat tak to neni jen tak, se proste najednou zlomit a prijmout vsechno to co si myslim, vim a citim jako dalsi kus reality ... holt mi trva nez zmenim kompletne pohled na svet, je to strasne moc veci v jednom se kterejma se clovek musi srovnat, neni to jen nejaky ufo ... kdybych tam mel nastoupit a poznat celou civilizaci, coz bych si fakt dal, tak ti to proste meni pohled na celej svet a neni to jen tak ... Minule jsem tak pochopil proc asi neprijdou verejne a bylo by ... ono to proste nejde ... i kdyz ja sam se povazuju za celkem otevrenyho a jsem schopen lecco prijmout a co se tyce ufo a aliens tak verim ... Prijmout to jako svoji vlastni realitu mi proste trva, neni to skok .... je to schodiste :(

Neco jinyho je nad tim takhle premejslet, kdyz ale prilitli k nam tak ta situace byla uplne jina, v tu chvili se ti zmenila realita !

... btw myslim ze to video co jsem pastoval je jeste predtim nez to k nam prilitlo ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam